Annonse Marie Amanda » SC
SC
May 29th, 2009

09:20

Nå blir det mye blogging på rappen her, jeg har jo 30 minutter dødstid hvor jeg ikke egentlig kan gjøre annet enn å nyte patcesene mine, så jeg tenkte at jeg skulle tipse dere om litt klær og sånt nå som det er helg. Men først skal jeg fortelle dere hvor det skjer i helgen, på lørdag skal jeg nemlig en tur innom Det er permierefest der, altså en grand opening, og jeg tror det kan bli kjempegøy.
Vi er en god del som skal og jeg tror at et kan bli en koselig aften med jentene.

Kjolen jeg skal ha på meg skal jeg vise dere senere i dag, fikk den av mamma i går og den er helt lush. Husk at det er farger som gjelder nå jenter, selv om den lille sorte er klassisk, så er det sommer nå, og det er faktisk lov til å ta på seg noe som sprer litt glede.


Klikk for å komme til eventen på facebook.

10 Comments »

 • fargede kjoler er superdigg nå som det er sommer

  Comment by kk — May 29, 2009 @ 10:16

 • Trist at det er 18 år på dette stedet.. Nesten dømt til å feile!!

  Comment by Kjetil — May 29, 2009 @ 10:20

 • Kjetil; Ikke nødvendigvis :) Ikke om man har bord og er med digge folk. Vi er mange bloggere som skal. join du og da :)

  Comment by Marie Amanda — May 29, 2009 @ 10:21

 • hvem er dere som skal? Har ingen planer imorgen natt liksom.. haha…

  Comment by Kjetil — May 29, 2009 @ 10:41

 • Skal du en tur dit på Bursdagen min altså? Trodde du var invitert til meg på charterfylla jeg?

  Comment by Didrik Sæther — May 29, 2009 @ 12:24

 • Didrik; jeg har ikke fått noen invitasjon jo :(

  Comment by Marie Amanda — May 29, 2009 @ 12:29

 • Du er selvfølgelig velkommen til meg i Asker på lørdag kveld hvis du heller vil det en SC :D

  Comment by Didrik Sæther — May 29, 2009 @ 12:35

 • Didrik; Mja….  du skulle sagt i fra før :)

  Comment by Marie Amanda — May 29, 2009 @ 12:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment