Annonse Marie Amanda » Supertilbud
April 30th, 2009

13:45

Jeg får eye patches fra Nordic Treat, og har snart brukt de i et år nå. Vet også at det finnes mange billigere versjoner der ute, men jeg har testet de fleste og jeg liker de fra NT best. Mange av dere lurer på hvor man kan få kjøpt de og jeg kan fortelle dere at de kan kjøpes i Webshopen til Nordic Treat, HER.
I samarbeid med de har jeg fått en super avtale for dere leserene mine, en pakke med eye patches koster 189,- , men siden jeg digger dere, så får dere med en ekstra pakke gratis hver gang dere bestiller. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive inn “Marie Amanda” i “Annetfeltet” når du skriver inn betillingsinfoen din.

Hvor kult er ikke det? Om du synes at 189, er dyrt, kan du jo gå sammen med en venninne, så spleiser dere og dermed får dere en pakke hver til halvparten av prisen. Håper dere liker det! Og gutter, det finnes til menn også!

24 Comments »

 • Så bra!:D
  Hva er de eyepatchene godt for? Er det noe spesielt de hjelper mot?

  Comment by Jeanette — April 30, 2009 @ 13:52

 • Bestilt :)

  Comment by Aleko — April 30, 2009 @ 13:54

 • er du faen meg helt retard som ikke vet at den "øredobben" du har i øre er en jævla navlepiercing? eller synes du kanskje at du er spesiell og kul som bruker den stygge dritten i ØRE?!

  Comment by Anonymous — April 30, 2009 @ 14:06

 • Jeanette; Sjekk ut nettsiden deres :)

  Comment by Marie Amanda — April 30, 2009 @ 14:10

 • var du på etterstad skole idag?

  Comment by Anonymous — April 30, 2009 @ 15:21

 • var du på etterstad skole idag?

  Comment by anonym — April 30, 2009 @ 15:22

 • Hvor mange par med eye-patches er det i en pakke? Er det kun til en gang?

  Comment by Ane — April 30, 2009 @ 17:13

 • Jeg og har piercing til navelen i øret. hvis det var det du hadde da :)

  Comment by kristin — April 30, 2009 @ 18:13

 • haha, den "stygge dritten" i øret er fresh, har selv en i øret å det har jeg hatt lenge lenge :D Slem kommentar det var forresten. fy anonymous.

  Comment by Mette — April 30, 2009 @ 19:50

 • Supert tilbud! Allerede bestilt :D

  Comment by Emilie — April 30, 2009 @ 22:06

 • Hvor mange eye Patches er det i en pakke? Og er de til engangs bruk? :)

  Comment by Emilie — May 1, 2009 @ 10:22

 • Du er så pen, misunnelig!

  Comment by Mina — May 1, 2009 @ 15:51

 • eneste grunnen til at vi skal skrive marieamanda i feltet er at da får marie penger av dem!

  Comment by YO — May 1, 2009 @ 15:56

 • YO; Hva vet du om det? Jeg får ikke et rødt øre for at dere gjør det. :)
   det er fordi jeg digger dere at jeg har fikset det, ikke for noe annet.

  Comment by Marie Amanda — May 1, 2009 @ 17:00

 • Emilie; sjekk ut nordictreat.no . alt står der

  Comment by Marie Amanda — May 1, 2009 @ 17:02

 • greit nok at du har jort noe fint for lesrne dine. det skal jeg vere enig i! men kan du gi meg en annen grunn til at det skal stå marieamanda i feltet? : )

  Comment by YO — May 1, 2009 @ 20:55

 • so om vi skal skrive det? so om hu får penger av det? alle trenger å tjene penger men er jo teit å protestere på noe sånt for du får jo sjøl et jævla bra tilbud selvom hu får penger for det. syns det er veldig snilt gjort jeg!

  Comment by Stine — May 2, 2009 @ 15:16

 • jeg har allerede sagt at det er snilt gjort! Og jeg liker bloggen til Marie veldig godt! Jeg har vært fast leser lenge nå og hun har inspirert meg til å begynne å blogge selv. Jeg skrev det for å være informativ. Jeg synes det er viktig å informere leserne om slike ting, og det tror jeg nok at leserne ville satt pris på også. Det er jo bare bra at hun får penger for det! Da kan hun kjøpe seg enda mere klær og lignende sånn at hun kan inspirere oss enda mer! Beklager om du tok det ille opp, Marie!  Det var ikke meningen : )))

  Comment by YO — May 3, 2009 @ 21:11

 • hvor kjøper du de å ha under øynene? jeg trenger virkelig noe for å kurere påsene ;)

  Comment by Erina — May 4, 2009 @ 16:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment