Annonse Marie Amanda » jeg tror…..jeg vet… og jeg er sikker på at….
January 30th, 2009

15:52

Jeg er sikker på at det finnes en viss sjarm ved alle mennsker, alle har én ting som folk kan like. Jeg tror også at det ikke nytter å hate folk for alltid, eller hate i det hele tatt, det er ikke bra for noen. Jeg tror at alle de som er dumme mot deg nå, kommer til å angre når de ser hvor flott du egentlig er. Jeg tror at det er viktig å ha en sentral person i livet sitt, som man kan stole på og fortelle alt til, og jeg vet at det er viktig at begge to jobber for at et vennskap skal fungere. Jeg er sikker på at de fleste som kjemper alene i et forhold er lei av å kjempe for to. Jeg er sikker på at Gud finnes og alltid hører når vi ber.

Jeg er sikker på at man automatisk får litt dårligere selvtillit av å lese moteblader som er proppfulle av pene jenter med “idealkroppen”, og jeg er nesten helt sikker på at gresset ikke er grønnere på den andre siden lenger. En annen ting jeg er rimelig sikker på er at junkfood smaker godt fordi vi vet at det er dårlig for oss, samtidig som jeg er nesten helt overbevist om at Karma fungerer, du høster som du sår. Jeg er sikker på at du ikke kan kontrollere eller bestemme din egen seksualitet, og det beste ved alle mennesker er hjertet og sjelen dems. Innerst inne er jeg sikker på at penger ikke kan løse alle problemer, og jeg er enda mer sikker på at de eneste som er uenige er millionærer.

Jeg er sikker på at familie og venner betyr mye mer enn penger og gull, og jeg er sikker på at du lærer deg å sette pris på de som elsker deg og bryr seg om deg, når du har fått lære hvordan det er å miste de. Jeg er tror at tilgivelse er nøkkelen til lykke, man må lære seg å tilgi andre mennesker, for alle gjør feil og det skal man ikke straffes for.

Jeg tror at man aldri bør legge seg om kvelden før man har ordnet opp i problemene sine, derfor kan det være en fordel å bli ferdig med alt ekkelt før man legger seg. Jeg vet at alle trenger kjærlighet og en varm klem en gang i blandt, og jeg vet også at mange gjør dumme ting for å få oppmerksomhet, men innerst inne vil man bare ha anerkjennelse. Jeg er sikker på at de fleste har gjort noe dumt når det kommer til kjærlighet, og jeg vet at “alt er lov i krig og kjærlighet” aldri funker. Jeg tror at jeg kommer til å få en bra dag i dag, fordi jeg skal gjøre så den blir bra.

51 Comments »

 • Du har helt rett i det der, det vet jeg:)

  Comment by Ole — January 30, 2009 @ 16:09

 • Hei!

  Kan du ikke fortsette med oppsummeringen av 2008 snart?

  Comment by annie — January 30, 2009 @ 16:10

 • er du kristen?

  Comment by Henriette — January 30, 2009 @ 16:11

 • Jeg er sikker på mye av det samme som deg :-) Men vi spiser da vel ikke junkfood fordi vi vet det er dårlig for oss ? ;-p Det er ikke jeg sikkert på ..

  Comment by Katerina — January 30, 2009 @ 16:12

 • Katerina; Nei vi spiser det ikke fordi vi vet at det er dårlig, men vi liker det fordi vi vet at det er dårlig for oss. ting vi egentlig ikke bør gjøre, er ting vi ofte liker å gjøre. for spenningens skyld. det ligger liitt mer bak det enn junkfood.

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:14

 • Mye bra tanker!=) Stå på;)

  Comment by Caroline — January 30, 2009 @ 16:15

 • Veldig bra skrevet, Marie Amanda. Jeg er imponert!

  Comment by Guro — January 30, 2009 @ 16:17

 • Jeg blir automatisk dårlig av junkfood, er ikke det herlig? :)    Vel, jeg synes det er herlig. Man spiser jo ikke noe man blir dårlig av, det er kun idioti.

  Når sant skal sies, så synes jeg du skriver bra, og ut i fra hvordan du skriver nå, så virker det ut som om du er i et litt merkelig humør. Opp med haka. :)

  Comment by Synnøve — January 30, 2009 @ 16:17

 • Du skriver bra, og jeg er enig i det meste! Se positivt på livet allesammen :)

  Comment by Helene — January 30, 2009 @ 16:25

 • Helene; takk :) godt at du er enig da :D

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:32

 • jeg er ganske enig i det du sier :) fint med sånne tanker på bloggen iblant :)

  Comment by effooe — January 30, 2009 @ 16:34

 • Effooe; :) mja… ble så inspirert i dag da jeg hørte på deilig musikk :)

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:36

 • For et utrolig bra innlegg vakre du!<3

  Comment by Karoline — January 30, 2009 @ 16:39

 • du er et nydelig menneske kjempe, pen er du ! Og liker utrolig godt temaene du har her inne.
  Men noe jeg er litt midre tilfreds med er vell "headeren" (eller hvordan det nå skrives) din. Syns ikke det blir deg, litt rotete på en måte. Og syns heller ikke bildene dine kommer fram på samme måte. Det var jo min mening. Stå på MA, det er mange av oss her ute som liker det du skriver.!

  Comment by av — January 30, 2009 @ 17:00

 • Du skriver så ufattelig bra=)

  Comment by Elle — January 30, 2009 @ 17:00

 • wow, et utrolig fint innlegg:-)

  Comment by Anonymous — January 30, 2009 @ 17:08

 • fint innlegg:))

  Comment by leonore — January 30, 2009 @ 17:51

 • Kan du værsåsnill skifte tilbake til ditt gamle design? Jeg blir så sliten av dette! Virker også utrolig uproft og veldig uryddig og kaotisk! :/

  Comment by Anonymous — January 30, 2009 @ 17:52

 • You made my day! :)

  Comment by Lina — January 30, 2009 @ 17:52

 • Utrolig bra skrevet, søte Marie!! Stå på :)

  Comment by S — January 30, 2009 @ 17:58

 • bra innlegg! Likte dette her, og håper alle leser det! :) Her er det mye mange bør tenke over!

  Comment by Anette — January 30, 2009 @ 18:04

 • Elsket innnlegget MA :D

  Comment by Bendik Andreas — January 30, 2009 @ 18:11

 • Dette var sykt bra sagt!

  Comment by sandra — January 30, 2009 @ 18:17

 • Kjempe bra innlegg! Det fikk meg til å tenke..

  Comment by Julia — January 30, 2009 @ 18:32

 • Hei!Nå har jeg lest hele bloggen din, og kan ikke si annet enn at jeg elsker den!Du skriver utrolig bra, er kjempe pen og har en fantastisk utstråling.Skjønner ikke hvordan det går an å ikke like bloggen din :) Serriøst, du har den beste bloggen i Norge.

  Comment by Emilie — January 30, 2009 @ 19:55

 • ahh, jeg fikk i oppgave i fjor om å skrive en stil , fra en av setningene jeg fant i en sang. husker ikke hva den heter. men I believe junkfood tastes so good because its bad for you.. eller noe.. merket at noe av sangen kom på norsk her. Søtt :)

  Comment by Maria — January 30, 2009 @ 20:21

 • Så flink du er. Dette innlegget likte jeg kjempegodt! Fikk meg til å tenke også.

  Håper dagen din er helt super! :)
  Og god helg <3

  Comment by Ida Bethina — January 30, 2009 @ 20:44

 • Du er en så smart jente, blir stolt av å være norsk når jeg leser bloggen din!

  Comment by Ida — January 30, 2009 @ 21:36

 • Du er super !

  Comment by Anonymous — January 30, 2009 @ 21:37

 • Takk for et herli innlegg!

  Comment by Amalie — January 30, 2009 @ 21:42

 • Fint innlegg. Men ingen kan være sikre på at Gud finnes, men å tro det – er selvfølgelig mulig. 

  Comment by lise — January 30, 2009 @ 21:49

 • nydelig innlegg :-) noen ganger er det lurt å stoppe å se seg omkring, se etter skjønnhet i verden og tenke over hva som egentlig betyr noe. Du viser deg mer og mer som er hærlig jente, og sånne flotte tanker vil vi se mer av ! :D

  Comment by honey — January 30, 2009 @ 22:08

 • Honey; Så gøy, det blir jeg glad for å høre :D

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 22:21

 • Amalie; takk for at du leser bloggen min :D

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 22:30

 • Anonym; Nei, du er super. fordi du leser bloggen min:) takk

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 22:34

 • Det var et utrolig fint innlegg :-) Det fikk virkelig tankene til å surre…

  Comment by Maija Johanne — January 30, 2009 @ 22:35

 • Takk for innlegget! Det ga med hvertfall mye motivasjon. Håper du har det bra! Stå på

  Comment by Ida P — January 31, 2009 @ 13:07

 • wow, elsker det inlegger ! :D
  Det er så inmari flott at du tør å stå fram som en Kristen og fortelle andre at du tror at Gud finnes, for det gjør han ! ^^

  Comment by Karoline — January 31, 2009 @ 16:11

 • Bra inlegg!

  Comment by Anonymous — January 31, 2009 @ 16:13

 • Det var utrolig flott skrevet! Takk!

  Comment by Hanne — January 31, 2009 @ 17:10

 • Dette innlegget likte jeg :) veldig bra skrevet! Og du er pen :D

  Comment by Merete — January 31, 2009 @ 18:24

 • Nydelig innlegg MA :) Du har mange gode poeng her, imponerende

  Comment by Elisabeth Marie — January 31, 2009 @ 19:56

 • JA! JA!
  Takk, innlegget var som skrevet fra mine egne tanker. Det er vanskelig å sette ord på følelsene selv, derfor er det godt å lese noe man kjenner seg igjen i.
  Bra skrevet, MA, creds til deg! :D
  Ha en fortsatt fin lørdagskveld/natt ;)

  Comment by Line — February 1, 2009 @ 00:00

 • Jeg er veldig enig i at dette innlegget var bra, men synes ikke du skal ta på deg æren av å ha skrevet det selv :p men bra oversatt fra Affirmation av Savage Garden, det var det ;) en av mine yndlingssanger! Og for all del, det er bra du skriver det, for alle fortjener å høre det (: ellers er bloggen din knall! Kjekk å ha når en trenger noe å gjøre, jeg har gått igjennom fra første innlegg til nå på veldig kort tid :p

  Comment by Ina — February 8, 2009 @ 22:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment