Annonse Marie Amanda » Monster
March 27th, 2010

Good morgen dere, jeg sitter hos kjæresten til Nancy sammen med Malin og Nancy. Vi er på Simple Life og drikker saft. I går vr vi her og så på norske talenter, Nancy var jo med i går, det var gøy å se. Snart skal jeg hjem og spise lunsj og ta litt bilder. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i kveld, men det dukker alltid opp noe.


Sjekk ut disse øreproppene forresten, de kan kjøpes her, og de har dødsbra lyd.

11 Comments »

 • Øreproppene var stilig! Minner meg om Lady Gaga..

  Comment by Hanne Margrethe — March 27, 2010 @ 13:34

 • he 8 my <3

  Comment by Qtie — March 27, 2010 @ 14:22

 • MARIE IN LIFE GOD GIVES US A BLANK CANVAS, WHICH WILL BE YOUR LIFE STORY. SO WE ARE ALL ARTIST TRYING TOO PAINT A MASTERPIECE OFF OUR LIVES. SOME ARE TRYING EVEN TO BE ARTIST. WHEN OTHERS ARE ON THEIR 1ST DAB OF PAINT. MARIE YOU ARE UP WITH THE LIKES OFF VINCENT VAN GOGH 1 OFF THE GREATEST ARTIST, & ALREADY YOU HAVE PRODUCE A MASTERPIECE THAT IS YOUR BLOG MARIE AMANDA.COM. & THERE MANY MORE MASTERPIECE TOO COME FROM YOU. IN YEARS TOO COME, & YOU SELL YOUR BLOG I HOPE YOU GET MILLIONS £££ OR $$$ . BYE DAVE XX

  Comment by — March 27, 2010 @ 19:59

 • Fine propper :) Men tror ikke de har like bra som mine propper: Klipsch Custom 3 :) hehe

  Comment by Osloborgeren — March 28, 2010 @ 15:12

 • Hei MA!

  Jeg prøvde å bestille de proppene, har sett de i butikken før og de virker kjempebra, men når jeg skulle registrere meg på siden for å bestille, kom det bare opp USA som land-valg, hvordan skal jeg få de sendt til Norge?

  Takk for svar!

  Comment by clay — March 28, 2010 @ 21:02

 • Oj, gikk litt fort i svingene her. Mente selvfølgelig at de nok ikke har like bra LYD som mine propper, men det skjønte du nok uansett ;)

  Comment by Osloborgeren — March 28, 2010 @ 23:49

 • osloborgeren, saaaaklig haha :P lol

  Comment by Marie Amanda — March 29, 2010 @ 13:48

 • clay:P hehe jeg vet ikke ikke mine

  Comment by Marie Amanda — March 29, 2010 @ 13:49

 • Clay: Proppene til Maria selges også hos Stereofil til drøye tusenlappen. http://www.stereofil.no/produkter/orepropper.html

  Maria: Jeg vedder en øl på at mine propper låter bedre ;) Men dine ser unekektelig kule ut (på jenter vel og merke) :)

  Comment by Osloborgeren — March 29, 2010 @ 21:03

 • MARIE (med E) mente jeg…sorry..:)

  Comment by Osloborgeren — March 29, 2010 @ 21:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment