Annonse Marie Amanda » tttttattttttz
April 15th, 2010

Tatoveringer.

Sophie lurer på:
Lurer på alt! Tenker å ta tattovering på håndleddet men lurer på:
pris, ( bare skrift)
hvor sikker må man være? hvor lenge må man tenke på det og hva viss jeg angrer? o.O
smerte?
angrer du?
Aldersgrense?

Pris varierer helt fra sted til sted, det kommer jo an på størrelse, farge, fyll osv og ikke alle tatovører har samme pris. Gå til et studio og spør om hvor mye de skal ha for det du vil ha tatovert. Ettersom jeg ikke vet hvor stor du har tenkt til å ta, eller hvordan skrift så er det vanskelig for å si. * Du trenger jo ikke å ha en lang forhistorie og en veldig spesiell tilknytning til motivet du velger, men husk at om du velger  å tatovere et sted på kroppen der du vil se tatoveringen ofte, så er det jo en fordel at du liker motivet. Du bø i hovedsak ikke ta en tatovering om du tror at du kommer til å angre i fremtiden. * Jeg skal ikke juge, det gjør vondt. Engelen gjorde vondest men jeg kan tenke meg at det kommer til å gjøre grisevondt å fylle fargene for nå har vi jo bare tatt linjene på rosene. * Jeg kommer aldri til å angre på tatoveringene mine. Engelen er noe av det vakreste jeg vet om og det har jeg syntes siden jeg var 5 og hadde det som glansbilde og rosene var kjærlighet ved første blikk. * De fleste studioer i Norge har 18årsgrense for å ta tatovering, men jeg tok min første da jeg var 13 så tror det er ok om foreldrene er med. Mamma og pappa var med da jeg tok min første og da skulket jeg til og med skolen for å tatovere meg. REBELL ASS. Tulla.

Cecilie spør:
Var det sånn at du var på gråten, pga det var veldig vondt? eller kan du sammenligne det med piercing?
eller, hva kan du egentlig sammenligne det å ta tattoo? på smerten liksom.

Vel, overarmen var ok helt til han skulle fylle, da måtte jeg bite meg litt i hånda, men jeg gråt ikke. En venninne av meg som tatoverte akkurat samme område på armen holdt på å blø i hjel i løpet av natten og hun fikk ikke sove på flere dager fordi armen var så sår, jeg har ikke vondt i det hele tatt og vil si at rosene kan sammenlignes med å klype seg selv på baksiden av overarmen, der det er tynnest hud. Så vondt som det gjorde der, var det å ta linjene på rosene. Jeg har hatt flere piercinger og der er smerten over på et par sekunder, når du tatoverer jobber tatovøren på det samme såre området flere ganger, han gnir hånda i såret og strekker den såre huden. DET gjør vondt. Men når du sitter der og blir tatovert så vet du jo at det er noe du har valgt selv, så da er det bare å bite tennene sammen.

Sara spør:
Hvor har det gjort mest vondt å ta tatovering til nå? og hvor vondt var det på en skala hvor 10 er verst? Jeg må også si at resultatet ser ut til å bli AWSOME. dødsbra.

Først, tusen takk for det, jeg er så fornøyd selv og tror at han som har tegnet den og tatovert den blir veldig glad når han ser at du liker den. Når det gjelder hvilken som var vondest så har jeg glemt om det var vondt å ta på øret, eller jeg vet jo at det var vondt, men jeg husker ikke smerten. Hoftebeinet var vondt, for på den tiden hadde jeg bare skinn og bein på kroppen så jeg ble tatovert rett på beinet. DET var vondt og det er en grunn til at jeg ikke orket å fylle den.

Ida spør:
Kommer du ikke til å angre når du blir gammel og huden blir skrukkete. Da er ikke tatoveringene spess pene?

Om 10 år kommer jeg til å elske de, om 20 år kommer jeg til å elske de. Om 30 år er jeg 50 og jeg kan faktisk se for meg meg selv som en 50åring med tatoveringer. Huden blir jo ikke ordentlig skrukkete før man er 60-70 og når man er så gammel så tror jeg ikke at det har noe å si om den stygge skrukkete huden er dekket av blekk. Er skrukker penere uten tatoveringer? Jeg ser ikke helt logikken din skjønner du.

Marianne spør:
Er du ikke redd for å ikke få jobb fordi du har tatoveringer?

Om jeg får tilbud om en jobb, men får avslag fordi jeg har tatoveringer kan de stappe trangsyntheten sin langt oppi rævva mi. Jeg vil ikke jobbe med folk som setter andre folk i bås og dømmer de etter om man har tatoveringer.

Bahar spør:
Hvor mange tatoveringer har du? Når tok du din første? Hvorfor?

Jeg har 4 stykker to av de er på armen, og når sleeven er ferdig tror jeg ikke at jeg klarer å telle hvor mange jeg har lenger. Min første tok jeg på ungdomsskolen. Jeg ville ha piercing i navelen, men mamma syntes at det var harry så hun tulla og foreslo at jeg kunne ta en tatovering i stedet.

Ida Marie spør:
Hva symboliserer den nye tatoveringen?

Miami-ink historien min:
Min døde hamster som hadde det samme navnet som en kanin som naboen min hadde da jeg var 4 men den ble egentlig spist av hunden. Katten min ramlet ned fra et tre da jeg var 7 og den fikk hjertet opp i magen og døde nesten med en gang og det var i hagen vår og i hagen har vi roser.  ;D

Den ekte historien:
Etter at jeg hadde fylt engelen min for 2. gang kom jeg over noen tegninger av sånne roser som tatovøren hadde laget, det var kjærlighet ved første blikk og jeg klarte ikke slutte å tenke på hvor fine de var. Så var vi i Nicaragua og tegnet masse roser og det var da jeg bestemte meg 100% at disse vakre rosene skulle pryde armen min. Jeg tok de rett og slett bare fordi jeg synes at de er dødsfine.

Lisa spør:
Hva er det som gjør at du vil tatovere deg så mye?

Tatoveringer har alltid vært og kommer alltid til å være noe av det fineste jeg vet om. Jeg fikk min første da jeg var 13 og jeg tror at jeg liker alle følelsene man får. Vondt, godt, vondt, så blir man glad, så biter man seg i tunga og så smiler man fordi den er fin. Det er en hel opplevelse å tatovere seg. Jeg liker å se blekket renne ut av hullene igjen og jeg elsker lukten av Dettol.

19 Comments »

 • Engelen du har er kjempe fin! Blir skikkelig inspirert når jeg ser deg

  Comment by Maja — April 15, 2010 @ 12:27

 • Har så sinnsjukt lyst på ein tatovering, men er nok litt pysa der enda. Synest du e tøff eg, og du kler da så sinnsjukt! :)

  Comment by monica Flatland — April 15, 2010 @ 12:30

 • FYI bare.
  Skal tatoverer “Everybody lies” på armen min på onsdag. ^^ Gled mæ

  Comment by Glenn — April 15, 2010 @ 12:36

 • Til den som sa de blir stygge når en blir skrukkete; når vår generasjon havner på gamlehjem kommer alle til å flashe tatoveringene og piercingene sine, og da kan du kjede deg på egen hånd da. Go tattoos!
  Digga Miami Ink-historien om hvorfor du tok akkurat det motivet, forresten :D

  Comment by E — April 15, 2010 @ 12:54

 • Jeg er helt enig med deg. Jeg har 6 stk nå og kommer til å ha mange fler før jeg forlater denne verdenen. Har fryktelig lyst til å tatovere hele armen, men som en annen nevnte, kan det være dumt med tanke på jobbmuligheter. Men jeg kommer nok til å gjøre det likevel ;)

  Uansett så ble tatoveringen din kjempefin!

  Comment by Silje — April 15, 2010 @ 13:56

 • bare foreldrene mine hadde vært like coole som dine var.. får vel vente tre år til og se om jeg fortsatt har like lyst til å tatovere to svære sommerfugler på siden av ryggen :P

  må forresten legge til at blogginnleggene dine gir meg et lite smil i hverdagen i min altfor dramatiske tenårings/fjortissperiode. virkelig elsker personligheten din, slik som jeg har oppfattet den! :D

  Comment by Anette — April 15, 2010 @ 18:44

 • kan du legge ut bilder av alle tatoveringene dine? :)
  om du har gjort det før, kan du da linke til innleggene?

  Comment by Anonymous — April 15, 2010 @ 19:48

 • Jeg lurer på hvem som tatoverer deg jeg.

  Comment by Silje Silje — April 15, 2010 @ 23:25

 • Jeg digger glansbilde-engel tatoveringen din! Den er helt rå !

  Comment by Beate — April 16, 2010 @ 20:03

 • Hei. Hadde bare lydt til å komme med et lite innskudd: Når det kommer til smerte på tatovering så er det så individuelt at det nesten ikke er vits å spøre andre om de hadde det vondt. Noe som var vondt for andre, kan føles svært lite på kroppen din. Også ville jeg bare si at hvordan du føler deg den dagen kan ha stor påvirkning på kroppen din. Har du sovet lite, er dårlig, har mensen, har spist dårlig osv, så er det større sjangs for at det vil gjøre vondere enn til vanlig. Så husk å spis godt, sov mye, drikk bra med vann og ikke fest dagen før/samme dag du tar tattovering. Dette er jo så klart også individuelt, men det er er jo faktisk en stor påkjennelse på kroppen din, så ta vare på den : )
  (Du ser det ikke så godt når du tatoverer inn blekk, men hadde du gjort det samme uten blekk i nålen, så ville du se hvor mye sår du faktisk har på kroppen rett etter en tatovering)

  så vil jeg bare si at resultatet ser super flott ut : ) Er straks ferdig med hele armen selv.

  Comment by Malin Kristine — April 17, 2010 @ 16:55

 • Kan du legge ut bilder av Engelen/glansbildet :D ?
  Har lyst på en lignenede, skal ta det den dagen jeg fyller 18 : D

  Comment by Maia — May 24, 2010 @ 18:02

 • Digger tatoveringene dine. Hvor har du tatt de?

  Comment by -emilie — November 20, 2010 @ 20:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment