Annonse Marie Amanda » dagens bilde
January 11th, 2011

dagens bilde

her er hele gjengen samlet på stranden. se på den vakre himmelen og stranden, kan man ønske seg noe mer?!

2 Comments »

  • Du piner meg! Jeg har så lyst til å se hvem du er der med, spesielt kjæresten din! Men jeg forstår også at han vil være anonym. Jeg tenker forresten på å dra til Nicaragua i 12 uker å studere spansk. Det ser så herlig ut der og siden jeg skal studere spansk uansett, så hvorfor ikke der? Gleder meg :D

    Comment by Ia Karita — January 12, 2011 @ 22:47

  • Ia: Det synes jeg at du skal gjore. Reis neste vinter, saa kan du komme nedom finkaen vaar og hilse paa :) Haaper du har det fint hjemme sota og at det ikke er for kaldt.!

    Comment by Marie Amanda — January 14, 2011 @ 20:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment