Annonse Marie Amanda » Vinterskorapport @ marieamanda.com
September 27th, 2010

Vinterskotipsene mine var visst ganske populære så nå har jeg satt sammen en liten guide med priser og fine vintersko som holder dere varme på føttene i hele vinter. Endel av disse skoene er foreldrevennlige også, så du finner garantert et par som mammaen din synes at er et klokt valg. Du vet jo hvordan foreldre er, de vil at du skal ha på fôrede og vanntette støvler, vind og kuldetett vinterjakke som gjerne skal gå godt over rumpa og bukser som ikke er for lave i livet så du blir kald på magen.

Her er det noe for alles lommebok, både dyrt og litt mer eksklusivt. Håper du finner et par du kan tenke deg nå denne vinteren. Som dere også ser har de fleste skoene saueskinnsför, det er jo ikke feil hvis man ser hva som er i motebildet denne høsten. Kanskje du finner deg et par sko som matcher skinnjakken med lammeskinnsdetaljene du kjøpte for noen uker siden?!

For de som har mer lyst til å kle seg i midcut tøysko er Noodles midt i blinken. Tøyskoene som er laget av de to norske brødrene er både slitesterke og kule. Nå har cuttermodellen også kommet inn med fôr, både for jenter og gutter. Jeg vet at kjæresten min ønsker seg et par grå cutter med fôr. Kanskje kjæresten din også har lyst på og kunne tenke seg et par fôrede vintersko?!

Alle skoene kan kjøpes på nettsidene til ShoeBar og på ShoeBar i Strøget i Oslo.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment