Annonse Marie Amanda » LillePernille
July 30th, 2009

00:05

For en stund siden kjøpte jeg en bok med nynorsk litteratur for barn. Barnebokskatten 3 heter den, og kostet meg like mye som en utepils. En av mine favorittbøker er med. “Farvel, Rune” heter den og handler om en liten gutt som drukner…

Jeg har satt meg ned for å skrive. Jeg skal skrive poesi og høre på musikk som jeg ikke får bestemme selv det er ikke ofte jeg lar noen andre bestemme over hva jeg skal høre på, men jeg lar det gå for denne gang. Det er jo bra musikk.

Poesi.

8 Comments »

 • hey, kan ikke du logge på face chat da, så kan vi snæks der?

  Comment by MiaLAMPE — July 30, 2009 @ 00:19

 • Meningsfylt. Slike innlegg liker jeg. :) Håper du fikk svar av meg på mail? Jeg vil ikke at du skal tro jeg er skuffet over DEG! Du er flink. :)

  Comment by Reidun Beate — July 30, 2009 @ 00:39

 • Farvel Rune var min yndlingsbok når jeg var liten, jeg gråt og gråt hver gang jeg leste den.. Den er forferdelig trist :(

  Comment by Stine — July 30, 2009 @ 08:12

 • Farvel Rune var favorittboken min da jeg var liten, mamma leste den for meg hele tiden, så satt vi og hulket sammen:D

  Comment by 9cko — July 30, 2009 @ 09:45

 • reidun; fåt ikke åpet mailen, men skal sjekke senere

  Comment by Marie Amanda — July 30, 2009 @ 11:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment