Annonse Marie Amanda » Jeg ville aldri sviktet dere
January 28th, 2010
10:51

Det skjedde noe i går som gjorde at jeg bare måtte legge fra meg bloggingen litt, få ting i perspektiv, jeg trengte å tenke litt og jeg var sikker på at jeg ikke skulle blogge igjen på veldig lenge. Jeg traff veggen rett og slett, jeg klarte ikke skrive noe, tenke noe eller formidle det jeg følte til dere.

For bare et par minutter siden fikk jeg en telefon som snudde det hele, jeg begynner sakte men sikkert å komme tilbake til meg selv igjen, jeg føler at jeg kan puste ut nå. Jeg trenger ikke lenger å ligge og se på mobilen og vente på den ene telefonsamtalen. 10:20 ringte telefonen min, jeg fikk gode nyeheter og glede igjennom telefonen. Det føles ut som at 100kg er borte fra skuldrene mine.

Jeg håper at jeg er tilbake, jeg føler meg bedre i allefall, og som sagt, jeg har ikke levert oppsigelsen min til dere enda, så bloggen fortsetter som før, men med litt flere viktige budskap enn før, jeg har lært mye om meg selv og andre det siste døgnet.


Maria og meg selv på åpningen av Flashdance, den nye butikken til fine Monica.


Ph_Maren

31 Comments »

 • nydelig bilde av deg øverst! kan ikke du fortelle hvilken sminke du bruker?

  Comment by V — January 28, 2010 @ 11:23

 • Blogging på hobbybasis skal være noe man selv trives med, ikke for å tilfredstille andre. Det skal aldri bli stress, det skal aldri bli mas og det skal være noe man slapper av med selv. Når det blir et jag, så er det noe galt.

  Også må jo selvfølgelig vi lesere også respektere at folk kanskje ikke blogger hver dag, blogger om alt mulig eller svarer på alle innlegg som finnes på nett. Jeg er litt av og på selv. Jobber hardt hele denne uka og ferie i neste, så det er nok av andre ting å gjøre også her i hverdagen. Håper alt er bra med deg :-)

  Comment by Bøtta Pedersen — January 28, 2010 @ 11:44

 • V; eyeliner(dipliner/våteyeliner) mascara, litt lys øyeskygge og rouge på dette bildet :)

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 11:56

 • Håper alt ordner seg for deg og at ting kommer tilbake på hektene igjen, som de sier :) du er en fantastisk person med en herlig blogg og det ville vært veldig trist om du sluttet, men selvfølgelig må du ikke tenke på oss lesere, men deg selv først og fremst :) vi støtter deg!

  Comment by Kaja — January 28, 2010 @ 12:34

 • Bra du ikke slutter! :D

  Comment by Martine — January 28, 2010 @ 12:58

 • Marie Amanda er søt!
  Kjenner du Stephan???

  Comment by NathalieogJonas — January 28, 2010 @ 12:59

 • nathalie; jada kjenner stephan jeg :)

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 13:00

 • Nice! Det gjør jeg også! :)
  Du har en super bra blogg!

  - JONAS

  Comment by NathalieogJonas — January 28, 2010 @ 13:02

 • Jonas; aww takk skal du ha! traff han i går faktisk! :D

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 13:05

 • Hils han fra meg neste gang du ser han da!
  han har aldrig tid til å treffe meg, ille opptatt han se:p

  Comment by NathalieogJonas — January 28, 2010 @ 13:06

 • du blogget så mye bedre før. du hadde en så fin stil og jeg vlle lese den HHVERDAG. men du har vell heller gått fra den søte stilen til den rocka/ikke fult så fine stilen. bli bedree.

  Comment by Marthe — January 28, 2010 @ 13:11

 • Bra du ikke slutter å blogge, men pass på at du gjør det som er best for deg! Håper alt ordner seg, det gjør det som oftest :)

  Comment by Miriam — January 28, 2010 @ 13:14

 • Jonas; ååh :) han har tid innimellom, men i går var det tilfeldig at vi møttes men veldig kos :D

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 13:15

 • håper det går bedre meg deg :)
  skal du snart ha ny header? : D

  Comment by camilla h — January 28, 2010 @ 13:39

 • Er det noen som har satt deg i en kjip situasjon ang bloggen/jobben din? Du får det nesten til å høres ut som om noen har vært i en ulykke, men overall virker det mer som business. Fortell litt mer om det da. Du har 20 000 lesere som lurer. (ville noen saksøke deg for noe du har skrevet?) :O

  Comment by Business — January 28, 2010 @ 14:02

 • camilla; jada det går veldig mye bedre :D ^^headeren ikke mer enn 1-2 mnd gammel, så jeg lar den stå en god stund til :)

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 14:06

 • Business; om jeg ville skrevet noe, så hadde jeg gjort det :) Det er vel ikke jeg som får det til å høres ut som en ulykke, det er jo du som leser det som en ulykke.

  Men fint at du bryr deg :) ;*

  PS: har mer enn 20,000 lesere ;)

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 14:07

 • Business; PS2; du skriver bare dritt på bloggen min ellers :) og det vet jeg jo, for jeg ser ipadressen din. og jeg liker ikke folk som deg :p

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 14:08

 • heihei
  håper alt går bra med deg, leser bloggen din nesten hver dag :p
  Du skal selvfølgelig tenke på deg selv først, men bra du er tilbake :)

  Comment by karoline — January 28, 2010 @ 14:17

 • karoline; jeg har det veldig bra nå! :)

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 14:23

 • Marthe; hver sin smak, jeg er snart 20 og jeg kan ikke kle meg som en 15åring resten av livet bare fordi du likte det. Jeg synes heller at du skal sette pris på det du får, hvis ikke kan du jo lese en hvilken som helst blogg på topplisten på blogg.no(bortsett fra ulrikke lund, hun erikke hvem som helst ;) )

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 15:21

 • det er kjempe fint å høre !!
  alle trenger pause og å tenke litt!
  håper virkelig at det går bra med deg nå!

  elsker bloggen din! <3

  Comment by Oda :D — January 28, 2010 @ 15:29

 • Oda; jaa og jeg bare sa i fra at NÅ trenger jeg en liten break :D

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 15:59

 • Det bildet av deg øverst var kjempe fint av deg!! ^^

  Comment by Tina — January 28, 2010 @ 16:20

 • Nei, jeg skriver ikke dritt på bloggen din, jeg har kommentert ting jeg syns du gjør som er unødvendig og det er min mening. Vil du ikke vite hva leserne dine syns da? Du kan sikkert lære noe av oss også. :) Jeg har også rost deg når du gjør ting jeg syns er flott, så kanskje du burde notere deg det også. Blir fakstisk overrasket over at du ser på det som dritt, men hvis det sårer deg, burde jeg kanskje ikke kommentere her lenger.

  Ha en fin dag! :)

  Comment by Business — January 28, 2010 @ 16:59

 • Business, INGEN av dine kommentarer har vært av positiv kaliber. du får gjerne kommentere, men jeg gidder ikke publisere dritten din lenger.

  Comment by Marie Amanda — January 28, 2010 @ 19:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment