Annonse Marie Amanda » En liten video fra i dag morges
March 27th, 2009

17:56

Hvis du vil se videoene må du adde bloggprofilen min på facebook, den heter “MarieAmanda Dottcom“. Add den, så får du automatisk tilgang til alle videoene mine.

5 Comments »

 • Hei, jeg fant nettopp en bruker på nettby som bruker deg som profilbilde. Søk på Mabbii93

  Comment by Kristine — March 27, 2009 @ 18:31

 • Takk for at du deler livet ditt med oss! Digger å kose meg med en deilig kopp te og scrolle meg nedover her, masse snadder å lese.Men, MÅ man ha Facebook for å se videoene dine heretter? Jeg har ikke Facebook og ønsker heller ikke å skaffe meg det, så jeg synes det er dritkjipt at man må ha det for å kunne se videoene dine nå. Liker veldig godt bildene dine, og spesielt bildene med Toro, dere er kjempesøte sammen! Klem 

  Comment by Syltetøyet — March 27, 2009 @ 19:04

 • jeg hater thuhang thi, og la deg til på face for å se videoene ;D

  Comment by thuhang thi — March 27, 2009 @ 20:27

 • Jeg er enig med syltetøyet.. Har facebook, og har deg som venn på den nye kontoen din, men det kommer ikke automatisk opp for meg her, jeg må inn på brukeren din for å kunne se videoene dine, og det syns jeg er tungvindt. Ellers liker jeg bloggen din sånn forøvrig, men syns dette med videoene var litt dumt..

  Comment by Kaaeen — March 27, 2009 @ 20:39

 • hva heter sangen du hører på?:)

  Comment by caroline — March 29, 2009 @ 10:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment