Annonse Marie Amanda » Oh dear
February 22nd, 2010
02:45

Jeg sitter på flyplassen i London, har igjen punget ut med store summer for å komme meg på nett, er ikke det fint eller? Jeg kan ikke love like hyppige oppdateringer når jeg kommer til Nicaragua, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Uheldigvis har jeg ikke funnet noen stikkontakter her, det er jo teit, men men. Alt er forresten stengt, jeg er dødssulten og jeg har ikke mat med meg og ingenting er oppe, fml.

Nei nå skal jeg slutte å klage men først må jeg vise dere verdens søteste tegning. På flyet til London satt jeg ved siden av verdens søteste 11åring, Katie, og hun tegnet meg. Katie, or Katie’s mum, will you please email me() I haven something I wanna send Katie when I get back to Norway.

God natt, selv om jeg ikke skal sove.

8 Comments »

 • Gud så skönt!

  Comment by Dorthea — February 22, 2010 @ 03:14

 • Åhh. Søt tegning. Hadde du på deg blomsterleggingsen din når du ble tegnet? :)

  Og for all del, du trenger ikke å oppdatere bloggen så ofte når du er i Nicaragua, du er jo på ferie.. :)

  Comment by Lotte — February 22, 2010 @ 10:52

 • Ha en super tid i Nicaragua! :) Misunner deg ikke litt da…

  Comment by Anita — February 22, 2010 @ 14:38

 • Aw, så søtt :D

  Comment by Karianne — February 22, 2010 @ 16:58

 • så søtt =)

  Comment by Gry — February 22, 2010 @ 23:55

 • Hoppas du får i dig någon mat. Sedan så får du ha en kanon kul resa. Fly safe.

  Comment by Ove — February 23, 2010 @ 01:36

 • NTecjX gvujxqvulsyt, [url=http://yhxpekytsryi.com/]yhxpekytsryi[/url], [link=http://wumulhzlabov.com/]wumulhzlabov[/link], http://fnngppyijfop.com/

  Comment by yhydsalpng — March 9, 2010 @ 13:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment