Annonse Marie Amanda » Bloggmingel i regi av Sanna og Cilla
October 25th, 2010

Bloggmingel @ Yatzi 23.oktober


Mot slutten av kvelden annonserte jentene at de skulle ha en liten prisutdeling. De delte først ut prisen for beste tilbehør, og jeg satt der, klar med kameraet for å ta bilde av vinneren, og det er tydelig at jeg ble helt paralysert da hun ropte navnet mitt, for jeg husker at jeg så meg rundt og lurte på hvorfor vinneren ikke reiste seg opp. Det var iallefall en super overraskelse. Nå vet jeg ikke om det var smykket over som gjorde at jeg vant, men smykket er fra marimekko for h&m anno 2008 og jeg har vrengt det med baksiden frem. Det var jo en morsom vri.


Nancy, Ane Kamilla og meg selv, med herlige Cilla og en annen søt bloggejente i bakgrunnen.


Vi fikk servert deilige cupcakes med den beste frostingen EVER. Bare spør Nancy, hun hentet seg en cupcake, og i det øyeblikket hun så vekk, slukte jeg frostingen så det bare var muffinsen igjen. Mihihi.


Omana, Ane Kamilla og meg selv.


Av en eller annen grunn finner jeg bare bilder av meg og Omana på kameraet mitt, skal se om jeg finner noen flere etterhvert men det får blir i løpet av dagen. Nå skal jeg dusje, spise og så jobbe litt før jeg skal rett hjem og rydde leiligheten.

22 Comments »

 • Liker bloggen din :) Du virker kjempesøt :)

  Comment by Elin — October 25, 2010 @ 11:13

 • Herlige bilder, Marie :) Selvfølgelig skal jeg kreditere når jeg låner og legger ut. Sier seg selv at man skal informere om hvem man har lånt / hentet bildene fra så lenge det ikke er en selv som har tatt de =) Nok en gang, takk for en super kveld :)

  Comment by Chrissie Petersen — October 25, 2010 @ 11:24

 • Chrisse; Tenkte at du kom til å gjøre det, men det er så mange sombare tar uten å spørre :) hva er planen for dagen=

  Comment by Marie Amanda — October 25, 2010 @ 11:32

 • Sv: Skjønner godt hva du mener :) Nei, akkurat nå driver jeg å rydder soverommet samt klesskap. Må ty til rydding for å få plass til produktene som vi mottok på lørdag, badet er stapp fult fra før, så dagen blir brukt til rydding :p Planer for dagen du? :)

  Comment by Chrissie Petersen — October 25, 2010 @ 12:07

 • sv: takk det samme ;)

  Comment by Camilla — October 25, 2010 @ 12:32

 • Chrisse; :) hehee bra! pusler her hjemme jeg, lager blomsteroppsatser og koser meg med å gjøre det fint her :) KOmmer bilder senere!

  Comment by Marie Amanda — October 25, 2010 @ 12:35

 • Sv: Så moro…. Gleder meg til å se bilder :)

  Ble ikke stort rydding her… Fant masse blader/aviser med intervjuer og bilder av lillebror, alt fra i 1998 til 2005. Tenkte å lage et lite innlegg etterpå med intervjuer, utklipp og bilder fra bladene/avisene, så mine lesere får se hva lillebror fikk oppleve (må jo være stolt og skryte, når han fikk oppleve så utrolig mye, på kort tid) :)

  Comment by Chrissie Petersen — October 25, 2010 @ 12:55

 • Ntåå.. Flotte bilder. Savner kokosbollene!

  Comment by Omana — October 25, 2010 @ 14:28

 • Kan jeg få låne to bilder av deg? :) Jeg hadde ikke med kamera på kvelden og nå tigger jeg og ber alle andre om bilder, hehe. Jeg skal selvfølgelig linke til deg ;)

  Comment by Fabulouscrazy — October 25, 2010 @ 14:55

 • hvor er skoene dine fra? tøffe!:)

  Comment by Ingvild — October 25, 2010 @ 15:05

 • fabulouscrazy såklart :) bare å låne! :)

  Comment by Marie Amanda — October 25, 2010 @ 15:22

 • Så utrolig gøy, alle mine favoritter samlet på en plass! Hvor var jeg?? hahaha. Smykket så veldig kult ut da ;)

  Comment by Luisa — October 25, 2010 @ 15:49

 • ååh, cupcakes . vann i munnen

  Comment by EmmaNedal — October 25, 2010 @ 23:09

 • Cupcakesen var supergoda! Mums! De ær från http://www.hancockcupcakes.no ! Du får mer än gärna skriva ut det på bloggen också så bllir Ingrid som äger bedriften glad ;)

  Hoppas du får en fin dag :)

  Comment by Miss0 -svensk tjej i Oslo — October 26, 2010 @ 10:27

 • Åå, fine Omana :-) og deg da, selvsagt!

  Comment by CAROLINE — October 26, 2010 @ 20:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment