Annonse Marie Amanda » jeg vil ha sol :)
October 18th, 2010

Hei dere, jeg har akkurat vasket og ryddet i hele leiligheten og jeg er alene hjemme, det betyr tid til å svare på flere spørsmål fra dere, så det er det jeg skal gjøre denne regntunge mandagen. Vil helst sitte inne hele dagen med en kopp kaffe.

24 Comments »

 • Du er en stor inspirasjon for meg og mange andre jenter!!
  Hvordan føles det? Gjør det deg glad ? :-)

  Comment by Tove — October 18, 2010 @ 13:42

 • Du är inte ensam om att vilja ha sol! :)

  Comment by Wysteriia — October 18, 2010 @ 13:56

 • wow . flott bilde av deg :)

  Comment by silje — October 18, 2010 @ 14:04

 • Samme her i Stavanger! Men dagen blir litt lysere når jeg skal besøke vennien min som nettopp kom hjem fra NYC, gleder meg til å se alt hun har kjøpt!! :D

  Comment by Tone Bø — October 18, 2010 @ 14:34

 • Du har sikkert svart på det mange ganger før men hva var den første tattoveringen du fikk og har du andre utenom om de på armen og i øret? Digger stilen og tattoveringene dine forresten! Du er skikkelig bra forbilde.

  Comment by Vanesa — October 18, 2010 @ 15:02

 • Jeg vil også ha sol!

  Comment by Jannicke Due — October 18, 2010 @ 15:08

 • Håper det kommer sol til helgen, da er det nemlig frihelg! hehe

  Jeg vant budrunden på den rødrutete skjorten :D
  Hvordan betaler jeg?
  Hvis du har sendt meg email har jeg ikke fått den, er noen som har hacket mailen min slik at jeg ikke får logget inn lenger:/ Har derfor opprettet en ny mailadresse:)

  Comment by Mari — October 18, 2010 @ 15:09

 • mari; Beklager søta men du var litt for sent ute, jeg prøvde å sende mail men fikk jo ikke noe svar så solgte den til budet under deg.
  Dette var synd, men ettersom jeg ikke hørte noe fra deg før nå ble det litt sent :(

  Ha en fin uke og håper du kan tilgi meg ! :)

  MA

  Comment by Marie Amanda — October 18, 2010 @ 17:13

 • Du har sikkert svart på det mange ganger før men hva var den første tattoveringen du fikk og har du andre utenom om de på armen og i øret? Digger stilen og tattoveringene dine forresten! Du er skikkelig bra forbilde. Hei og tusen takk for ros. Jeg har en liten stygg et eller annet som jeg ikke vet hva er på magen/hofta, kjæresten min vil covre den opp, men jeg synes at det er bedre med en liten greie som er stygg enn en stor tatovering på et sted jeg ikke har lyst til å tatovere meg.

  Og hvorfor kan du ikke gå med bh? Jeg kan gå med bh, men det er bare ekstremt ubehagelig med polstede bher og stropper over skuldrene osv. Jeg bruker jo bh innimellom, og stroppløs også, men aldri med stropper. Desuten har jeg nesten ikke pupper, jeg bruker 65A og ser ikke hvorfor jeg skal ta på meg enda et plagg som ikke har noen nytteverdi.

  Comment by Marie Amanda — October 18, 2010 @ 17:16

 • Tove; JA!! det gjør meg dødsglad! :D

  Comment by Marie Amanda — October 18, 2010 @ 17:17

 • Åja, det var jo dumt:( Menmen, det dukker vel snart opp noe annet fint jeg kan kjøpe ;)
  Tilgir deg, hehe!
  Du vet ikke om noe sted de kan ha en liknende skjorte da?

  Comment by Mari — October 18, 2010 @ 18:43

 • Hei søta!
  Kan du være så snill å hjelpe meg?
  Hvor i Oslo er de beste utesteden for 18 åringer?
  Alt som står på google er så gammelt, og jeg vet ikke hvem jeg skal spørre, så spør deg :)
  ( leter etter et sted der det er mange i alderen 18-25, ikke så dyr ingang, variert bra musikk ol. ) Hva annbefaler DU? plis plis svar meg, et sted ( før helgen ;)

  Comment by Johanne18 år — October 18, 2010 @ 20:26

 • hvor har du kjøpt de øredobbene du har på dette bildet?
  døds fine!:)

  Comment by linnea — October 18, 2010 @ 22:20

 • Nydelig bilde av deg :)

  Comment by Chrissie Petersen — October 18, 2010 @ 23:07

 • DU ER PEN! hvor er jakken fra?:)

  Comment by aurora — October 19, 2010 @ 07:39

 • linnea; de er fra gina tricot :) men de er gamle

  Comment by Marie Amanda — October 19, 2010 @ 08:41

 • johanne; det er svært få 18årssteder i oslo dessverre :(

  Comment by Marie Amanda — October 19, 2010 @ 08:43

 • mari; tenkte på deg da jeg la ut disse tingene for salg i dag! :) håper du finner noe du liker!

  Comment by Marie Amanda — October 19, 2010 @ 08:49

 • Du er så kjedelig akkurat som klesstilen din..Du må begynne å studere og få kunnskap om verden rundt deg, istedet for å gjøre deg til og tro at du er midtpunktet blant alle mennesker. Vi bare ler av deg.

  Vi synes synd på deg..du burde skjerpe deg!

  Comment by woopwoop — October 20, 2010 @ 22:33

 • whoop; hvorfor tror alle at jeg blir mer såra når du skriver “vi”. Sitter dere seriøst to eller flere på en data, leser bloggen min og prøver å fortelle meg hvordan jeg skal lykkes i livet? :/ ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ, dere er gærne

  Comment by Marie Amanda — October 21, 2010 @ 10:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment