Annonse Marie Amanda » Questions
November 25th, 2010

Jeg drikker kaffe av sugerør, for da får jeg med meg alt sukkeret/sjokoladen på bunn. Jeg vasker alltid håret 2 ganger med to forskjellige shampooer hver gang jeg dusjer. Jeg foretrekker å bruke lotion med duft, enn å bruke parfyme. Jeg takler ikke å ha lange negler. Jeg elsker å bli klødd på ryggen.

Jeg har også mye fritid nå på formiddagen/ettermiddagen, før jeg skal dra på shoppingtur med Nancy. Mye fritid betyr at jeg vil aktiviseres, som igjen betyr at jeg åpner for at dere kan stille spørsmål frem til jeg skal ut og handle. Svarene kommer i kveld, så bare fyr løs. Spør i vei.Alt jeg har på meg på dette bildet er fra Lindex, bortsett fra skoene og sokkene.

27 Comments »

 • Hvordan har du det ? <3

  Comment by linda-mari — November 25, 2010 @ 16:16

 • kunne du noen gang tenkt deg å flytte til utlandet/USA?
  drømmejobben for fremtiden?

  Comment by — November 25, 2010 @ 16:17

 • Utrolig fint antrekk! Også kledde du den mørke looken med håret og brynene :D

  Comment by K — November 25, 2010 @ 16:19

 • er alt frå forrige innlegg i butikk no?:)

  Comment by Kine — November 25, 2010 @ 16:26

 • har du greske aner? :) tenkte på etternavnet ditt!

  Comment by frida — November 25, 2010 @ 16:33

 • er du fortsatt sammen med typen? :)

  Comment by Anonymous — November 25, 2010 @ 16:40

 • Lurer fortsatt på det fine navnet ditt Agapi
  ( det er jo gresk) har du gener fra Hellas? Siden dere har feriehus der nede og?
  Ellers vil jeg si at du har en utrolig hyggelig,søt og best av alt positiv blogg! :)

  Comment by M — November 25, 2010 @ 16:51

 • Hvilke to sjampoer bruker du når du vasker håret, og hvor ofte vasker du det?

  Comment by Leah — November 25, 2010 @ 16:56

 • Elsket antrekket!! :) Love your stile

  Comment by Thea — November 25, 2010 @ 16:58

 • hei :)

  Hva syntes du om Tokio Hotel? :)

  Comment by heii — November 25, 2010 @ 17:05

 • begynner navnet på kjæresten din på M? ;-)

  hvilke holdninger har du til skole og utdanning? er det sant at du ikke fullførte vgs?

  hvordan har du blitt så tynn? det kler deg virkelig, du ser better than ever ut :D

  hvem er du mest knyttet til her i verden, og hvem er du mest glad i? hvilket forhold har du til penger? har du lyst på barn, isåfall, når? hvis du ble gravid nå, ville du tatt en abort? hva er yndlingsboka di?

  hvilken mail kan leserne dine stille deg spørsmå på?

  Comment by uorginal — November 25, 2010 @ 17:08

 • tre ord som beskriver personligheten din?

  Comment by Veronic mike — November 25, 2010 @ 17:09

 • hvorfor går du med trusa utenpå. supermaninspirert dag?:-D

  Comment by Anonymous — November 25, 2010 @ 17:17

 • Thea; thanks love, love you <3

  Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 17:34

 • Kine; Klærne jeg har på er i butikk, men de andre plaggene kommer til våren :)

  Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 17:38

 • Hei Marie!
  Her kommer noen spørsmål.
  Vil du si at du er lik den personen du spiller/eller ikke spiller i Oslo girls?
  Hva er det beste du vet i hele verden?
  Hva er det verste du vet i hele verden?
  Hvis du kunne bare spist en ting resten av livet, hva ville det vært?
  Din absolutt favoritt sang?

  Du er en person jeg ser opp til, selv om jeg ikke har møtt deg, eller kjenner deg personlig. Du virker så jordnær og god, og ikke minst så virker det som du har en utrolig livsglede. Kan du ikke fortelle litt om hvordan du ser på deg selv som person? Og hvordan du holder livsgleden oppe? Du virker som en fantastisk person.

  Comment by Nina — November 25, 2010 @ 17:50

 • hva ligger alltid godt plantet oppi vesken?

  Comment by margretheeeeee — November 25, 2010 @ 18:47

 • Jeg har følt meg litt som en freak fordi det er ikke noe deiligere enn å bli klødd på ryggen. Godt å vite jeg ikke er alene.

  Forøvrig dritkult outfit!

  Comment by Aleksander — November 25, 2010 @ 19:38

 • heihei, ville bare si at jeg leser bloggen din hver dag og du inspirerer meg utrolig mye! før var det joggebukse og hettegenser hele tide, men du får meg til å ha lyst til å ikke gå rundt som en slask. ikke tenk at jeg er helt freak for at jeg sier dette, men du er forbildet mitt. du virker så lykkelig og du er en god person! og ikke for å virke teit, men du har komt langt i media, noe som jeg også har lyst å klare en dag. derfor ser jeg på deg som forbildet mitt!

  Comment by yasmin — November 25, 2010 @ 21:10

 • Aleksander; Wow, kult :) Hilser fra Nancy og hun sier at hun også synes at det er digg ;D Ha en fin kveld ;D

  Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:39

 • margretheeeee ; Mobil, lommebok, Jay, blad

  Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:42

 • Herregud, det antrekket var helt fantastisk! :)

  Comment by Karoline — November 26, 2010 @ 00:06

 • Synes trusa di er tøff jeg! Stå på!

  Comment by Silje — November 26, 2010 @ 00:22

 • Dritbra antrekk! Du er helt rå, MA

  Comment by Helene — November 26, 2010 @ 11:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment