Annonse Marie Amanda » SEX SEX SEX SELLS
April 5th, 2010

SEX SELLS.

Den nye kampanjen til Diesel, er HOT og jeg var så heldig å få pressemateriale levert rett på døren, og da fikk jeg bla. en banan, masse fine kort med deilgie folk, plakater med de samme folkene og en trouser arouser som jeg ikke får brukt, men jeg skal nok finne på noe gøy med den.

Gotta love Diesel.

38 Comments »

 • hei! har du mulighet for å møte meg på tirsdag eller søt? :)

  Comment by madelen — April 5, 2010 @ 13:34

 • fin du er!

  Comment by emilia — April 5, 2010 @ 13:40

 • Jeg syns du nevnte noe med at du skulle lage vlawg i livechatten, er den på youtube, eller legger du den ut på bloggen? <3

  Comment by Maria Mercury — April 5, 2010 @ 14:07

 • haha hva er trouser arouser? du må vise bildee! haha

  Comment by ida-marie — April 5, 2010 @ 14:30

 • Kult med skjerf på hodet! :)

  Comment by Juliane — April 5, 2010 @ 14:33

 • lurer pååå om vi kan få se noe av det du kjøpte deg i syyden :-)

  Comment by pernille — April 5, 2010 @ 16:38

 • Awesome.

  Comment by Monica — April 5, 2010 @ 18:58

 • lurer på hvordan du knytter båndet/tørklet rundt hodet?? skal til syden snart,såser praktisk,smart og fint ut! takk for at du innspirerer meg som vanlig! :)

  Comment by bbbb — April 5, 2010 @ 19:24

 • Unfortantly Diesel sell jeans :/

  Digger Diesel jeg også. Neste gang jeg er i Oslo for å shoppe skal jeg ta meg en tur innom butikken i Bogstadveien. Den er sååå fin!

  Comment by Lotte — April 5, 2010 @ 19:38

 • Blæh. Skrev ‘Unfortuantly’ feil. Pyttpytt.

  Comment by Lotte — April 5, 2010 @ 19:38

 • *facebookstatus*

  red anm: slettet :)

  Comment by Kaia — April 5, 2010 @ 20:27

 • Tja, dette var vel ikke akkurat favorittinnlegget mitt på bloggen din og mye av grunnen til at jeg valgte å slutte å lese den, men det er ikke helt det jeg vil snakke om nå! :)

  Tidligere synes jeg at du har virket så usympatisk.. I den meningen av ordet at du virker litt overfladisk, svarer usaklig på kommentarer som gjerne er ment på en annen måte hvis de var blitt sagt muntlig enn hvordan de kommer frem skriftlig, osv. Men nå når jeg leste svarene dine på spørsmålene fra leserene, så virker du som om du har vokst MYE siden sist.

  Du svarer for eksempel ikke bare (på spm om hva som er best med å være kjent blogger) at det er digg å få gratis stæsj og digge kjendisvenner, men du skriver også at du innser at det gjerne er materialistisk av deg å tenke sånn, men du liker det. Du er heldig, du er dyktig; why not embrace it?

  Også likte jeg veldig godt svaret ditt om at du ikke ER en blogg, du HAR en blogg! Vannvittig bra sagt! Gjerne det som mange burde ha i bakhodet før de skriver en stygg kommentar eller dømmer deg ut i fra siste post på bloggen din. Det er derfor jeg elsker når bloggere (som f.eks plosiv.net) velger ut enkeltposter og skriver et innlegg hvor de linker til forskjellige innlegg bloggeren har skrevet og er fornøyd med, slik at med jevne mellomrom nye lesere kan få se litt andre sider av skrivingen, ikke bare trykke “marieamanda.com” og få opp et innlegg med bilder og “SEX SELLS” i stor skrift.
  For du ER dyktig, og jeg har sett det før, og kommentert det til deg (som en av mange) at du KAN skrive, du har det i deg, og det er mye av grunnen til at du har kommet så langt som du har.

  Så kanskje du har fått tilbake den gløden du hadde for et par år siden som fikk meg til å lese din blogg, som den første bloggen jeg leste? Du kan skrive – og det er så kjekt når folk bruker den gaven de har fått i livet.

  Dette ble langt, men er det ikke litt koselig med lange kommentarer en gang i blant også? :)

  marie @mariesineord.blogspot.com

  Comment by Marie — April 5, 2010 @ 21:58

 • digger bloggen din! og du er så sykt pen og! :)

  Comment by Iselin — April 5, 2010 @ 22:07

 • Kaja; ta print screen og send meg på mail tusen takk :)

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:23

 • BBBBB; bare bretter og knyter :P prø deg fra D

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:24

 • Lotte; sorry *Lotte ;D hihi jaaaa gjør det ;D

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:24

 • Pernille; om du lover å aldri kalle det syden igjen ;D

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:26

 • ida: skal skal skal skal skal det ;D

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:28

 • Maria; hihi den kommer har ikke klippet den enda og det er bare kjedelig sminkestuff uansett :P

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:29

 • madelen; grattis med blogg, glder meg til å se klærne mine på deg ;D<3

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 22:29

 • thanks! vi sees i morgen da <3

  Comment by madelen — April 5, 2010 @ 22:45

 • btw, hvis du ikke får svart på meldingen.. hvor blir det frokost/lunsj? :)

  Comment by madelen — April 5, 2010 @ 22:48

 • madelen; vet ikke hva som skjer med maren enda, hun har ikke svart meg. men 12:00 et eller annet sted. kan ikke du bare ringe når du er på vei inn til byen så finner vi et sted å spise? :) gleder meg

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 23:07

 • Marie; huh? Hva mener du med at du har sluttet å lese bloggen min nå? Du er jo her og skriver og dette innlegget kom ut i dag. Og om du leser mellom linjene handler den om kampanjen til diesel, som heter SEX SELLS (unfortunately we sell jeans) og ikke noe annet :) Jeg er meg, Marie, og det har jeg alltid vært, men jeg har blitt flinkere til å vise den jeg er og skrive hele setninger som ikke dropper ut ting som er viktig å få med. Jeg har for eksempel alltid syntes at jeg er materealistisk, men det er sånn jeg er, men jeg er klar over det og det er vanskelig å ikke vre det når man får ting kastet etter seg. Nå har jeg bare blitt flinkere til å skrive at jeg faktisk er klar over det. Det vr ikke det eneste tilfellet, men det var et eksempel på at jeg innimellom unnlater å skrive ting, enten for å provosere eller bare fordi jeg er ignorant og glemsk. håper du liker bloggen fremover marie :)

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 23:12

 • Du er utrolig vakker MA<3 Digger deg!!:D

  Comment by juliee — April 5, 2010 @ 23:41

 • Juliee; du er vakker <33 tusen takk

  Comment by Marie Amanda — April 5, 2010 @ 23:45

 • den er grei! regner med at jeg er på vei innover i halv elleve tiden eller noe :) har planer om å finne meg et par sko også – heheh. gleder meg jeg også! <3

  Comment by madelen — April 5, 2010 @ 23:57

 • Åja, da bare ringer du når du er på vei innover, så rekker jeg å stå opp først :D haha

  Comment by Marie Amanda — April 6, 2010 @ 00:02

 • haha, selvfølgelig :) du er så søt ass

  Comment by madelen — April 6, 2010 @ 00:20

 • menne, skal jeg bare ringe på det nr jeg har? :) “jobb” telefonen din liksom?

  Comment by madelen — April 6, 2010 @ 00:31

 • Sminkestuff er fett max! :)
  Men bare dine, de andres er kjedeligstuff
  hiiih

  Comment by Maria Mercury — April 6, 2010 @ 12:54

 • ææææææsssj hva SKJER med tydelige tykke blodårer langs skulderen????

  Comment by Anonymous — April 9, 2010 @ 04:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment