Annonse Marie Amanda » Bra start på dagen!!!!
April 27th, 2010

Dagsplan:

09:00 – Stå opp av denne varme og deilige sengen.
09:15 – Vaske klær.
10:00 – Jogge, dusje & kle på meg
12:00 – Hente klær del 1.
12:30 – Hente klær del 2.
13:00 – Møte Nini på kontoret
14:30 – Kaffe med Maren og Elise??

Woah, da ser det ut som at jeg kan starte dagen min uten trøbbel. Det er deilig å være oppe så tidlig, enda Magnus og jeg var oppe til sent i går for å se Tomme Tønner, jeg sovnet, så vi får prøve å se den igjen en annen dag, mannen i butikken sa at vi kunne beholde den frem til mandag neste uke, men jeg tror han tok feil. His loss i såfall, nå skal vi bruke opp Tomme Tønner før vi gir den tilbake. Holder dere oppdatert i løpet av dagen jeg. Kos dere så lenge.Kanskje jeg må lufte skoene mine i dag? Det er en hel uke siden sist de så Oslosasfalt.

4 Comments »

  • Hørtes ut som en fin start på morgenen :)

    Comment by ynvsrevy — April 27, 2010 @ 11:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment