Annonse Marie Amanda » Avkobling og liveshow
March 29th, 2009

23:14

Om jeg skulle fortalt dere om hele den fantastiske helgen min,
hadde jeg blitt sittende her til neste år, men jeg kan røpe at jeg har møtt masse herlige mennesker som jeg gleder meg til å se igjen. I tillegg har jeg hatt en biltur på 6 timer som også var helt fantastisk, billeker er helt klar undervurdert, skulle ønske at jeg filmet det hele. Feiringen i går tok helt av, men å danse med 17 cm høye heler er ikke noe jeg skal gjøre hver dag.

Jeg er sliten, hele kroppen min skriker etter å få legge seg, men jeg har over 200 mail som jeg må svare på etter å ha hatt fri en helg. Wish me luck, og kos dere med bilder i mens. I morgen er en ny dag, og da kan jeg starte med blanke ark og få det til å bli en litt bedre blogguke enn hva denne uken har vært. Hvem stemmer for livehsow i morgen kveld?


H var så snill, jeg fikk låne macladeren hans, og derfor fortjener han en aldri så liten plass på bloggen!


Jeg fikk leke DJ, og da jeg satt på Spice Girls ble alle jentene glade!


Personene på bildene er flotte mennesker, men de har gitt utrykk for at de vil holde seg anonyme. Om de skulle finne på å ombestemme seg, skal jeg med glede fjerne sladden.All fjelluften har gjort meg godt, jeg trenger sånne turer som dette oftere.


Vi fikk deilig mat også!

15 Comments »

 • Hvor var du hen? Eller hva slags arrangement var det? :)

  Comment by MADELEINE — March 29, 2009 @ 22:58

 • jeg stemmer for liveshow i morgen kveld

  Comment by marie — March 29, 2009 @ 23:18

 • så bra at du har kost deg :D liveshowene har ikke vært så veldig hmfr underholdene? enda.. kanskje det blir det i morgen? :D gleder meg!

  Comment by puddy — March 29, 2009 @ 23:24

 • Vi må drikke å høre Spice Girls sometime :)  Flott at helgen var vellykket!

  Comment by Magnus — March 30, 2009 @ 00:01

 • Btw, jeg vil se bilde av den rosa kjolen! 

  Comment by Magnus — March 30, 2009 @ 00:01

 • hvorfor står du ikke på wordpress listene MA? :)

  Comment by puddy — March 30, 2009 @ 00:02

 • det ser ut som at du har hatt det veldig artig i helga :-)

  liker forresten bloggen din, har fulgt med ei god stund nå :)

  monika – http://www.monikova.blogg.no :)

  Comment by Monika — March 30, 2009 @ 00:11

 • hvordan får du nett overalt? Har du slik mobilt bredbånd eller hva det heter? slik "minnepenn" lignende greie.. :)

  Comment by Karoline — March 30, 2009 @ 00:16

 • Så søt du er :) ser ut som du koste deg big time.
  Jeg stemmer også for liveshow i morgen kveld!

  Comment by HJ — March 30, 2009 @ 00:28

 • Hei, din fjellgeit! Alle de fine kniv- og eggbildene vi tok er svært preget av ustøde kamerahender, og kvaliteten er deretter. Men kanskje var det fler enn mitt kamera der? Har hvertfall fått meg ny favorittnattmat ;)

  Comment by Anette — March 30, 2009 @ 10:36

 • så utrolig koselig helg :D

  Comment by emilia — March 30, 2009 @ 11:32

 • Herlig helg :)

  Comment by Mira — March 30, 2009 @ 13:04

 • Så søt du er! Jeg har savnet å lese bloggen din. bra du endelig har oppdatert den :)  

  Comment by Hege — March 30, 2009 @ 13:53

 • stemmer for liveshow : ) det er kuli.

  Comment by Elisabeth — March 30, 2009 @ 14:44

 • Jeg stemmer for liveshow:) har fulgt med på bloggen en stund og bare må lese den hver dag! Du er kjempe flink!:)

  Comment by Marie — March 30, 2009 @ 15:22

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment