Annonse Marie Amanda » en oktobertanke
January 16th, 2011

All the nice things in life have an end… unless you fight for it.

Noen ganger når ting så innmari bra. Det går så bra at man automatisk flytter inn i en boble der alt er bra. Man mater denne lille boblen med søtsaker og lykkelige ting og til slutt så er den boblen så full at den sprekker. Når den sprekker må man plukket opp en liten del av den, samme hvilken del det er og så kan man bygge seg en ny boble.

Ny boble behøver ikke bety nytt kapittel eller ny person i livet ditt, ny boble betyr at boblen er tom, det vil si, du har alt det fine du hadde i den forrige boblen, men du må utforske alt på nytt. Du må lage nye søtsaker å putte inn i boblen, du må være mer lykkelig og denne gangen må du ikke fylle opp boblen for fort. Jeg vet at det er vanskelig, for man vil oppleve alt det fine på èn og samme gang, men man må faktisk ta det litt med ro. Alt handler ikke om å finne flest mulig fine ting på kortest mulig tid.

En gang sa jeg at de beste øyeblikkene man har her i livet er de øyeblikkene man ikke innser at er fine før man er midt oppi de. Det må ikke nødvendigvis være bryllupsdagen din, eller skolebildene fra ungdomsskolen. Det kan være å stå på badet og fikse seg for han, og når han ringer på og kommer inn døren så blir du så lykkelig at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Øyeblikk som det er øyeblikk du godt kan putte inn i boblen din.

Husk å fylle opp din boble med fine ting, men alt til sin tid.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment