Annonse Marie Amanda » Tusen takk, mine fine lesere.
November 17th, 2010

Sleepless in Stockholm.

Vinneren av konkurransen ble kommentar nummer 299, nemlig Kristine. Gratulerer søta, send meg adressen din på mail til .


Jeg har lest igjennom ALLE kommentarene dere har sendt inn i dag, og wow, dere er så skjønne! Bare se på dette:


“I went window shopping today..cus’ I was totally not concentrated on all the things I was supposed to do. I stopped and found a beautiful body. It really reminded me of you. It was simple, flavory and light. From bikb ok. Your style inspirers me. And when I got home, I dressed up, and started doing all the shit I really needed to. So, thanks for your inspiration MA- It helped:)”

“…er deprimert for tiden, og ingenting hjelper. Unntatt gode blogger som får meg til og slippe unna dumme selvdestruktive tanker i noen minutter, og du med dine fantastiske bilder og gode humør er en av dem.”

“Du inspirerer meg til å snakke fra levra, kle meg som jeg vil og å leve hver dag som det var min siste. Virkelig!”

“Siden man kan skrive absolutt hva man vil, vil jeg da benytte anledningen til å si at jeg elsker bloggen din og deg! Du har gitt meg utrolig mye inspirasjon til å ville og å tørre å skille meg ut klesmessig. Kun gå med det jeg vil og ikke tenke på hva andre mener. Tror jeg nesten har funnet meg selv ved å lese bloggen din. Har gjort det i 1-2 år nå. Leser bloggen din hver dag, er faktisk flere ganger innom for å skjekke om du har opdatert. Har ikke tenkt til å slutte å lese eller ha deg som favoritt bloggeren min heller!”

“En kan vel få blogge slik en vil, jeg syns denne bloggen er helt super, og når det kommer til klær, er jo det og helt individuelt hvordan folk har lyst å kle seg! Bare fordi noen poster en lettkledd outfit en vintersdag, betyr jo ikke det at en går slik hele dagen. Det er ofte jeg skifter eller bytter om litt til en mer anvennelige outfit utifra været i forhold til hvordan jeg skulle ønskt jeg kunne gått.”

“Du har en super blogg, Marie Amanda, og jeg er innom flere ganger om dagen for å sjekke oppdateringer: ). Jeg blir utrolig inspirert av stilen din, og du får meg til å tørre å kle meg akkurat slik jeg vil! Etter at jeg så Oslo Girls tenkte jeg at jeg måtte finne bloggen til denne jenta. Jeg har fått et helt annet bilde av deg her.”

“….men, jo.. jeg elsker bildene dine, og måten du greier å.. såånn, når man poserer i en seng med suuuperkorte shorts, ser det som regel litt.. horete ut, men  du får det til å bli mer.. inspirasjonsbilder, liksom! også digger jeg at du går din egen vei! og at du greier å se inn i kameratet og smile, uten at det blir sånn superkleint! for tro meg, bildene min av meg selv skriker kleint, super kleint, awkward, slett, sleeeett! u get the point :) ) sååå.. og jeg leser bloggen din hver dag! just so u know it! “

“Ikke for å høres helt klissete og forfølgete eller noe, men du er på en måte forbilde mitt. på alle måter. Du virker så snill og god, og jeg leser ikke bare bloggen din bgr. av din så alt for awesome stil og bilder, men også nettopp fordi du er så søt og sender så mange gode tanker ut til oss lesere.” (ps Ida; du er fin og jeg gleder meg til hver dag når jeg sjekker kommentarene for å se om det er noe fra deg! Bare så du vet det. – MA)

“Tusen takk Marie Amanda for at du holder hverdagen min oppe med det flotte og fine smilet ditt. Uansett om jeg må sjekke horoskopet mitt for å krysse fingrene mine for at jeg skal få en god dag, så gjør du den bra uansett ved et lite tastetrykk inn på bloggen din. Jeg vet at mange kommer til å si det her bare for å vinne den flotte premien, men jeg kunne ha sagt det her i hvilket som helst innlegg. Du holder inspiriasjonen min til å leve, og være glad hele tiden. Du er en fantastisk jente. Håper du fortsetter slikt. Tusen takk ihvertfall <3″

“Marie Amanda. Du gir meg inspirasjon, inspirasjon til å være glad, tenke positivt og ikke kle på meg joggebukse, selv om det er trist vær ute. Du smiler alltid på bloggen din og skriver mye klokt og vakkert. Du er kreativ, tar masse fine bilder og går med det du selv vil. Jeg liker deg!”

Jeg digger stilen din Marie Amanda, og jeg ser virkelig opp til deg. All den inspirasjonen du kommer med gir meg virkelig styrke på klesfronten. du får meg til å føle at jeg kan gå i det jeg selv vil, du virker som et fantastisk menneske. Stå på”

Du har gjort en god jobb, du har fått meg hekta på blogg. En gang på bloggen din og jeg bare MÅ komme igjen å se hver dag !”

Sånne kommentarer gjør meg så glad, det er så rørende å se at jeg engasjerer dere så mye, og at dere faktisk leser bloggen min og får en god følelse i magen av det. Tusen takk for at dere er leserene mine jeg er så stolt av å ha en så flott leserskare.

8 Comments »

 • Marie Amanda, du er vakker. Digger deg herfra og tilbake! Kjempeklem:)

  Comment by MariaKristine — November 17, 2010 @ 12:14

 • mariakristine; tusen takk vakre deg!! har du en fin dag?

  Comment by Marie Amanda — November 17, 2010 @ 13:11

 • åå du er så søt! så utrolig kjekt å høre at du setter pris på komentarene våre, for jeg mener det ihvertfall virkelig<3

  Comment by ida — November 17, 2010 @ 17:11

 • Åå så kjekt! :-) Jeg gleder meg til håret mitt blir like langt som ditt er nå, er ca ett år med sparing unna nå tror jeg.

  Comment by Silje Silje — November 17, 2010 @ 17:23

 • MA ; jeg hadde en fin dag, såvidt jeg husker:) ble så happy av å komme innpå her vetts

  Comment by MariaKristine — November 19, 2010 @ 19:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment