Annonse Marie Amanda » look what I found
September 25th, 2010

Fashionblockparty Pt.2/ Vixen & Oslo Nights.

Etter en kveld med vin, latter, deilig mat tilbredt av kjæresten min(som forsåvidt hadde ryddet hele leiligheten i tillegg så det så plettfritt ut her da jeg kom hjem!!! (the bet man ever) ), fin musikk på radio Rakel, for ikke å glemme et par liter øl og litt GT, sovnet vi plent da gjestene én etter én dro hjem.


Jeg skulle ønske from the bottom of my heart at det blir sol i dag, da er nemlig planen å lage en deilig pastalunsj med kyllig og deilig salat, ta med et pledd ut i parken og nyte den siste sommeraktige solen før det blir mørkt ute. Jeg gruer meg faktisk til dagene blir bekmørke. Tenk når det er like mørkt ute når du drar på jobb / skole klokken 8, og når du kommer hjem klokken 4, så er det mørkt igjen.


Tror jeg skal kjøpe et års forbruk av ved og stearinlys, da kan jeg lure humøret mitt og meg selv til å tro at alt er like lyst og lukter så godt som her i leiligheten min.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment