Annonse Marie Amanda » this life is a good life
January 12th, 2011

i love this.


Livet er så godt. Gåturene ned til stranden er fylt med himmelske dufter av pinje, blomster og gress. Vannet lukter ordentlig frisk sjø og bølgene er høye som tårn. Jeg er forelsket. Jeg elsker dette livet. Jeg elsker å våkne  samtidig med hanen hver morgen klokken 6, for så å legge meg i hengekøya med en bok eller litt musikk på øret. Det er så fint å se alle dyrene våkne. Når solen kommer opp på himlen blir det for varmt ute i hengekøya. Da rømmer jeg inn i huset igjen, kryper inn under myggnettingen og legger meg tett inntil han som gjør meg til den lykkeligste jenta i verden, – og så sovner jeg.

Så våkner vi samtidig, lager frokost og nyter late timer i sommersolen ute på verandaen i hengekøya. Jeg kan sitte i hengekøya i flere timer, det er helt klart favorittstedet mitt. Turen inn til byen fra det lille stedet vårt går fort, i går satt vi bakpå lasteplanet til naboen, det var en opplevelse i seg selv. Vind i håret, støv i øynene og strålende ettermiddagssol, helt magisk. Og enda mer magisk skulle det bli, for da vi skulle hjem fra byen var det natt og stjerneklart, så vi lå bakpå lasteplanet og så på stjernene hele veien. Alt er så vakkert.

Lukten av varm og salt hud når jeg sitter bakpå motorsykkelen hans på vei hjem fra stranda er den deiligste lukta jeg vet om. Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på det.

13 Comments »

 • Nå gleder jeg meg til sommeren. :) Og til sommernetter, hengekøye og å bygge på tattisen. *lengte*

  God natt. :)

  Comment by Nina — January 12, 2011 @ 22:21

 • Høres idyllisk ut! Heldiggrisen!

  Comment by Marie — January 13, 2011 @ 00:53

 • det høres kjempe deilig ut!

  Comment by ida pauline — January 13, 2011 @ 08:43

 • For en fin tekst MA! Smilte fra øret til øret da jeg leste den =D! Godt å se deg lykkelig!

  Comment by Anna S — January 13, 2011 @ 09:54

 • åh:-) man blir nesten forelsket av å lese det her!

  Comment by mari — January 13, 2011 @ 12:22

 • Hva heter byen dere er i? fantastisk!

  Comment by mia — January 13, 2011 @ 13:03

 • Hva heter byen dere er i? fantastisk!

  Comment by missmia — January 13, 2011 @ 13:03

 • du skriver utrolig bra! fint du koser deg der nede

  Comment by michellemarie — January 13, 2011 @ 14:43

 • åååå, høres herrrrrrlig ut !

  Comment by Thea Amanda — January 13, 2011 @ 16:14

 • magisk! ah, jeg er så missunnelig på deg :)

  Comment by Thea — January 13, 2011 @ 17:04

 • åh, misunner deeg! høres herlig ut.

  Comment by Yngvil — January 13, 2011 @ 17:37

 • Nina< O yes, det gleder jeg meg til ogsaa :D hihi

  Comment by Marie Amanda — January 14, 2011 @ 20:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment