Annonse Marie Amanda » gammal sång
May 7th, 2010

Q. Hva liker du best å gjøre?

Q. Jeg synes du virker tynnere i det sisste..Har du slanket deg?

Q. Hvem er den heldige som du er forelsket i?

Q. Hva synes du om Paradise Hotel?

Q. Favorittsangen din akkurat nå?

A. Nå som det går mot sommer er park life, grilling i bakgården og generelt det å være med venner en veldig fin ting. I dag morges våknet jeg før solen nesten, og etter et par timer satt jeg ute i parken med pledd og dyner og så på himmelen og folkene rundt. Sånne ting liker jeg best å gjøre, jeg liker å være ute og våken når folk flest sover og drømmer. Pluss at jeg er veldig glad i å lage mat og styre på kjøkkenet.

A. Flere som sier det, men jeg har bare gått ned 3 kg siden før jeg dro til Nicaragua, men jeg har mistet litt her og fått litt mer her og der og sånt. Håndleddene mine og lårene mine har blitt tynnere f.eks. Vet ikke hva det er jeg, men jeg tenker ikke for mye på det. Er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut uansett.

A. Det er så hemmelig som det kan bli. ;D

A. Trodde at det skulle bli bedre, men det var ikke så bra i år. Liker ikke de som er med og blir bare sittende og dra meg selv i håret og så banner jeg litt for meg selv når det er på, så jeg prøver å ikke se for mye på det, vil jo ikke bli skallet. hehe.

A. Her er det som er min favorittsang akkurat i dag.

5 Comments »

 • veronica maggio <3

  Comment by Luna Anette — May 7, 2010 @ 19:35

 • :D

  Comment by maylinn — May 7, 2010 @ 22:04

 • I love your blog.

  Comment by Sopp — May 9, 2010 @ 00:08

 • I love your blog.

  Comment by Sopp — May 9, 2010 @ 00:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment