Annonse Marie Amanda » story hotel – stockholm
November 16th, 2010

Hei dere. Nå sitter jeg på hotellrommet i Stockholm. Er på et hotell som heter Story Hotel, interiøret og alt er akkurat sånn jeg liker det, så storkoser meg her på rommet. Skal møte et par andre jenter nede i lobbyen om 15 minutter, vi skal nemlig ut og spise og det trenger jeg nå, for jeg er umenneskelig sulten.

På flyplassen i Stockholm møtte jeg dyktige Iselin Engan, og ble i samme slengen invitert med på en utstilling som finner sted her i Stockholm denne uken. Hun stiller ut en av kjolene sine, så om du er her i Stockholm i dag eller resten av uken bør du stikke innom Fantasihuset – Galleri Duerr og utstillingen heter “ÖÖ” .

Ha en fin kveld videre, og ikke glem å delta i konkurransen under her, kårer en vinner når jeg kommer tilbake fra middag/mingel.


12 Comments »

 • Hørtes fint ut (:
  ha en fin kveld.

  Comment by - A — November 16, 2010 @ 19:41

 • Alltid fin på bilder du :)

  Comment by Kathrine — November 16, 2010 @ 19:41

 • Du vet at det er så mye snakk om at du har blitt så tynn. Kan du legge ut et bilde åssen du var før, før du gikk ned i vekt. Sånn før-etter bilde! Noen sier du var penere før. Det tviler jeg på! Du ser jo helt fantastisk ut! :D

  Comment by Lise — November 16, 2010 @ 20:02

 • Vad är det du gör i Sthlm egentligen? :)

  Comment by Wysteriia — November 16, 2010 @ 20:15

 • du må krølle håret! Du passer så veldig til det

  Comment by EvaJean — November 16, 2010 @ 20:17

 • du er verdens peneste og jeg digger stilen din!!

  vurdert å bli modell elleR???;)

  - fast leser<3

  Comment by aurora — November 16, 2010 @ 21:13

 • Heihei, har fulgt bloggen din en stund nå og må si jeg er en av de som leser men ikke kommenterer, egentlig. Hadde oppe en blogg men jeg klarer ikke å av-personisere den nok, så jeg holder ved å følge andres :)

  Grunnen til at jeg øbsker meg denne goodie bagen er litt tragisk, men ærlig. Jeg flyttet ut fra en leilighet jeg hadde med en venninne i sommer for å begynne på skole i Oslo, men planene gikk i grus da mine foreldre skilte seg, jeg ble utsatt for ovegrep på min Hellas ferie og som følger av dette ble så psykisk nedbrutt at jeg a)ikke klarte å flytte fra venner/familie b)mistet jobben c)ble svindlet

  Så her står jeg nå og har null innkomst, har måttet flytte hjem til mor/far og er litt sånn bitter til livet. Har allikevel klart å komme inn på skole i London i februar, men en goodiebag hadde gjort en jente som er fattig på alt en jente trenger så utrolig glad! :)

  Og jeg hadde da også bursdag i går! Hehe :)

  Hilsen en (veldig) fast leser. Aka Elin S. Olsen<3

  Comment by Elin — November 16, 2010 @ 21:46

 • Hvordan var middagen? Når trekker du vinneren?

  Comment by Janne — November 16, 2010 @ 22:11

 • Hei! Håper du kan svare på dette.. Bruker du ekte pels? Hvorfor/hvorfor ikke?

  Comment by HM — November 16, 2010 @ 22:58

 • HM; Jeg kjøper ikke ekte pels nei :)

  Comment by Marie Amanda — November 16, 2010 @ 23:21

 • da er du herved min favorittblogger !

  Comment by HM — November 18, 2010 @ 15:44

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment