Annonse Marie Amanda » nesten like flaut som når mammaen din kommer og skal snakke om blomster og bier og sånt…
January 29th, 2009

23:58

Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette uten at det blir dødsflaut….
“Da jeg smurte inn kroppen med aftershave….” eller “Etter at jeg hadde dusjet i dag prøvde jeg ut de nye produktene fra RFSU” eller hva med “Etter å ha brukt barberhøvelen på de stedene på kroppen som trengte det, så brukte jeg kremen jeg fikk fra RFSU”.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg uten at guttene som leser dette skal føle seg ille til mote. Ingen jenter vil inrømme at de har hårvekst under armene(og det har jeg jo absolut ikke), eller på leggene, men det er jo fakta, vi har hår på steder som det ikke er så pent å ha det, og mange av oss fjerner det. Jeg liker ikke å snakke om bæsjing og promping, for mange av dere gutter vil jo helst ikke vite hva vi egentlig gjør når vi forsvinner for å gå på toalettet og blir borte i mer enn 3 minutter.

Når jeg har vært på do etterlater jeg meg en frisk blomsterduft og det er ikke snakk om noe annet. Promping er det ingen jenter som gjør, og hvis det skulle skje at vi gjør det lukter det alt annet enn vondt. Jeg synes at det er pinlig å fortelle dere at aftershaven funket bra, men uten å gå for mye inn på hvorfor jeg likte den, kan jeg jo si at jeg er fornøyd med resultatet.

Om du skulle være redd for armhuler, vil jeg råde deg til å stoppe å lese her, for nå kommer det et bilde av min hårfrie, glatte og myke armhule som aldri har svettet en dråpe noen gang. Om det er en ting jeg ikke liker på kroppen min(bortsett fra tærne mine en gang i blandt), så er det armhulene mine, men hva er egentlig fint med armhuler uansett?

28 Comments »

 • haha, det der er så typisk gutter! Men ikke rart, vi er jo så perfekte alle sammen:) hihi

  Comment by Karianne — January 30, 2009 @ 00:47

 • hehe, veldig bra blogg :  )
  jeg synes ikke armhuler er fint, eller jo det er noen som har skikkelig fine ser ut som silkemyk hud.(haha, jeg liker ikke generelt armuhuler altså så det ble litt feil skrevet men ok. Du vet sånne på reklamer osv, haha ) Selv liker jeg ikke mine,heller ikke tærne mine : p

  Comment by M — January 30, 2009 @ 00:49

 • Karianne; Såklart er vi perfekte :D

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 00:51

 • Ærlighet, Marie Amanda. Det digger jeg ved deg! Håper du får sove i natt da:)

  Comment by =) — January 30, 2009 @ 01:15

 • =) ; I natt får jeg nok sove, for jeg skal ikke sove hjemme alene :)

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 01:15

 • Vi er jo perfekte..Hårvekst? fremmedord..

  Comment by Karoline — January 30, 2009 @ 01:19

 • Ja, du er nesten for perfekt!!

  Comment by Reddhare - Andreas — January 30, 2009 @ 01:24

 • Hår på kroppen er æsj ;ss

  Comment by Katerina — January 30, 2009 @ 08:09

 • som min kära syster sa som liten "Prinsessor bajsar inte, dom skärper sig". Så är du en prinsessa marie?;D

  Comment by Leo — January 30, 2009 @ 08:23

 • Hvorfor har du ikke redigert bort kvisa mellom puppene dine?

  Comment by Rebecca — January 30, 2009 @ 10:32

 • heheh , du er fresh :-D Elsker inleggene dine, får ikke sagt det nok! En fast leser kan du vel kalle meg :-)

  Comment by Anonymous — January 30, 2009 @ 10:39

 • hehehe, du er fresh! :-) Elsker inleggene dine, seriøst! Har blitt litt sånn avhengig av bloggen din, en fast leser :-D

  Comment by Arman — January 30, 2009 @ 10:41

 • hehe, noen ganger er du så søt når du skriver!:- )

  Comment by Ine Therese — January 30, 2009 @ 13:56

 • Jeg liker ikke armhuler. Ikke at jeg har alt i mot det heller, for det er jo naturlig, men man kan holde se for seg selv:)

  Comment by Ole — January 30, 2009 @ 15:17

 • hvor får man kjøpt det ?

  Comment by Anonymous — January 30, 2009 @ 16:03

 • Arman; Så kos <3 det blir jeg glad for å høre <3

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:10

 • Leo; såklart er jeg det :D så fin bilddagbok du har :D

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:12

 • Karoline; Ja, hva er det? :) har bare hodehår jeg

  Comment by Marie Amanda — January 30, 2009 @ 16:21

 • jeg synest at resten av innlegget var mye mer pinlig en å ha sagt at du liker kremen.

  Comment by karine — January 30, 2009 @ 18:47

 • så sykt bra innlegg:D

  Comment by Ane — January 30, 2009 @ 20:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment