Annonse Marie Amanda » Q/A
Q/A
October 18th, 2010

Svar på spørsmål del 1.

Hvor henter du inspirasjon til klesstilen din fra? Jeg henter den fra blader, gamle blader, gamle bøker, gamle filmer, nye filmer, nye blader, musikk og på nettet. Jeg elsker å sette meg ned og planlegge hva slags stil jeg skal ha fra uke til uke. Da jeg var yngre fikk jeg alltid pes fordi jeg “skiftet stil” hele tiden, men jeg gjorde egentlig ikke det, jeg bare likte å eksprimentere og leke med stiler og klær.

Det er veldig mange som er hektet på Starbucks, men hva synes du egentlig om det i forhold til en vanlig kaffekopp på en kafe i Oslo? Er det noe forskjell sånn egentlig? Såklart kan en annen være litt dårligere enn andre, men er Starbucks den beste uansett hva? Nei, jeg la ut bildene fordi de var fine, og så ville jeg ha en rød tråd, så jeg valgte at starbucks skulle gå igjen på alle bildene. Personlig foretrekker jeg kaffe på La Boheme Bar her på St.hanshaugen, den er foamy og digg. Svaret er derfor nei, jeg er ikke hektet på Starbucks, de har jo ikke Starbucks i Norge en gang, så om jeg skulle ha vært så selektiv hadde det aldri blitt noe kaffe på meg. ;-D

Hvis du ikke fikk navnet Marie Amanda, hva ville du ha het da? ( Bruker folk og si Marie Amanda, eller bare Marie? ) Alle vennene mine sier forskjellig. Mamma og pappa og øvrig familie sier Marie eller Maja, eller Maje eller Moffa. Vennene mine sier somregel MA når de snakker OM meg, men Marie når de snakker til meg. Har endel som kaller meg Manda eller Amanda også, men det er ikke mine nærmeste.

Favoritt plagg? Akkurat nå er det den lange saueskinnjakken og den korte brune Burberry ripoff’en fra Bikbok som fenger.


(mine to favorittjakker)

Hvorfor har du gått ned i vekt? Hvorfor? Det er ingen grunn til at jeg gikk ned i vekt. Kroppen min stabiliserte seg av seg selv, og siden jeg gikk ned alle de kiloene i sommer, så har jeg ikke endret vekt på 1 mnd nå, så det var nok bare kroppen min som gikk ned bak ryggen min. Uten grunn.

Er Lasse i Oslo Girls kjæresten din? Nei, Lasse er utdannet skuespiller og det er det han livnærer seg av, så da kan dere jo gjette hva han gjorde i serien. I’m not gonna say anything else.

Hva bruker du i stede for bh siden du ikke kan bruke det?
Jeg bruker bandu eller tynne blondebher uten spiler og polstring. Eller så bruker jeg body som undertøy, fungerer fint det også.

Synes du OsloGirl gir et riktig inntrykk av deg som person? Med tanke på at du virker utrolig overfladisk og ja.. der, mens på bloggen virker du nokså jordnær. Den karakteren jeg spiller i Oslo Girls er ikke sånn jeg er til vanlig. I serien er jeg tilgitt en rolle som jeg spiller hele tiden mens jeg er foran kamera. Etter som det er en konstruert virkelighet, som all annen reality, så er det ikke alle ting som blir sagt og gjort i serien som jeg ville sagt og gjort på ordentlig. Et godt eksempel er hvor frekk og slem jeg var i intervjuet i episode 1. Sånn ville jeg aldri gjort eller sagt, om det ikke hadde vært for at det er regi på serien og at virkeligheten er konstruert. Når det er sagt, er Oslo Girls underholdende å se på, for de som skjønner at det er like ekte som julenissen.

Hvordan har tackler du “haters”? En hater er som regel en 15åring på jenterommet som nettopp kranglet med mamma og hva som skal være til middag eller hvorfor hun ikke fikk være ute lenger, og så kommer hun inm hit og slenger dritt og føler seg bedre. Jeg er en slags skyttebakke for folk som ikke klarer å holde dritten sin for seg selv, og jeg vet at det er det jeg er og at de ikke kommer hit og slenger dritt fordi de hater meg. Selv om de tror at de hater meg.

Er du fornøyd med kroppen din og ansiktet?
Ja, jeg er kjempefornøyd med hvordan jeg ser ut, tror verden hadde vært innmari kjip om ingen kunne se seg i speilet og like det de ser nemlig. Man må lære seg å elske, like og kjenne seg selv, før man kan else, like og kjenne noen andre.

Hvor mange ganger har du reist til utlandet? Jeg vet faktisk ikke, har jo vært i ganske mange land, og jeg kommer ikke til å klare å ramse opp alle stedene jeg har vært, men et par er Costa Rica, Nicaragua, USA, England, Hellas, Spania, Frankrike, Tyskland, Finland, Fuerteventura, Sverie, Danmark. Skriver ned fler om jeg kommer på noen som er nevneverdige. Jeg har altså sikkert vært i utlandet mindt 40 ganger, men garantert flere.

Hvor har du kjøpt den svarte t-skjorte med det hode på, som har diamanter til øyne? Den er dessverre i limited opplag og jeg har solgt den ene ekstra jeg hadde her på bloggen til 500 kr, så om jeg får inn flere skal jeg videreformidle det til deg søta.

22 Comments »

 • (Beklager hvis dette er rart å spørre om)
  Hvorfor kan du ikke bruke bh? :)

  Comment by J — October 18, 2010 @ 11:06

 • Hærligt att du kommer på Bloggfesten på lørdag! Det kommer bli kanonkul och med fina goodiebags ;)

  Comment by Miss0 -svensk tjej i Oslo — October 18, 2010 @ 11:23

 • Har du vurdert å satse som skuespiller? :) Du er jo sykt flink!

  Comment by Linn — October 18, 2010 @ 12:05

 • “Hva bruker du i stede for bh siden du ikke kan bruke det?”, kan du ikke bruke bh? Hvorfor ikke? =)

  Comment by Lizbeth Osnes — October 18, 2010 @ 12:29

 • Random spørsmål, men hvorfor kan du ikke bruke bh?!

  Comment by Elise — October 18, 2010 @ 12:39

 • Miss0; gleder meg masse til å komme :D det blir råbra

  Comment by Marie Amanda — October 18, 2010 @ 17:34

 • Fuerteventura er jo ikke et land. Det er en spansk øy.

  Comment by Anonym — October 18, 2010 @ 20:35

 • Anonym ; ja jeg sa aldri at det var et land, en som spurte hvor i verden jeg hadde vært :)

  Comment by Marie Amanda — October 18, 2010 @ 20:55

 • Hvorfor kan du ikke bruke BH med spirer?

  Comment by Jannicke Due — October 18, 2010 @ 21:07

 • Marie Amanda, jeg må bare si at jeg synes du er en så innmari fin person! Du virker så ålreit, nå tenker jeg på at jeg har fulgt bloggen din en stund, og ser litt bort i fra karakteren i Oslogirls;p

  Comment by Thale M :) — October 18, 2010 @ 21:34

 • du henter inspirasjon fra mye, og mange henter inspirasjon fra bloggen din. du burde være solt av deg selv og du virker som en nydelig jente:)
  stor klem ;D

  Comment by sara — October 18, 2010 @ 23:17

 • < 3

  Comment by — October 18, 2010 @ 23:58

 • PUH.. nå ble jeg lettet, når du skrev at du spilte en rolle.
  jeg har lenge lurt på om det var ekte, uekte eller “ekte” med bare litt manus..
  du virker som ei fresh jente i virkeligheten, og det er godt at alt er skuespill :p

  Comment by maria — October 19, 2010 @ 02:04

 • Hei marie amanda!

  Knallbra logg… Husker deg fra ungdomsskolen, vi gikk i parallellklasse ;) du var annerledes, selvstendig og hadde egne meninger. Jeg er ikke overraska at du er den du er idag!:) fulgt med en stund på bloggen din, liker det du skriver.. Ha en fin dag.

  Men du?? Hvorfor kan du ikke bruke bh? Tatt operasjon?

  Comment by Lidya — October 19, 2010 @ 09:18

 • Mente blogg:P

  Comment by Lidya — October 19, 2010 @ 09:19

 • Hei Lidya, håper alt er bra med deg :) Takk for hyggelig kommentar! :) Jeg kan bruke bh, har ikke tatt operasjon eller noe, jeg har jo de minste puppene ever, men jeg bruker det ikke så mye fordi jeg overbelaster skuldrene. har veldig sensitive skuldre og jeg når jeg går med bh med stropper som har mye polstring(som jeg ikke trenger, ettersom jeg ikke har noe å pushe opp) så får jeg vondt i nakke, skuldre og hode utover dagen, så prøver å unngå bher med stropper :) eller halterneck. er jo bare fordi jeg er litt sær da :)

  Comment by Marie Amanda — October 19, 2010 @ 10:24

 • der ligner du på nin dobrev ;)

  Comment by seff — October 19, 2010 @ 23:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment