Annonse Marie Amanda » intim lanseringsfest på Bislet
November 20th, 2010

God morgen og god helg. Jeg er oppe tidlig for jeg skal bruke hele dagen til noe innmari produktivt, nemlig å jobbe, pluss at jeg skal fortsette organiseringen av det som jeg og Marie(dagens outfit & notre.co) har pønsket på. Synes dette er innmari gøy og er så glad for at jeg kan få syssle med sånne gøyale ting, det gjør høsten og hverdagen litt lettere og lysere.

Nu vel, nå skal jeg krølle håret, kle på meg og sminke meg og spasere ut døren. I mellomtiden kan dere jo se på disse bildene fra lanseringsfesten til Notre.co som jeg var på i går. Topp stemning, overload av godteri og brus og en haug med pene, hyggelige jenter(og gutter). Tusen takk for at jeg fikk komme, Marie, og gratulerer med Notre.co.


Genseren er fra Fam Irvoll, så at det var et par som lurte på det, nemlig. Når det gjelder mitt triste fjes, kan jeg berolige dere med at Maria tok bilde mens jeg veiet for og i mot å spise den siste muffinsen. Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg kom og fråtset den i meg, nemlig.

photo

9 Comments »

 • du er FOR fin!!!

  Comment by FAN #1 — November 20, 2010 @ 10:22

 • NICE SATURDAY MARIE AMANDA <3 CLOSE YOUR EYE S & BREATHE !. SMELL THE MARIE AMANDA PERFUME WONDERFUL FRAGRANCE SNOW MARIE ! .
  YES ISNT EVERYTHING MAGICAL WITH STRAWBERY & CHOC SNOWFLAKES . IT IS THE 1ST SNOW OF THE SEASON MAKE A WISH !
  MARIE YOU LOVE SNOW YES IT IS SO SO XMAS & EVERYTHING SOFTENS . EVERYTHINGS LOOKS PRETTY CLOTHES SCARFS WALKS IN PARKS
  & HAVEING SNOWBALL FIGHTS WITH MAREN & BOYFRIEND & ROLLING DOWN THE BIGGEST HILL IN THE PARK & THEN HELPING TO BUILD A SNOWMAN FOR ALL THE CHILDREN OFF OSLO TOO LOOK AT WOW AWESOMEE TO SEE ALL THERE SMILEING FACES <3 . MARIE FINISH OF BY SITTING OUTSIDE AT NIGHT WITH HOT CHOCLATE & A PIECE OF YOUR MOM YUMMY CHOC CAKE & A KISS GOOD NITE & THE WORLD CAN START DREAMING PIC PERFECT MARIE <3
  BYE DAVEXX ;
  MARIE YOUR KIND KING OF NORWAY EVERY YEAR
  HAS SENT THE LOVEIST XMAS TREE TOO NEWCASTLE & I AM GOING TOO LOOK AT IT NOW .
  YES I BE MAKEING A WISH FOR SOME 1 VERY VERY SPECIAL ! & HOPEING THE SWEET YOUNG GIRL ISELIN ROEN A LOVELY & SWEET COMMENT ISELIN WROTE & MARIE LIKE ALWAYS 24/7 YOUR KIND & CAREING COMMENT BACK TOO MISS ISELIN ROEN THIS WEEK WHO DID NOT MEET YOU & SHE WILL GET HER WISH & MEET YOU VERY SOON SO SO BEAUTIFUL MARIE <3

  Comment by DAVE UK — November 20, 2010 @ 10:58

 • dave; thanks! have a nice day! :) and thanks for the postcards <3

  Comment by Marie Amanda — November 20, 2010 @ 11:14

 • hahahah! herlige folk som sier du er fin over her :) det var skikkelig vellykka altså! :) thanks (again) for coming ;)

  Comment by Dagens Outfit — November 20, 2010 @ 11:28

 • Dagens Outfit; takk igjen for at jeg fikk komme <3

  Comment by Marie Amanda — November 20, 2010 @ 11:40

 • Tusen takk for i går selv! DU er innmari søt :-)
  Og er så absolutt lysten på vinduskarm og vin snart!
  Klem

  Comment by Pia Hysj — November 20, 2010 @ 14:36

 • Pia; Da blir det det ;D Kos <3

  Comment by Marie Amanda — November 20, 2010 @ 14:49

 • Oida, hun der helt til venstre ligna på Brooke i one three hill :o x) haha

  Comment by Adinem — November 21, 2010 @ 12:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment