Annonse Marie Amanda » ah pausetid
July 30th, 2010

Hei fininger. Kom akkurat inn døren etter å ha vært ute og handlet litt klær og ting til i morgen. Onkelen til typen skal gifte seg, så jeg har vært ute og funnet kjole til å ha i bryllupet. Vet ikke helt om jeg skal bruke den jeg har kjøpt (knelang) eller om jeg skal bruke en chiffonkjole jeg har fra før. Den siste er litt mer egnet til bryllup faktisk.

Nå skal jeg rydde litt her, og kartlegge hvordan jeg skal ha stuen min fremover. Må gjøre et eller annet her, bare vet ikke hva. Tror jeg må stikke en tur på IKEA eller Søstrene Grene eller noe asap.


Kjøpte blandt annet dette skjørtet i dag.
PS: Uansett hvor mye dere kommenterer og skriver at dere ser nipplene mine, så gjør dere faktisk ikke det. Tro meg.

9 Comments »

 • Jeg ser ikke nipplene dine.

  Comment by Sunniva — July 30, 2010 @ 17:41

 • du er heit

  Comment by madelen — July 30, 2010 @ 17:58

 • fint fint skjørt. og du er like søt som alltid! :)

  Comment by johanna renate — July 30, 2010 @ 20:18

 • LOVE IT! hvor er det kjøpt? :-D

  Comment by Ina — July 30, 2010 @ 20:41

 • jeg ser nipplene dine, jeg gjør faktisk det

  Comment by Anonymous — July 30, 2010 @ 20:42

 • anoynm; det kan du ikke, for jeg har photoshoppet de vekk, dust

  Comment by Marie Amanda — July 30, 2010 @ 23:29

 • GOOD MORNING FABOLOUS GLAMOUS LOOKS LIKE HOLLYWOOD , A MILLION DOLLARS COUTURE LOOK MARIE AMANDA <3 . YES VERY MUCH THAT IS WHY YOUR BLOG IS NO1 IN THE WORLD , FASHION FORWARD & MODERN COLLECTS . MARIE YOU ARE TRUE TOO ALL YOUR FANS & YES YOU KEEP IT REAL 4SURE ! . ALWAYS ASKING HOW WE ARE <3 & YES IF I HAD A MAGIC LAMP I WOULD GIVE U 3 WISHES , BUT KNOWING YOU WOULD GALDY GIVE ALL YOUR 3 WISHES TOO EVERY1 ON YOUR BLOG ! AS YOU ARE A VERY KIND & CAREING PERSON WHO WOULD RATHER SEE EVERY ONE ON YOUR BLOG HAPPY IN LIFE BEFORE YOURSELF <3 . WHEN I GET A COMMENT FROM YOU IT IS LIKE WINING A GOLD MEDAL AT THE OLYMPIC GAMES , AS I KNOW HOW YOU PUT SO MUCH PASSION IN YOUR COMMENTS & THEY ARE SO SWEET YES THIS MAKES MY DAY . YOU NEVER BRAG ABOUT YOU BEING FAMOUS OR ASK FOR ANYTHING , BUT YOUR ALWAYS THE 1ST TO GIVE AWAY LOVELY SUPRISE GIFTS ON YOUR BLOG !! WOW AMAZINGGG . YES YOU HAVE BEAUITY WITHIN AS WELL AS BEAUITY ON THE OUTER <3 . HAVE A LOVELY WEEKEND MARIE BYE DAVE XX AM OF TOO THE BEACH TO HELP BUILD A MASSIVE SANDCASTLE FOR THE CHILDREN & KILLER SQUID WITH CHIPS FOR LUNCH ?

  Comment by DAVE UK — July 31, 2010 @ 11:55

 • STYGT!! æsj…null stil…hore som går ut av huset i bare body ass…blæææ

  Comment by Anonymous — August 5, 2010 @ 14:53

 • STYGT!! æsj…null stil…hore som går ut av huset i bare body ass…blæææ

  Comment by to jenter med STIL!! — August 5, 2010 @ 14:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment