Annonse Marie Amanda » Dirtyyyy
April 15th, 2010
13:32

Jada, jeg vet at det bare er torsdag, men allerede i dag ser jeg at uken som kommer kommer til å bli überstress, i allefall midt på dagen, heldigvis har jeg mye fri på kveldene. Må jo pleie privatlivet mitt også, ikke bare dra på presseeventer.

Mandag:
*10:00 – Frokost med Maren
*12:00 – Jimmy Choo solbrillegreie på La Belle, med privat sjåfør.
*15:30 – Møte Madelen.

Tirsdag:
*12:00 – Pressedag hos Polhem.
*14:00 – Møte med en stylist til de “hemmelige” greiene jeg skal drive med denne våren.
*16:30 – Intervju med avisen.

Onsdag:
*15:00 – Pressedag hos Star<3
*18:00 – Launch av Charlottes kolleksjon for BikBok.

Torsdag:
*11:30 – Pressedag hos Patriksson.
*12:00 – Pressedag hos Spalt.
*12:30 – Møte besteforeldrene mine og handle maaaaat.
* 18:00 – Få besøk av Madelen og Mary og lage middag.

Gjett hvem som kommer til å bo i en taxi hele uken, ikke søren om jeg rekker å være på alle disse stedene til riktig tid.


Lånte Maren sitt bilde jeg, finner ikke kameraet. I-landsproblem, jeg har kanskje 6 kameraer.

12 Comments »

 • De fleste av disse tingene er vel egentlig nokså valgfrie, det vil si noe som ikke er jobb? Husk på at dette er mindre jobbing, hvis du da regner alt sammen som jobb, enn andre med en normal arbeidsuke. For de som velger å studere, tilbringer de mer til på skolen enn det du skrev opp, i tillegg til at det er hjem og lese store deler av resten av dagen=) men liker bloggen din likevel!

  Comment by Ane — April 15, 2010 @ 09:41

 • Ane; kom ikke her a please, drittlei kjerringer som deg som er så jævla tradisjonelle. fuck you og aldri les bloggen min igjen. Jeg gjør MYE mer enn det som står her, men det er privaltlivet mitt som jeg ikke vil dele med sånne som deg. Ikke tro at du er noe bedre enn meg fordi du studerer, jeg vet i allefall hva jeg vil, når jeg når målet mitt og hvordan jeg skal nå det. Jeg vet akkurat hvor mye penger jeg tjener neste år og jeg har en STOR leilighet i byen. Ikke kom her og si at dette ikke er en jobb, for det er det. tenk om du skulle gått rundt og solgt inn deg selv til 40 nye mennesker hver dag, bydd på deg selv og flydd rundt fra pressekontor til pressekontor for å ha møter. DET er en jobb, og om du mener at det ikke er det, igjen FUCK OFF og jeg håper jeg mister deg som leser selv om du “liker” bloggen min.

  hadde du likt den hadde du ikke brydd deg med å kommentere sånne ting, skal du liksom være bedre enn meg da? Neppe!

  Comment by Marie Amanda — April 15, 2010 @ 09:44

 • :)

  Comment by madelen — April 15, 2010 @ 16:32

 • hørtes sykt digg ut, men også stressende.. lykke til neste uke! ikke slit deg ut, søta;)

  Comment by katt — April 15, 2010 @ 17:16

 • Kunne gjerne ha byttet med deg ja :D

  Comment by nadia — April 15, 2010 @ 21:40

 • gud,marie amanda,jeg vil ha livet ditt !

  Comment by LH — April 15, 2010 @ 21:46

 • Du har ikke en veldig hard verdag.. Men kos deg :)

  Comment by Malin — April 16, 2010 @ 07:34

 • Synes det er fantastisk at ikke alle her i verden går samme vei. Selv har jeg heller ikke valgt et tradisjonelt yrke. Mente det ikke sånn..

  Comment by Ane — April 18, 2010 @ 13:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment