Annonse Marie Amanda » underneath it all
December 12th, 2010

Det er natt. Jeg bråvåknet for noen minutter siden, strakk venstrearmen mot venstre, kjente om han fortsatt var her, det var han. Den nye og bedre versjonen av arbeidsverktøyet jeg har vært avhengig av i snart 3 år, er finere, bedre og en redning i hverdagen. I tillegg til å være blank og fresh, lyser han så jeg faktisk kan se tastaturet selv om det er bekmørkt i rommet.

Pia fikk meg til å føle meg heldig. Hun sliter med eksamenskaos stakkars. Så jeg bestemte meg for å sette meg ned og sende henne noen varme tanker. For øyeblikket ligger jeg under dyna, men jeg tror at jeg vil føle meg mye bedre og piggere om jeg rer om sengen, brb.

- Sånn, nyoppredd seng og stearinlys i hele rommet, fin start på en ellers ganske grå søndag. Skal se et par episoder av Dexter, prøve å sove litt til og så skal jeg en liten tur innom jobb. Søndager på jobb er så rolige, jeg gleder meg.

14 Comments »

 • Fungerer mailen din igjen Marie? =)

  Comment by Christina — December 12, 2010 @ 10:45

 • fake a smile :) haha, pena!

  Comment by lena — December 12, 2010 @ 12:33

 • Åh du er så pen når du smiler:D

  Comment by Lone — December 12, 2010 @ 13:24

 • Du er ikke den eneste som skal sove litt mer. Har sovet helt til fire.
  Kos deg masse på jobb.

  Comment by Josefine — December 12, 2010 @ 16:32

 • tastaturlys<333333

  Comment by Lotte — December 12, 2010 @ 18:28

 • lotte; yeah <3 hihi det er så digg med det

  Comment by Marie Amanda — December 12, 2010 @ 20:06

 • Du er så utrolig fin på håret!:)
  Det er sikkert maange som har spurt, men hva gjør du for å få så fine krøller. Har prøvd krølltang, men syntes virkelig ikke det fungerer:( Noen tips? Er det noen krølltenger som er bedre enn andre?

  Comment by Christina — December 13, 2010 @ 10:44

 • Utrolig nydelige øredobber..
  Så, du anbefaler den nye Mac’en, kanskje jeg skal sette igang sparingen og kjøpe meg en ny pc!!

  Comment by Nina — December 14, 2010 @ 00:04

 • christina; jeg bruker krølltang :P

  Comment by Marie Amanda — December 20, 2010 @ 12:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment