Annonse Marie Amanda » gunnars @ soliis
September 30th, 2010

Hei dere, nå skal Nancy og jeg på en event på Soliis på Solli plass. Kanskje ikke akkurat mitt favoritt sted, men forhåpentligvis slipper jeg det typiske klientellet(menn over 50 med masse penger som er store i kjeften og tilbyr deg penger for å bli med hjem og ligge med de). Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke pleier å gå ut på de typiske stedene. Jeg mener, om du er sørpe drita med en gjeng med venninner, legger man kanskje ikke merke til disse ekle mennene, men tro meg, når man ikke drikker, sånn som meg, lukter spriten fra munnen hans, røyken fra jakken og den dårlige ånden 100 ganger verre enn om du hadde vært drita.

Uansett, nok om min mening om utestedene på Solli og omegn(det gjelder forsåvidt Emil&Samuel i sentrum også.) Jeg skal kose meg masse i kveld og nancy kommer snart, så jeg bør vel på på meg sminken og kjolen som jeg har bestemt meg for å gå med i kveld. Den er råfin, synd jeg ikke har med kamera!

1 Comment »

  • å shit du var heit! mye deiligere enn på VGTV! Stå på videre skjønningen!

    Comment by sverre — October 8, 2010 @ 13:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment