Annonse Marie Amanda » Vi pusser opp
March 31st, 2009

12:30

Jeg tenkte at det var en god idé å stå opp tidlig i dag, for jeg hadde planer om å løpe meg en tur og så dra i et tidlig møte. I stedet kjenner jeg at helgens påfunn har satt spor i hverdagen min, for jeg sov til klokken 11:30 og jeg er fortsatt like trøtt. Det blir med andre ord ingen løping på meg i dag, ikke før i kveld i allefall. Huff, jeg er et dårlig forbilde, I know. Jeg tør ikke gå inn på Nikeplus for jeg er veldig redd for at Toro har slått meg helt sykt. Nå sitter jeg på Stockflets og jobber med noe rart, drikker kaffe og spiser frokost. Måtte komme meg ut litt, føler at jeg har gått inn i meg selv.

For nøyaktig 3 minutter siden, ble facebookprofilen min låst, denne gangen fikk jeg beskjed om at jeg har misbrukt inboxtjenesten, hvor lang tid det tar før jeg får den tilbake, vet jeg ikke, men la oss håpe at det skjer snart.


Yum, frokost!

13 Comments »

 • Det virker ikke som du bryr deg så mye om hva du spiser.. Har du tenkt over hva som skjer inni kroppen din, fordet om fettet ikke legger seg utenpå? Ditt valg selvfølgelig, har bare lagt merke til at du ikke akkurat spiser som anbefalt og lurer på om du tenker over det ;)

  Comment by Fit — March 31, 2009 @ 14:05

 • Fit; Hjelp, var innom bloggen din og kikket og jeg ser heller ut som jeg gjør og spiser hva jeg vil enn å være treningsfreak som deg :D

  Comment by Marie Amanda — March 31, 2009 @ 14:31

 • Misforstå meg rett – jeg kritiserer ikke utseende ditt overhodet, jeg synes du ser smashing ut! Men bare lurte på om du tenkte noe over at det kan skje andre ting med kroppen enn at det legger seg utenpå som fett..siden det ikke gjør det hos deg liksom.. Men nok en gang så skal du få spise hva du vil ;)

  Comment by Fit — March 31, 2009 @ 14:42

 • Hvordan kan man missbruke innboxen? Det skjønner ikke jeg…. Haha!

  Comment by Haha — March 31, 2009 @ 15:09

 • Du er så søt Marie! :-D

  Comment by Thea — March 31, 2009 @ 15:10

 • Fit; Bare fordi jeg drikker kaffe og spiser en cookie til frokost betyr ikke det at jeg ikke tenker på hva jeg spiser. Jeg synes at jeg spiser veldig sunt i forhold til mange andre på min alder jeg :)

  Comment by Marie Amanda — March 31, 2009 @ 15:11

 • Haha; ikke jeg heller, men sånn er det

  Comment by Marie Amanda — March 31, 2009 @ 15:11

 • Noen har hacket min facebook..
  :(
  Facebook folkene er sinsykt lite hjelpsomme også!! har prøvd i flere timer nå , og beste hjelpen så langt har jeg fått fra 1881.

  Comment by Kim Andrè Skoglund — March 31, 2009 @ 16:10

 • Haha, du er søt :) cookie til frokost er bare best da :D

  Comment by Maia — March 31, 2009 @ 16:36

 • Men vet du om man kan få kreft av å spise potetgull? 

  Comment by brannbil — March 31, 2009 @ 17:25

 • Haha, hunden min begynte å knurre og bjeffe pga hunden din. Mon tro de skjønner hva de sier :-)

  Comment by Ina-Andrea — March 31, 2009 @ 17:52

 • Herregud,skal man legge seg oppi hva andre bloggere spiser også nå! :| Man lever bare en gang sier nå jeg, heller leve livet og kose seg, enn å leve et liv med streng diett og treningsprogram hele tiden:P

  Stå på Marie ;) :)

  Comment by Gina — March 31, 2009 @ 20:18

 • Bra du hvertfall tenker å trene. Men pass på hva du spiser og også hvor mye du faktisk trener.

  Kjempe bra blogg! :D

  Comment by Mari — March 31, 2009 @ 22:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment