Annonse Marie Amanda » luvz
November 6th, 2010

Bedtime stories.

Nancy: Shorts fra Bikbok og tee fra T-shirt store.

MA: Topp fra Bikbok & shorts fra Cubus.

43 Comments »

 • Søøøte dere jenter :D men synes dere er litt tynne da (ikke frekt ment sweety)

  Comment by Chrissie Petersen — November 6, 2010 @ 21:54

 • Veldig pene jenter. Jeg er god venn med lillesøsteren til AD:)

  Comment by Anonymous — November 6, 2010 @ 22:07

 • helt herlige bilder!!! :D

  Comment by Simone — November 6, 2010 @ 22:51

 • Koslige bilder!!

  Comment by Anna :) — November 6, 2010 @ 23:28

 • Hei!
  I dag er første gangen jeg er innom bloggen din, og ville bare legge igjen en kommentar og si at du virker som ei veldig trivelig jente.
  Har sett deg så vidt på Oslogirls men in real life virker du ganske så annerledes(heldigvis!;)).
  Synes som om du har beina godt planta på jorda og hodet i skyene:) Og veldig bra blogg!

  Comment by Helene — November 6, 2010 @ 23:29

 • Helene; tusen takk for det :) jeg er nothing like oslo girls marie og glad for at det er over egentlig :) <3

  Comment by Marie Amanda — November 6, 2010 @ 23:55

 • Anna :D takk hihi <3 bestevenninna mi vet du

  Comment by Marie Amanda — November 6, 2010 @ 23:56

 • chrissie; hehe vi veier over 80 kg til sammen ;D

  Comment by Marie Amanda — November 6, 2010 @ 23:57

 • hehe det minte mg om wildfox :D og dere mestret det !
  :D

  Comment by mari — November 7, 2010 @ 00:37

 • Så søte dere er!!! :D
  Åh, jeg vil ha den shortsen venninna di har på seg!
  Man får vel ikke kjøpt den NÅ? :/
  Gøy med jentekveld altså! :D

  Comment by Benedikte — November 7, 2010 @ 02:45

 • i’ve been following your blog for approximately 3 years now, and i’m sad to say this is the last time i’m visiting your blog. why? because as an ex-anorectic, i stay away from all negative influences. i bet you think you’re REALLY COOL because you lost a couple of pounds. but guess what, news flash, you’re just turning into the rest of them. who are you trying to be, foballfrue.no? i think you should think about all the girl’s you’re influencing, and start treating both them and yourself with the respect you deserve. this nancy person is obviously a negative influence. there are better ways to get attention than eating disorders. good luck, love nora.

  Comment by nora — November 7, 2010 @ 03:06

 • Nora; Im sorry you feel that way and it makes me sad that you don’t wanna visit my blog anymore. When that’s said, Nancy is my best friend, and you have no right to judge her. You know that some people acually are born petie? Nancy is one of them, and I bet fotballfrue is too. I got to know Nancy when I was 12, and she’s always been tiny. I eat round 8-10 meaals with her every week and I can assure you that she eats just the amount of food that I do, sometimes even more.

  Hope you can find peace in your soul and realize that we eat properly, and that we just are healthy kids that eat just as much food as other chicks our age. I wish you could see past the fact that you, being an ex-anorectic, are sensitive to subjects concerning weight and eating, maybe then you’ll find my blog interesting and fun again! :)

  Have a happy sunday !

  xx MA <3

  Comment by Marie Amanda — November 7, 2010 @ 09:53

 • benedikte; den er min :) kommer over nyttår på bikbok :)

  Comment by Marie Amanda — November 7, 2010 @ 09:54

 • Hei MA:) Jeg mener ikke noe frekt mot deg personlig med dette, men må bare si at jeg synes det sender litt feil signaler når du svarer på en kommentar om at dere er tynne, med å si at dere veier “over 80 kg _til sammen_”. Jeg vet du “bare” er 1.57 høy og for alt jeg vet kan Nancy være like høy/lav, dvs. at dere ikke trenger like mange kg på kroppen som en som er 1.70. Likevel er det å veie 40+ kg veldig lite for en på din høyde også – og jeg tenker at en sånn kommentar kan feste seg i hodet på en yngre, lett-påvirkelig leser, og føre til at vedkommende ser dette som et “mål”. Hvis du veier 40 kg har du en BMI på 16,2, veier du 44 kg tilsvarer det en BMI på 17,9 – begge deler regnes som undervekt. Jeg sier ikke at DU er altfor tynn, du bestemmer jo selv hvordan du vil se ut, men jeg sier at det kanskje ikke er så lurt å skrive på en offentlig blogg at dere to veier 40-45 kg hver, som om det beviser at dere ikke er (for) tynne (siden det var skrevet som svar til den kommentaren).. Dette er jo egentlig for tynt ifølge BMI-regnemåten (som er den leger osv regner med), og ikke noe yngre jenter bør se som et “mål”. Når det er sagt synes jeg du fortsatt ser flott ut MA – og jeg håper ikke du tar deg nær av kommentarer du får om dagen om at du er for tynn, for selv om du kanskje er en smule undervektig, er det du selv som bestemmer, og så lenge du er HELT FRISK er det opp til deg hvordan du vil se ut! :-)

  Comment by vilde — November 7, 2010 @ 11:14

 • Åh så fine de ble! Ilu!

  Comment by nancy — November 7, 2010 @ 11:46

 • Utrolig kule bilder. Ser ut som de er tatt rett ut av et magasin. Og det er synd at folk ikke skjønner at man ikke nødvendigvis har spiseforstyrrelser bare fordi man blir eldre :) ha en fin søndag

  Comment by Anna — November 7, 2010 @ 11:59

 • wow, du har blitt skikkelig tynn på kort tid! hvordan klarte du det :) ? du er kjempe peeeeeeen

  Comment by lisa :) — November 7, 2010 @ 12:10

 • Vilde; Vilde jeg sa ikke at vi veide 80 tilsammen, jeg sa vi veier over 80, og det kunne likegreit vært over 90 men jeg skrev 80 og tenkte ikke at noen kom til å analysere bmien min

  Comment by Marie Amanda — November 7, 2010 @ 12:29

 • Wiii, det skal jeg huske på! :D

  Jeg blander meg litt i den debatten om SF (spiseforstyrrelser) her på tråden. Som en over her sa så er det helt opp til deg hvordan du ønsker å se ut og det viktigste er at du er frisk!! :) Jeg har vært gjennom SF-helvetet i 14 år selv og kjenner også på den at når jeg ser andre normale jenter ta av noen kilo blir jeg straks “mistenksom”. Men det er MITT problem og ikke ditt ;) Dersom du har tatt av og er stolt over den nye kroppen din skjønner jeg deg kjempegodt! Hvem ville vel ikke være stolt over det, hvis det var det man ønsket å oppnå? :) Hvis du er frisk og overhodet ikke identifiserer deg med de kommentarene om SF som du får her, så syns jeg du skal se bort ifra de og bare fortsette å være den du er uten at noen skal ha rett til å dømme hverken deg eller venninnene dine. Du vet selv best hva som er sannheten og så lenge du vet det skal du ikke la andre få overkjøre deg med sine diagnosesettinger her på bloggen din! ;)

  Klem til deg :)

  Comment by Benedikte — November 7, 2010 @ 13:06

 • Haha greit sorry, ser poenget ditt der.. Det var ikke meningen å “analysere bmien din”:p Prøvde å få frem at det ikke var ment som kritikk til deg, men ser at det ble litt rettet mot deg likevel.. sorry. Skjønner jo at du må få skrive hva du vil uten å tenke over at folk som er litt skjøre for påvirkning skal oppfatte det feil.

  Comment by vilde — November 7, 2010 @ 15:16

 • WILDFOX! liker’e :)

  Comment by Omana — November 7, 2010 @ 16:13

 • Haha, er slik det er blitt i dagens samfunn vet dere. Er man stor og overvektig, er man et godt forbilde. Er man derimot liten og tynn, da er man et dårlig forbilde og har mest sannsynlig anoreksia….

  Comment by Andrea — November 7, 2010 @ 18:53

 • nydelig du er MA :) kule bilder!

  Comment by c — November 7, 2010 @ 23:43

 • hmm, kan kanskje være at jeg ikke har vært innom bloggen din på lenge, for sist gang jeg var innom så var du ikke så tynn :) men følte ikke det var så lenge siden jeg var innom da.. jaja :) men har du trent mye for å bli slik du er nå eller? kom med tips, for jeg vil også ned i vekt :D klem <3

  Comment by lisa :) — November 7, 2010 @ 23:49

 • Lisa; :) Vil helst ikke snakke om det er på bloggen, det er ikke en trenings og mat og kroppsblogg :(

  Comment by Marie Amanda — November 8, 2010 @ 09:34

 • Vilde; takk for at du har forståelse :)

  Comment by Marie Amanda — November 8, 2010 @ 09:39

 • Har nancy blogg!? Og hva er den :) fine bilder! :)

  Comment by Kristine — November 8, 2010 @ 22:24

 • kristine; nancycamilla.wordpress.com

  Comment by Marie Amanda — November 9, 2010 @ 03:49

 • Grunnen til at jeg har spurt om vektnedgangen din er kun fordi jeg er misunnelig, og det er sikkert de andre som spør også ;) Du er nydelig uansett! Drop dead gorgeous:)

  Comment by Luna Anette — November 9, 2010 @ 13:25

 • Luna; Haha trenger du ikke å være søta :)

  Comment by Marie Amanda — November 9, 2010 @ 13:39

 • Du skrev at kiloene bare raste av deg uten at du vet hvorfor. Vel, hvis det er sannheten, og da mener jeg at du overhodet ikke har endret livsstil, burde du dra til legen. Kreft etc. begynner ofte slik.. :S

  Comment by Pølseklype — November 9, 2010 @ 18:22

 • pølseklype; DU har hengt deg altfor mye opp i dette, nå må du slutte å snakke om vekta mi, det er yesterdays news, slutt å mase om det :) Tenk på noe annet eller dropp å skrive kommentarer, jeg har for lengst sagt at jeg ikke vil snakke mer om det og at jeg ikke vil at det skal være et tema. Kreft er ikke noe å spøke med, og jeg er voksen og jeg er ikke dum, om jeg har vært hos legen eller ikke vet jo ikke du, så du skal få slippe å uroe deg og tenke på det. Da blir i allefall jeg veldig glad!

  Comment by Marie Amanda — November 10, 2010 @ 11:17

 • Jeg vet kreft ikke er noe å spøke med, derfor SPØKTE jeg heller ikke med det. Men er jo ikke bare kreft som gir det symptomet, mange andre sykdommer også. Blir jo bekymra, om jeg hadde rast ned 10 kg uten å merke det hadde jeg dratt til legen, for å si det slik. Men for all del, vi kan jo ikke vite om du har vært hos legen eller ikke, så greit.

  Comment by Pølseklype — November 10, 2010 @ 18:32

 • Pølseklype; Synes bare at du lager unødvendig mye drama og uroligheter for deg selv om meg. Hadde jeg lurt på hvorfor jeg gikk ned i vekt så hadde jeg sagt det, jeg har allerede fortalt at jeg har gått ned pga endret kosthold og fordi jeg går veldig mye, så jeg så ikke poenget i å henge seg så grundig opp i det at du måtte finne ting som vekttap er symptomer på. Jeg vil helst ikke snakke om vekt uansett, så nå setter vi en strek.

  Comment by Marie Amanda — November 10, 2010 @ 18:37

 • pølseklype; Forresten hadde du glemt å fjerne mailadressen din fra kommentarfeltet de andre gangene du hadde kommentert, så jeg ser hvilke kommentarer du har skrevet før dette og du virker veldig negativ og pessimistisk. la meg quote deg i en kommentar: “Jeg vet, egentlig. ;) Og vet jeg er en pessimist. ”

  jeg skjønner at du har vært igjennom mye teit, men jeg ber deg, ikke lat som at du er anonym og skriv anonymt når du snakker om ting som dette, stå for det du sier på lik linje som du har gjort de andre gangene du har kommentert. :)

  Håper det står bra til med deg og at du har det bedre.

  MA

  Comment by Marie Amanda — November 10, 2010 @ 18:40

 • Føler ikke jeg var teit nå da!=( Var mer en bekymringsmelding… Men greit, skjønner det er et sårt tema, og er jo ikke min sak, så skal droppe det.

  Comment by Pølseklype — November 10, 2010 @ 19:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment