Annonse Marie Amanda » “nei, jeg har jo blitt avslått av han på facebook, så jeg kan ikke treffe han i dag” Gutt(17)
February 27th, 2009

18:25

Sitter hos TA nå, vi har gått litt rundt i byen, og herremin så mange kjente jeg har sett i dag. Bla. Ann-Helen, Henrik og Fredrik, det var riktig så koselig skal jeg si deg. Det er utrolig hvor lite Oslo egentlig er når man går tundt en hel dag Nå har vi milkNcookiespause så vi får tid til å gjøre det vi gjør best, nemlig å blogge. I dag har det forresten flommet over med hatmail, vanligvis får jeg ikke så mange som i dag, men i dag har det virkelig tatt helt av, jeg er litt redd egentlig, hvordan kan folk ta seg friheten til å skrive så mye slem om noen de ikke kjenner? Og til dere som skriver dritt, jeg regner med at dere skjønner at jeg ikke legger ut all dritten deres, hvorfor skulle jeg sette meg selv i et dårlig lys ved å legge ut usannheter uansett? Send meg en mail i stedet, og vær så snill, ha litt forståelse for at jeg også bare er et menneske. Selv om jeg eksponerer meg selv på nettet betyr ikke det at jeg er laget til å tåle og ta i mot all mulig slags dritt.


Er ikke disse skoene fra bare eyecandy?

24 Comments »

 • jeg vet ingenting om deg, og har egentlig ingenting i mot deg. men man begynner jo å lure, hva i alle dager. noe må du vel ha gjort for å få så mange i mot deg? eller er bare halve norge ryktespredere? :)

  Comment by hei — February 27, 2009 @ 18:55

 • Driiiiiit i dem, live your life. De har problemer hvis de gidder å sende hat mail!!! Send heller koslige mail!!

  Comment by nina — February 27, 2009 @ 19:00

 • Äe dom är bara avundsjuka för att du är vackrare, roligare och bättre än dom! :)

  Comment by erica — February 27, 2009 @ 19:07

 • Noen mennesker er bare usikre og sjalu! Ikke ta deg nær av det du, de har bare ikke noe annet liv enn og sitte og skrive dritt bak en skjerm;)

  Comment by Anonymous — February 27, 2009 @ 19:13

 • Hva i alle dager? jeg skjønner ikke hvorfor du får hatmailer .. Jeg kom over en blogg forleden, en jente som hadde blogget noe om deg. var noe med at du hadde ringt og sagt du var noen andre, pga noe bilde blabla. du kjenner sikkert til saken. jeg satt i hvertfall bare og ristet på hodet ;)
  selv har jo jeg skrevet bak navnet ditt "I love you" i dag. ironic isn’t it? Det jeg egentlig skulle si her da.. det var at du ikke skulle bry deg om hva slike personer skriver til deg;)

  Comment by Yvonne Nicole — February 27, 2009 @ 19:17

 • Drit i folk som slenger dritt,de er bare sjalu hele gjengen:)

  Aah,nice sko:D

  Comment by Gina — February 27, 2009 @ 19:29

 • Jeg forstår det ikke jeg, hva som driver mennesker som slenger så mye dritt.. til noen på internett. Det er helt uforståelig. Det er godt du holder det ut og fortsetter med bloggingen!

  Comment by Mira — February 27, 2009 @ 19:43

 • Det er bare tragiske, sjalu mennesker som sender hatmail :-) Ta det heller som et kompliment at de i hele tatt gidder å bruke energi på å finne feil som de kan kritisere og sider ved deg de kan hate. Alt handler om misunnelse og det er trist at bloggere skal få så mye dritt!

  Comment by Hilde — February 27, 2009 @ 20:46

 • me want !

  Comment by Anniken — February 27, 2009 @ 20:50

 • Jeg digga skoa!!

  Comment by Merete Karola — February 27, 2009 @ 20:56

 • Hvor er skoene fra :) ?

  Comment by Emeline — February 27, 2009 @ 21:08

 • Uff, skikkelig trist at folk skriver slike mailer. Hvis det er noen trøst så kan de umulig ha det bra, og de får det hvertfall ikke noe bedre av å sende slike mailer. Du er superbra Maria Amanda, stå på=) Stor klem

  Comment by Marianne — February 27, 2009 @ 21:51

 • De er rålekre, har dem i sort :)

  Comment by Hege — February 28, 2009 @ 00:53

 • For dere som sier "Hun må ha gjort noen for å få så mange til å hate seg".Ikke nødvendigvis. Noen er bare EKSTREMT sjalue.Det hadde vært noe annet om hun ikke hadde hatt bloggen. Jeg tror bloggen kan få mange veldig sjalu. Med tanke på at MA kjøper klær veldig ofte, lever et gøyalt liv, uten skole, tjener penger på bloggen(?) Er smellvakker osv. Men fortsett med bloggen Marie!!!Alle vet vel hvordan rykter er? Det kommer ut et rykte, og det sprer seg pretty fort. Også kommer det fler. Og når bloggen hennes er såpass kjent, så kan hun fort få et dårlig/falskt rykte på seg nettop pågrunn av at det.Men det er nok også veldig lett og oppfatte bloggere feil. Jeg mener, selvom MA legger ut masse bilder og skriver om hverdagen og følelser og slikt. Så får man aldri uttrykt seg helt ordentlig. Så mange kan kanskje opfatte henne som litt overfladisk(?) jeg vet ikke jeg.Men tenk heller på alle leserne du har Marie Amanda! Det er ganske mange som elsker deg.

  Comment by jenny — February 28, 2009 @ 03:09

 • Kjære, søte Marie Amanda! Det at noen tror de er kule når de sitter bak en pcskjerm og skriver drit er egentlig ingenting å bry seg om, selv om ordene de kanskje sier sårer en del. Og om noen virkelig har så mye i mot deg at de sitter å kommenterer "hatkommentarer" på innleggene dine, altså, jeg skjønner ikke hvorfor folk som har noe i mot deg gidder å lese bloggen din! Det sier jeg ikke for å være frekk eller noe, men det er rett og slett ingen mening i å lese bloggen din da. Selv er jeg veldig fast leser av bloggen din, og jeg digger deg! Det vet jeg det er mange andre som også gjør.

  Comment by Elisabeth — February 28, 2009 @ 06:42

 • Hei Marie Amanda!
  Jeg har et problem som er slik at jeg får ikke lov til å ta sol eller ta tabletter/betakaroten for å bli brun. Og praytan blir for mye å styre med siden jeg er i ganske ung alder også vil jeg ha en naturlig farge. Jeg soler meg som en gal om sommerene for å bli så brun at ikke all fargen går vekk om vinteren. Men den gjør det til slutt allikevell. Mitt spørsmål til deg er om du har noen tips til hvordan jeg bedre kan holde på fargen? At den varer lengere?
  Mvh Appelsinpiken

  Comment by Appelsinpiken — February 28, 2009 @ 09:49

 • stakkar deg! ikke bry deg om de! de vil bare være som deg, også er de tapere som ikke har noe annet å gjøre. uff, jeg liker deg veldig godt! pluss du har den beste stilen jeg vet om! stå på! kjenner deg ikke, men har fått intrykk av at du er sterk, så dette klarer du :) klem.

  Comment by Line — February 28, 2009 @ 10:53

 • og de skoene var definitivt eyecandy! ;D dødslekre! :)

  Comment by Line — February 28, 2009 @ 10:53

 • HERLIG!!

  Comment by Trude — February 28, 2009 @ 11:25

 • Jeg mente skoene ! utrolig fine :)

  Comment by Trude — February 28, 2009 @ 11:26

 • skoene der var bare ekle

  Comment by rn — February 28, 2009 @ 16:14

 • Jeg pleier ikke å lese bloggen din så ofte, ogi hvertfall ikke legge igjen kommentarer. Men da jeg leste dette innlegget følte jeg bare at jeg si noe. Jeg får så vondt av alle de menneskene som bruker tid på å lage stygge/upassende mail om hvor mye de hater en blogger. Huff, det er så synd på dem! Hvilke personer med IQ og et sosialt liv tar seg tid til å skrive sånne ting?
  Jæjæ, mennesker vil alltid ha noe å klage på. Ikke noe vits i å ta seg nær av slikt, når du ikke en gang kjenner personene. Det hadde vel vært verre om det var en person du faktisk kjente?

  Over til skoene, så er de litt too much synes nå jeg. Men smaken er som baken – DELT.

  Comment by SillBill — March 1, 2009 @ 15:23

 • Ikke bry deg…

  Comment by Hanne — March 1, 2009 @ 15:26

 • veninna mi skrev en lang kommentar til dette innlegget her om dagen. om hvor idiotisk det er at folk slenger dritt, inneholdt ikke noe negativt om deg. hvorfor godkjente du det ikke? :)

  Comment by :) — March 2, 2009 @ 00:46

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment