Annonse Marie Amanda » take oslo
August 27th, 2010

Take Oslo – Run Unleashed

Jeg skal løpe mye denne høsten, takket være Nikes høstkampanje. Den går ut på at finne ut av hvilken del av Oslo som er sprekest: vest, øst, nord eller sør. Ambassadørene for hver bydel er: Tone Damli Aaberge (Oslo Vest), Charlotte Thorstvedt  (Oslo Øst), Kristian Rønning, aka Sirius (Oslo Nord) og Sami Alem (Oslo Sør).

Jeg løper selvfølgelig for Oslo Øst, selv om jeg bor midt i smørøyet her på St.hanshaugen, er jeg jo fra Ski, og det er ganske øst spør du meg. Gleder meg til å starte med løpingen, får utstyr i løpet av neste uke kan jeg tenke meg, så da blir det andre boller.

For å være med kan du melde deg på ikke glem å velge hvilken bydel du vil være med og kjempe for.
Du trenger en Nike+ chip, sko, iPhone/iPod/Nike Sportsband.
Jeg vet at jeg trenger nye sko, løpetights og en Nike+ chip i allefall, for den telleren som jeg hadde i skoene mine da jeg testet det ut for litt over et år siden, har sluttet å funke.
Kanskje jeg har brukt den opp?

8 Comments »

 • hahahahahha! yeah right at jeg skal løpe noenting som helst…. uff.. lat

  Comment by Dagens Outfit — August 27, 2010 @ 11:25

 • D.O ; hihi :P jeg skal løpe for deg :D

  Comment by Marie Amanda — August 27, 2010 @ 12:31

 • Hvor er det man får tak i sånn nike+ chip:)?

  Comment by Aleksander — August 27, 2010 @ 16:12

 • kav evt gå fort når jeg tenker meg om.. sånn power walking, sånn som er en legitim ol sport :D haha, men jeg tror jeg velger at du løper for meg ja… kan evt henge på det ene benet ditt mens du løper. lolz

  Comment by Dagens Outfit — August 28, 2010 @ 00:16

 • du trenger ikke kjøpe sko, holder med en sånn “holder”. (dårlig ordforråd når jeg bruker “holder” to ganger i samme setning med forskjellige betydninger, I know)

  Comment by andrea — August 28, 2010 @ 12:04

 • GOOD MORNING MARIE AMANDA <3 MISS OSLO FITTEST , RUN LIKE THE WIND LOTS OF GOOD LUCK PIN- TASTIC MARIE TRADEMARK SUNGLASSES BEHIND THE SHADES FOR YOUR NIKE FALL CAMPAIGN , TAKE OSLO RUN UNLEASHED BY NO1 WORLD SPORTS BRAND LEADERS NIKE LIKE YOUR NO1 GLOBAL MEGASTAR BRAND MARIEAMANDA.COM. MARIE YOUR RUNNING FOR OSLO EAST YES VERY MUCH THIS IS A WALK IN THE PARK FOR YOU ! THATS RIGHT YOU BE OUT THERE NO ONE WILL BE ABLE TOO CHASE YOU DOWN. & YES VERY MUCH YOUR A INDEPENDENT LADY .& YOU WILL HAVE EVERYTHING ORGANISED ON YOUR MACBOOK & YOUR MINIPHONE SO EVERY1 WILL BE ABLE TOO SEND YOU GOOD LUCK TEXTS .& TALK TOO YOU ALONG THE BEAUITFUL FUN RUN ROUTE IN OSLO . SO YOU WILL NOT MISS ANY GOING OUT FOR LUNCH WITH YOUR BESTFRIENDS . OR SOMEBODY BIRTHDAY AS YOU HAVE ALREADY BAKED YOUR LITTLE SUNSHINE MUFFIN & CUPCAKES YUMMY ! . MARIE KNOWS THE WORLD WILL NOT FALL APART IN HER ABSENCE OR MISS A DISCUSSION ABOUT DESPERATE HOUSEWIFES. EVEN IF MARIE YOU DO YOUR COMING BACK WITH A STATE OF MIND 3 CHAI LATTE , TWO FLIRTATIOUS EMAILS & COSTA RICA LOVELY SUNNY VACATION AWESOMEE ! ULTIMATE SUMMER END. YES MARIE YOU LOOK GREAT & FEEL GOOD WITH ALL THE RUNNING UP THOSE LOVELY HILLS WITH BREATH TAKEING VIEWS IN SKI AMAZINGG!. I AM HAPPY YOU ENJOYED THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS MOVIE YOU HAVE EXQUISITE TASTE MARIE. BYE DAVE XX

  Comment by DAVE UK — August 29, 2010 @ 20:25

 • ski er vel strengt tatt sør…

  Comment by l — September 5, 2010 @ 19:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment