Annonse Marie Amanda » pu
pu
April 21st, 2010

PRESSEUKE DAG 1.

PRESSEUKE DAG 2.

Her blir det bare mer og mer, i morgen har vi et par steder å dra også, så om noen har lyst på tomme papirposer når jeg har fått pakket ut alt pikkpakket så er det bare å holla @ me. Nå skal jeg mase på Maren til hun dør så jeg får bildene fra i dag, det kan dere gjøre og, please, gjør det, gå inn på bloggen hennes HER og skriv at hun MÅ sende meg bildene. Takk.

7 Comments »

 • misunnelig.. btw, har startet aksjon kommenter øredobbene så celine blir med på å holde konkurranse om de :D heheh

  Comment by madelen — April 21, 2010 @ 21:50

 • madelen; ser det men du gjør en feil prøv å rette opp i den før du fortsetter så jeg slipper å gjøre dobbel jobb a :)

  Comment by Marie Amanda — April 21, 2010 @ 21:55

 • æh, jeg glemmer å fjerne bloggen min ;p hahah.. DUM er jeg :)

  Comment by madelen — April 22, 2010 @ 12:23

 • Du må si hva som er oppi!! ‘nysgjerrig’ :-)

  Comment by Mari — April 22, 2010 @ 12:36

 • æh, jeg glemmer å fjerne bloggen min ;p hahah.. DUM er jeg :)

  Comment by Amy — April 23, 2010 @ 05:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment