Annonse Marie Amanda » nå skal macen min til doktoren
February 27th, 2009

09:20

God morgen alle sammen! Jeg skal møte Tor-Arne om ikke så altfor lenge, og siden hun som jeg trakk ut til å være med oss ikke kunne likevel, tar vi med oss Karoline, for det var hun som kunne på så kort varsel. Jeg skal levere inn macen min til eplehuset i dag, bytte ut noen deler og sånt, så jeg blogger når jeg er tilbake fra filmpermieren. Lover å ta masse bilder. I kveld skal jeg forresten kanskje på bloggtreff, spørs om jeg rekker det, får jo besøk fra Kr.Sand i ettermiddag. Woah, for en hektisk helg, det er så mye jeg vil gjøre, og så lite av det jeg faktisk har tid til. Vel vel, la oss håpe at jeg rekker å gjøre noe gøy i allefall.

Ha det gøy mens jeg er i byen, blogger så snart jeg er ferdig med kinofilmen.

7 Comments »

 • Hei! kom akkurat innom bloggen din for første gang!
  Utrolig bra…
  Måtte legge deg til på bloggkoll med det samme ;) )
  ta en titt på min!

  Comment by karine henriksen — February 27, 2009 @ 10:39

 • Hei, jeg bare så hvor sinnsvakt hår du har på de fleste bildene av deg, men det i bilen hvor solen skinner, ser det helt jævlig ut.. redigerer du håret ditt på bildene??

  Comment by Mariell — February 27, 2009 @ 14:11

 • Du er så pen!

  http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=6724

  Comment by Ida — February 27, 2009 @ 14:36

 • Ha en fin fredag Marie!

  Comment by Mira — February 27, 2009 @ 16:11

 • Så søt du er :-)

  Comment by Katerina — February 27, 2009 @ 17:58

 • så pen du er:)

  Comment by Kristine — February 27, 2009 @ 18:15

 • koselig med snø:)

  Comment by martha — March 5, 2009 @ 16:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment