Annonse Marie Amanda » trouble is a friend of mine
November 17th, 2010

I går ble jeg liggende og vende og vri på meg i mange timer før jeg endelig fikk roen i kroppen. Har ikke våknet en eneste gang i natt, men det er godt å se at den innvendige klokken min fungerer som dden skal. Klokken 07:02 våknet jeg nemlig av meg selv, ferdig uthvilt. Noen dager føler jeg meg litt som et nybakt brød som selv vet hvor lenge det skal steke og så sier ovnen PLING når det er ferdig. Hjernen min er litt sånn når det kommer til søvn.

Nå skal jeg ned og spise frokost her på hotellet, men først skal jeg dusje og ordne meg litt. Carmen Kass venter på settet, i dag skal de ta bilder av damekolleksjonen, og vi skal få se det hele på nært hold. Å som jeg gleder meg.


4 Comments »

 • Sitter og hører på Duck Sauce med sangen Barbra Streisand – og den passet merkelig nok ufattelig bra til bildene dine i dette innlegget. Skikkelig happy-sang :D

  Comment by Bini — November 17, 2010 @ 10:12

 • bini; hehehe så herlig ;D ha en fin dag söta<3

  Comment by Marie Amanda — November 17, 2010 @ 10:59

 • Nydelig genser hvor er den fra?

  Comment by camilla G — November 17, 2010 @ 13:35

 • Takk for utrolig fine ord søte menneske!!! Håper vi sees i Stockholm den 25 :)

  Puss& Kram!

  Comment by Camilla Pihl — November 17, 2010 @ 16:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment