Annonse Marie Amanda » a little update
October 13th, 2010

Yes dere, nå er jeg hjemme fra shooten. Vil helst gre ut håret og få av meg all denne tungen sminken, men jeg må jobbe litt først, bare et par timer og så skal jeg til noen venners kollektiv og lage og spise middag der. Magen min skriker etter mat, fikk kjeks og banan på shooten i dag, men det hjelper ikke mye nå, er svinsulten. Baard, redaktøren i Spirit var så grei med meg, han kjøpte kaffe og spurte om jeg trengte noe hele tiden, og det var jo veldig koselig.

Ha det fint så lenge, kommer tilbake med oppdateringer senere.


(et lite detaljbilde av smykkene jeg toppen/bhen jeg har på i dag, hope u don’t mind)

8 Comments »

 • Elsker bh’en, hvor er den fra?

  Comment by Renate — October 13, 2010 @ 18:04

 • vet du om den bhen fortsatt fins i butikk? den er fra bik bok, ikke sant? jeg er nesten desperat etter den!

  Comment by Anonymous — October 13, 2010 @ 18:10

 • hva betyr tattoveringene dine?:))

  Comment by Anonymous — October 13, 2010 @ 18:17

 • anonym; ja jeg tror den er på bikbok, hvis du ikke finner den kan jeg kjøpe en for deg :)

  Comment by Marie Amanda — October 13, 2010 @ 18:17

 • anonym; de betyr vel egentlig ikke noe dypt, det går mer på at jeg elsker tatoveringskunsten og jeg synes at kjæresten min er sykt flink til å tatovere. elsker å se han jobbe og utvikle design !

  Comment by Marie Amanda — October 13, 2010 @ 18:20

 • Åh, jeg elsker bloggen din :D Du virker seriøst bare som en super jente. Du bryr deg mye om mote/interiør m.m men ikke på en sånn ekkel overfladisk måte! Digger også hele stilen på alt, bildene, interiøret og bloggen :D Stå påå!

  Nathalie – SANGBLOGGEN

  Comment by Nathalie - SANGBLOGGEN — October 13, 2010 @ 18:23

 • hei nathalie; tusen takk for komplimentet, det var da veldig koselig av deg <3 tusen takk

  Comment by Marie Amanda — October 13, 2010 @ 18:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment