Annonse Marie Amanda » Tic TOK
February 21st, 2010
20:59


Ok, jeg løy
, jeg klarte ikke dy meg, jeg betalte nettopp 59 kr for å sitte her og skrive dette innlegget. Flyet er litt forsinket, men jeg har fortsatt betalt 59 spenn for å sitte her i 15 minutter. Jada, jeg vet at jeg er grei. Møtte Magnus her inne han fulgte meg til gaten og nå sitter jeg og hører på Ke$ha på full guffe og lader opp til en deilig ferie.

Vet ikke helt når jeg får oppdatert dere igjen, men krysser fingrene for at det går an å koble seg opp på gratis nett på Heathrow. Sorry Gardermoen, men vi lever i et av verdens rikeste land og dere amøber klarer ikke å gi alle de reisende gratis nett….jeg hater dere nesten like mye som jeg hater nsb.

14 Comments »

 • Er du sikker på at de ikke har gratis nett? Jeg surfet gratis der sist gang jeg var på gardemoen :-)

  Comment by M — February 21, 2010 @ 22:05

 • det var dyrt!!!;o

  Comment by marte — February 21, 2010 @ 22:28

 • hehe, du er søt:) håper du får en herlig, fun og avslappende ferie!!:)

  Comment by bente — February 21, 2010 @ 23:07

 • Herregud! Jeg kom over noen av videoene dine på youtube, og må bare innrømme at jeg holdt på å detta av stolen! Så utrolig deilig å se noen med litt sjølironi nå for tida, det er virkelig mangelvare! :D

  Måtte jo følge linken til bloggen din også, og jeg ble bare enda mer imponert! Du er utrolig pen, og virker som ei tvers igjennom herlig og flott jente! Bloggen din virker super, og du ser ut til å ha kommet langt! :) Gud, jeg må si jeg er misunnelig… ;) Hehe

  Tilslutt får jeg ønske deg en riktig god tur til hvor du enn skal (som jeg ikke har fått med meg… :P )! :)

  Comment by Viel — February 21, 2010 @ 23:39

 • Hei,
  Er det mulig at jeg så deg i pressepiten på OFW denne uka? :)

  Comment by Bjørn Christiansen — February 22, 2010 @ 00:28

 • Var det du som rusla rundt med et lite videokamera eller noe?

  Comment by Bjørn Christiansen — February 22, 2010 @ 01:53

 • ak credit repair…

  This website is fabulous – I will be coming back tomorrow!…

  Trackback by ak credit repair — March 2, 2010 @ 13:07

 • yynJlI uxtrwemtiuab, [url=http://yfszrioedcnh.com/]yfszrioedcnh[/url], [link=http://tjwcqbppgpte.com/]tjwcqbppgpte[/link], http://ckjcndkqwugt.com/

  Comment by tupfgkdkci — March 9, 2010 @ 13:25

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment