Annonse Marie Amanda » Nå har det nesten blitt en tradisjon å legge ut en liten bildeserie om natten når jeg ikke får sove.
January 29th, 2009

01:56

62 Comments »

 • haha, du er jo så søt!

  Comment by Karianne — January 29, 2009 @ 02:12

 • Digger disse nattinleggene, sitter i et annet land enn deg med andre tidssoner, og nå passer det helt perfecto for meg å lese bloggen din, og da passer det bra at du oppdaterer rett før jeg kommer inn. Personlig liker jeg bloggen din godt den er bra og den refkelterer livet ditt på en bra måte.. noe jeg ikke er så begeistret for er de bloggerene som er en tro kopi av deg på den ene siden har vi hun viktoria aleksandra, som bruker bildene dine.. Det i seg selv er i og for seg greit, men så har vi hun som heter nora, hun blonde med sånn ……., som kopierer alt du gjør. Først trodde jeg at det var meg, men nå skjønner jeg jo at det faktisk er sånn. Du skrev om uvanene dine for litt siden(https://marieamanda.com/2009/01/15/la-oss-snakke-litt-om-hvor-tulling-jeg-egentlig-er/) og i går skrev hun om de. Det virker nesten som at hun venter på at et inlegg skal komme seg vekk fra fremsiden sin før hun bruker ideen din og omformulerer seg og gjør det til sitt eget. Det tok kaka da jeg gikk inn der i dag, og så at hun også hadde snudd bildene sine på skeiva, akkurat som du gjør. hun har ikke gjort det NOE annet sted i bloggen, men nå gjør hun det. Har lagt igjen kommentarer hos hu, men de kommer ikke frem på bloggen. Issues har den dama nok av, tenk å gå så inn for å være deg at du kopierer deg til tusen.. Til og med poseringene hennes er de samme som du har, jeg river meg i håret.
  , så det kan jo hende at det er derfor hun er helt på trynet, men jeg tror at det har mye å gjøre med at hu bare er 16, og da vi var 16 var vel alle drittunger og ingen hadde vel sin egen identitet da. Men hun tar virkelig kaka, "hei, se på meg, jeg er en blond versjon av marie amanda, men jeg ser ut som en ……." nei, vet du hva.. Hun burde få opp øynene og innse at om hun skal blogge får hun gjøre sin egen greie, dette var jo bare teit. Hun er gørschtøgg. Ellers likte jeg bildene dine i dag, de var fine, men pass på hva du legger ut.

  nå skal jeg på butikken og kjøpe mango og ananas, smoothiesn din så fresh og himmelsk ut.

  Comment by Ida på andre siden av kloden — January 29, 2009 @ 02:16

 • Hva heter bloggen til de jentene som hermer?

  Comment by Karianne — January 29, 2009 @ 02:23

 • disse nattbildene er artige :-) ) du er pen, veldig pen!

  Comment by Sofie Louise — January 29, 2009 @ 03:07

 • For et latterlig innlegg Ida! Og gaa saa til de grader til person angrep er totalt unodvendig.

  Har du virkelig ikke bedre ting og finne paa enn og gaa innpaa en blogg du ikke liker?

  Comment by Marita — January 29, 2009 @ 03:14

 • herregud så sjukt å lese d "Ida" skriv, ka e bloggen te dem som herme?finnes så mange sjuke menneska rundt omkring, men come on, ingen vil vel synke så lavt at man kan være asfalten på veien!!

  Comment by kine — January 29, 2009 @ 04:23

 • Fine bilder :-)

  Comment by Katerina — January 29, 2009 @ 06:44

 • Til "ida på den andre siden av kloden":
  Det er mer enn tydelig at denne jenta har det vanskelig, og dersom hun leser kommentaren din blir det ikke noe lettere. Du snakker om at hun er "bare 16" og umoden, vel, du virker ikke mye eldre når du kaller henne stygg/hvalross/downs-ansikt?!

  Hva er galt med deg?? :p

  Comment by susanne — January 29, 2009 @ 07:01

 • Sminker du deg som en dragqueen og tar bilder med kaptein sabeltan båten og ett eller annet jesus maleri når du ikke får sove? Det har jeg aldri prøvd før!

  Comment by Rebecca — January 29, 2009 @ 07:55

 • Fine bilder, spesielt de siste:)
  Likevel har jeg en ting å påpeke, og det er ikke ment som sterk kritikk. Jeg er bare allergisk mot røde øyne på bilder. Får helt fnatt når jeg ser det! Takler det ikke.
  Når du redigerer bildene din, hvorfor fjernet du ikke det samtidig?

  Comment by Jeanette — January 29, 2009 @ 08:29

 • Hvorfor tar du bilder toppløs :P ?

  Comment by Elise — January 29, 2009 @ 08:46

 • Åh HVEM er hun som hermer!!! Jeg MÅ se den bloggen! :o )

  Comment by CeLiNe — January 29, 2009 @ 09:07

 • Hei! :)
  På denne linken fra april 08: https://marieamanda.com/2008/04/
  Så har du en video som står under overskriften "godbiter", og der viser du noen gærne folk som danser i praha eller hvor det var! Og jeg lurte på hva den sangen heter som du spilte til han siste som dansa, den starter med "eeå, eå"
  klemmer :)

  Comment by Emilie — January 29, 2009 @ 09:24

 • Comment by Anonymous — January 29, 2009 @ 09:34

 • Til at det er midt på natten ser du veldig våken ut : P

  Comment by Tor-Arne — January 29, 2009 @ 09:36

 • hvorfor skal du posere naken på alle drittbildene?

  Comment by silje — January 29, 2009 @ 09:54

 • Herlig bilder:)

  Comment by Ida — January 29, 2009 @ 10:25

 • skal du begynne å poste "nakenbilder" i stedet for outfitbildet nå? :p
  har du falske øyenvipper på bildet??

  Comment by runa — January 29, 2009 @ 10:32

 • Så lettkledd og kunstnerisk du har blitt da…

  Comment by stine — January 29, 2009 @ 10:38

 • Gratulerer, endelig et bilde som faktisk ER av deg!

  Comment by Tonje Sofie Ferner Wilhelmsen — January 29, 2009 @ 10:47

 • Runa; Nei, jeg er ikke naken,  jeg har på meg en tubekjole. Når ble skuldre nakenhet?

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 10:48

 • Du er deilig

  Comment by Petter Andersen — January 29, 2009 @ 10:52

 • Emilie; Den heter Eo Ea av raa fee gee see

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 10:59

 • Ida på andre siden av kloden; Takk for ros, og for at du gjorde meg oppmerksom på problemet, men spar deg for usakligheter.  Jeg tok meg friheten til å slette det du skrev om foreldrene hennes og hvordan hun ser ut, for det er jo bare latterlig. Men som sagt, takk for rosen :)

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 11:03

 • Elise; Jeg er ikke toppløs, men du ser ikke tubekjolen jeg har under :)

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 11:03

 • Jeanette; jeg synes at det var fint jeg :D

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 11:09

 • Jeg fikk helt vondt av hun "Nora" nå… Jeg trodde det innlegget fra "Ida" var bare tull og tøys… Kan noen vær så snill gå inn på bloggen min, så den får litt besøk eller???

  Comment by CeLiNe — January 29, 2009 @ 11:10

 • Comment by Anonymous — January 29, 2009 @ 11:10

 • Rebecca; Ja, gjør ikke du  det? :D

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 11:16

 • MARITA; Nei, tydeligvis ikke :/

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2009 @ 11:21

 • jeg er faktisk enig med ida jeg, synes at bloggen til hu dama virker som en billig kopi av denne bloggen. nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er fast leser her inne, men jeg er da innom en gang innimellom, og jeg synes at bloggen til den andre jenta virker som et plagiat av bloggen din marie amanda. det er ikke å unngå at sånne ting skjer i våre dager, nå som internett er så stort, og utbredt
   og hvor artikler er elektronisk tekst, er fysisk kopiering av andres verker vesentlig lettere og enklere. det du er et offer for i denne situasjonen er urettvis imitasjon, etterligning og kopiering av et åndsverk som hevdes og fremstilles, enten i sin helhet eller deler av, som noe man har skapt selv.  du kan kalle det et kunstnerisk tyveri, hvor du er orginalbildet i alle sin prakt, og denne billige blonde kopien av deg, bare er nettopp det, en billig kopi som ikke helt har funnet seg selv enda. ettersom plagiat ikke er et juridisk begrep, kan hun ikke straffes for det henne gjør, men du som en orginal blogger, journalist og kunstner kan håpe og krysse fingrene for at denne jenta kommer seg over denne perioden hvor hun tydeligvis har et behov for å eksponere seg selv for å få oppmerksomhet, og slutter og heller finner seg sin egen nisje. det du gjør er jo din greie, og det er kun du(som jeg har sett) som faktisk klarer å gjennomføre det uten et eneste hull.

  lykke til videre, ikke gi opp når folk vil være deg, det viser jo bare hvor flott du er.

  Comment by Morten — January 29, 2009 @ 11:55

 • Liker nattinnleggene dine.

  Comment by Mira — January 29, 2009 @ 12:01

 • morten: unnskyld.. men.. HAHASHAHAHAHAHAHA

  Comment by Ingvild — January 29, 2009 @ 12:09

 • Hvorfor får du egentlig ikke sove? Er det fordi du er forelsket? Og når skal vi få vite hvem det er? Jeg får vel lette febrilsk på nettet etter en som er vegetarianer, skjønner jeg!

  Comment by CeLiNe — January 29, 2009 @ 12:21

 • fader så pen du er! :-O

  Comment by #1 — January 29, 2009 @ 12:35

 • Fine bilder : ) Du er flink til å tenke nytt med bildene dine synes jeg. Outfit bilder rett opp og ned i kjedelige antrekk (som mange andre bloggerer legger ut, ikke du) er ikke akkuratt kjempe spennende å se på. Bra du tenker nytt : ) Du har endel agressive lesere må jeg si :p Jeg liker å følge min mors gamle råd; "hvis du ikke har noe pent å si, ikke si noe i det hele tatt." Ytringsfriheten blir lett missbrukt.

  Comment by julie victoria — January 29, 2009 @ 14:03

 • Hei :)
  Nei, MA er ikke den første som tar bildene sine horisontalt, og hun er IKKE den første som skriver om uvanene sine, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor dere blir sure på "nora" ? (: Jeg beklager å måtte si det jenter, men når man lager en blogg, som blir lest av mange, er det vel bare å regne med at folk kommer til å kopiere :) ? Det skjer hele tiden, men mote, hva man spiser og mye mer..

  Comment by m — January 29, 2009 @ 16:13

 • Comment by Anonymous — January 29, 2009 @ 17:02

 • sykt fine bilder Marie :-)

  Comment by Celine — January 29, 2009 @ 17:10

 • Jeg er ikke noe fan av verken Marie eller Nora.
  MEN FOR GUDSSKYLD FOLKENS.
  hvorfor gidder dere å bry dere så _sykt_ mye om hva andre driver med og om det er herming eller ei? seriøst, har dere virkelig så lite å bedrive med at dere går rundt sjekker alle blogger og finner ut om det er herming eller ei? Du vet at det kan ha vært tilfeldig og at kanskje Nora likte det og ville gjøre det selv? Hvilken skade gjør det på dere? Skjønner meg virkelig ikke på dere, dere ber Nora om å vokse opp. Take a look in the mirror. Mennesker skal alltid lete feil i andre, men aldri i seg selv. La henne være, k?

  Comment by Gud — January 29, 2009 @ 18:02

 • For å si det sånn: Halvparten av alle jentebloggere i Norge er mer eller mindre kopier av Marie Amanda, så det er jo ikke egentlig noe nytt… Å kopiere hele innlegg derimot er plagiat.

  Comment by Maren S — January 29, 2009 @ 18:02

 • drama

  Comment by EvaJean — January 29, 2009 @ 18:42

 • Det er vel ikke så rart at folk hermer etter Marie Amanda heller egentlig. Alle vil være som forbildet sitt/de beste..

  Comment by Karianne — January 29, 2009 @ 21:19

 • herrefred altså! Gidd å kommenter potensiell nakenhet, om hun så var det, big deal? Du ser jo ingenting uansett.. Og den dærr nora diskusjonen er det vel ikke vits i å gå inn på engang? :) ELSKER BLOGGEN DIN!:D

  Comment by Nathalie — January 29, 2009 @ 21:55

 • du ser så utrolig dum ut…. "jeg tar dette bildet, later som jeg er naken meeeen jeg har tubekjole på meg! Syns bildet var så fint opp, ned"

  Comment by rita — January 29, 2009 @ 23:16

 • Har du på deg sminke når du ikke får sove?? Pleier å ta den av meg når jeg legger meg, jeg… :P

  Comment by iselin :) — January 30, 2009 @ 08:59

 • eh.. tar du på drama sminke med falske vipper og leker nakenmodell på natten fordi du ikke får sove? hahahahah

  Comment by maria ekelund — January 30, 2009 @ 15:31

 • Jeg pleide også å gjøre sånn før, når jeg ikke fikk sove ;p

  Comment by Elisabeth — January 30, 2009 @ 18:18

 • vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt dette men………….. noen gang tenkt over at du er over hakket normalt selvopptatt?bloggen din blir svært intetsigende da 90%av bildene du poster er bilder av deg selv som du er fornøyd med. hvor mye tid av dagen din bruker du på å ta disse bildene?hvor mye tid av livet ditt forsvinner i forsøk på å gi omverden et filtrert inntrykk av at du ser "plettfri"ut?

  Comment by leo — January 31, 2009 @ 22:36

 • Om man er seint oppe på natta og har forsøkt å sove fem timer uten å lykkes, hvorfor ikke hive på seg sminken igjen og kødde seg? Jeg mener det er en logisk jentegreie^^,
  Og… når… ble falske vipper dragqueen? Bittelitt sjalu folkens?:p
  Du er pen, Marie!:D
  Hjærtehjærtehjærte (eller noe annet fjortis som markerer at jeg er ferdig å skrive spam)

  Comment by Marte — February 1, 2009 @ 19:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment