Annonse Marie Amanda » m0n5t3rkl!55
August 25th, 2010

Jeg har verdens beste kjæreste som gir meg de største sommerfuglene i magen. Jeg bruker mesteparten av dagen på å tenke på han, på oss og hvor fine vi er sammen og hvor glad jeg er for at jeg har en kjæreste og støttespiller. I dag da jeg kjøpte noe til han som han har ønsket seg lenge, fant jeg også en liten gave til meg selv. For selv om han popper opp i hodet mitt hver gang jeg ser ned på de to rosene han har laget på armen min, synes  jeg ikke at jeg kan få nok ting som minner meg om han. Kjøpte en ring som det står “love” på, og selv om den er superklissete, så er den veldig fin. Nå minner den meg på all kjærligheten jeg konstant føler og den minner meg på at han vil ha meg og at han er min. Jeg er så stolt over å ha en kjæreste som liker meg, og som vil bruke tid på meg. Åh jeg er så glad for at jeg har en så fin kjæreste.

30 Comments »

 • De var kjempefine!

  Comment by jannenatalie — August 25, 2010 @ 23:04

 • Jeg er veldig glad på dine vegne for at du har funnet deg en du er så glad i! :) jeg er helt sikker på at dere er utrolig bra for hverandre :D ikke la ham gjøre deg noe vondt, du fortjener det beste!!

  klem

  Comment by L.L — August 25, 2010 @ 23:16

 • når får vi se han da? hehe:)

  Comment by sarah — August 25, 2010 @ 23:21

 • Kjempe fine!

  Men vil se bilde av den fine kjæresten din og!

  Comment by MonicaBeach — August 25, 2010 @ 23:25

 • misunner den følelsen… gratulerer! :)

  Comment by Anonymous — August 25, 2010 @ 23:40

 • Er så koselig å ha en kjæreste som får en til å føle seg sånn, som stadig dukker opp i hodet ! Fikk me til å glede meg enda mer til jeg ser igjen min til helga ! :D

  Comment by AndreaFornes — August 25, 2010 @ 23:45

 • Så bra at ting går din vei og at du har det bra! Du blogger supert for tiden og det har vel noe med å gjøre at du nettopp…. har det bra :-) Du er en stor inspirasjonskilde. Keep it up!

  Comment by Monica — August 26, 2010 @ 00:00

 • De var utrolig fine!! Hvor er hodeskalleringen fra?

  Comment by Eline — August 26, 2010 @ 08:32

 • eline; den er fra der jeg kjøpe de andre ringene

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 11:59

 • monica; tusen takk, glad for at du synes det søte deg :) Håper du kommer tilbake i morgen

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 12:00

 • Andrea; Ja det er så deilig! min sitter i stua og ser på tv, har nettopp laget frokost og kaffe til han. det er noe av det beste jeg vet om!

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 12:01

 • sarah; Når jeg føler for det :) Vil helst ikke eksponere for mye av privatlivet mitt, for selv om du og flere tusen andre leser bloggen fordi dere liker den, så finnes det drittunger som leser den for å finne noe å ødelegge for meg, og jeg vil ikke risikere kjæresten min, han er det kjæreste jeg har<3 Håper du skjønner

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 12:03

 • L.L ; Han ville aldri gjort meg noe som helst vondt, jeg er så inderlig glad i han og jeg vet at han er det i meg og! :) Han får meg til å ville stå opp om morgenen! <3

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 12:03

 • jeg er så glad for de overenergiske innleggene dine om typen din, det minner meg på hvor sykt glad jeg er i min mann, og hvor heldig jeg er. det for meg til å tenke meg om to ganger, og ikke å ta han for gitt, for etter en stund er det dessverre alt for lett :/

  Comment by anonym — August 26, 2010 @ 12:07

 • Hvor er ringene kjøpt? :D

  Comment by Therese — August 26, 2010 @ 12:30

 • wah, hvor har du kjøpt dødningshode og hjerteringen? :)

  Comment by maylinn — August 26, 2010 @ 14:11

 • maylinn; samme sted som den andre :)

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 14:39

 • Hvor er de andre ringene fra da? Er jo litt greit å si det også da!!!! :)

  Comment by CHARLOTTE — August 26, 2010 @ 14:40

 • Anonym; Håper jeg aldri får det sånn med min kjæreste, jeg vil aldri ta han for gitt, for han er virkelig det kjæreste jeg har og jeg er så lykkelig som får være hans! :) Vet at det garantert ikke er noe man kan velge selv, dette med at man tar hverandre for gitt, men jeg tror at med mye annerkjennelse og positive tanker om hvor glade man er i hverandre, så går det nok veldig fint. :) Håper du og kjæresten din har det bra!! <3

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 15:12

 • Charlotte; Nei vil ikke si det :) Fant en skatt som jeg vil ha litt for meg selv en stund. :) De har lignende på Lindex og Glitter i allefall! :)

  Comment by Marie Amanda — August 26, 2010 @ 15:13

 • du er herlig :D elsker stilen din !!

  Comment by Iselin — August 26, 2010 @ 17:26

 • Ah, nyforelska. Det er kos.
  I dag har jeg og kjæresten vært sammen i 2 år. Ikke alltid som nyforelskede, men er nå en grunn til at vi holder sammen enda. Fine ringerr. :)

  Comment by Marita Cherrie — August 26, 2010 @ 18:09

 • Haha, skjønner hva du mener! Har blitt glad i å lage mat til han, passe på at han har det bra, nesten blitt litt husmor av meg.. Men det er så fryktelig herlig ! :D

  Comment by AndreaFornes — August 26, 2010 @ 19:14

 • andrea; det er så deilig å gjøre noe for han!

  Comment by Marie Amanda — August 27, 2010 @ 08:11

 • Du er så heldig som har en utrolig fin kjæreste.
  Har en lignende ring, bare at det står love på den.

  Comment by Nora — August 28, 2010 @ 17:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment