Annonse Marie Amanda » ny header og middagskos
August 31st, 2008

bilde-151.png

Som
dere ser har jeg fått ny header, til dere som ikke kan se den
nye headeren, dere kan forsøke å slette informasjonskapslene deres,
så skal den komme opp. Hva synes dere om den? Sakte men sikkert skal
bloggen nå endre utseende, men jeg tar litt av gangen så overgangene ikke
blir så store. Bloggen er byttet navn fra “Read My Mind” til bare Marie Amanda,
kun for å holde det rent og enkelt!

I dag har jeg ikke spist middag, men jeg spiste en sykt deilig lunsj.
Apropos middag, i dag gikk det opp for meg at MissPiggy ikke har nok med å snakke
om meg ved middagsbordet, nå lar hun det lekke over på bloggen sin også.
Jeg synes at alle skal være greie mot hverandre, i allefall forsøke å være greie,
selv om jeg synes at et par av grisene har personlighet som et dørhåndtak,
så betyr ikke det at jeg gidder å bruke plass i bloggen min til å fortelle dere det.
For dere vil vel ikke lese om hvilke griser jeg ikke ville spist som ribbe, vil dere vel?
Om dere vil se dritt om griser her inne, skal dere få det, men en del av meg tror
at dere som leser er så voksne at dere ikke finner det spennende å lese om sånt.

69 Comments »

 • *stolt designer av header* (a)

  Comment by Mari — August 31, 2008 @ 22:29

 • GJETT HVEM SOM TOK DET BILDET, DA! :D <3 Den var pen. :)

  Comment by Alexander — August 31, 2008 @ 22:31

 • Alexander, det er nok deg, og du er en flink fotograf :D <3

  Comment by Marie Amanda — August 31, 2008 @ 22:44

 • yes, det har jeg:P

  Comment by Henke — August 31, 2008 @ 22:48

 • Så utrolig fin header du har fått deg. Fantastisk søte farger! :-) Har du laget den selv?

  Utrolig kult å følge med på bloggen din. Spesielt fordi du er fra Ski… :-) Bor like ved – i Kråkstad. Har du vært der før?

  Comment by Lene — August 31, 2008 @ 22:48

 • forandring fryder. kjempe fin :)

  Comment by Lene — August 31, 2008 @ 22:49

 • hvem er misspiggy? haha.

  Comment by Cos — August 31, 2008 @ 22:50

 • btw , ækje sånn at du er snill med alle.. du henger jo ut mange mennesker på denne bloggen din. ! lurer på om du ikke er type fjortiss.. Jo, det tror jeg faktisk du er .

  Comment by Cos — August 31, 2008 @ 22:51

 • Misspiggy er en skikkelig gris. Huff, !a

  Comment by Marie Amanda — August 31, 2008 @ 22:52

 • Lene, takk skal du ha :D det var kos :D ^

  Comment by Marie Amanda — August 31, 2008 @ 22:53

 • Lenej, så gøy. Kråkstad ja, det er ute på landet det :D Ser at du har en Chi du også, er det han eller hun? og hvor gammel er den? :) Jeg har ikke laget headeren nei, det var en søt jente som heter Mari som laget den til meg :D

  Comment by Marie Amanda — August 31, 2008 @ 22:55

 • haha..

  Comment by Cos — August 31, 2008 @ 22:56

 • Det der ble kjempefint:) Gleder meg til å se hvordan resten blir.

  Comment by Camilla — August 31, 2008 @ 22:56

 • du sletter poster? haha, du er lite fjortiss . Ops

  Comment by Cos — August 31, 2008 @ 22:56

 • Det er kjæresten min sin. Eller familien hans da. :-) Men ser på den som min, bor jo omtrent hos han. ;-) Den er vel rundt fem år og er en jente. Den er verdens søteste og kan masse triks. Tenkte å legge ut en video av triksene på bloggen snart. ;-)

  Comment by Lene — August 31, 2008 @ 22:58

 • Fin ny header! den er veldig deg! søt og myk! Jeg skulle si ett eller annet om det du skrev om dritt-slenging, og det var at jeg må le når jeg ser hva disse andre blogerenene gjør for tiden. de må jo elske deg så mye som de skriver om deg.

  kall meg gjerne dust fordi jeg ikke skriver inn bloggen min, men jeg er ganske feig når det kommer til å stå for det jeg har sagt når det kommer til andre blogere! hva synes du om at andre blogere etterligner deg og skriver ting som får deg til å virke teit? for meg ser det ut som at de elsker å provosere deg, og de veit at om de skriver noe om deg som er uhyglig så vil andre også hive seg på. barnslig spør du meg

  Comment by Anonymous — August 31, 2008 @ 23:00

 • Var lugn header det ;PXOXO

  Comment by Leonidas — August 31, 2008 @ 23:23

 • Utrolig behagelige farger på headeren ^.^

  Comment by Truls — August 31, 2008 @ 23:27

 • Utrolig pen header, har vell mye med bilde å gjøre :)

  Comment by Tina'aase — August 31, 2008 @ 23:33

 • Må innrømme at jeg har blitt helt avhengi av bloggen din, jeg måå innom hver dag. Du er så morsom! Prøver også å se deg på chill så ofte jeg har muligheten, men det passer desverre ikke min døgnrytme:(

  Comment by Anonymous — August 31, 2008 @ 23:45

 • utrolig fin header, du er nydelig :-D <3

  Comment by #1 — September 1, 2008 @ 00:19

 • Ser den ikke, jeg.

  Comment by b — September 1, 2008 @ 00:53

 • kjempefin header! mye finere her nå

  Comment by ingunn — September 1, 2008 @ 01:39

 • jeg er drittlei bloggere som slenger med leppa, spesielt små guttetasser på 14 som lever på søstra si, og som tror at han blir bra på å blogge bare fordi søstra hans tror det samme. de har vel ikke penger i den familien så foreldrene setter begge barna ut for å blogge og tjene penger til livets opphold. jeg tror de trenger å åpne gluggene og se hva som EGENTLIG skjer ute i verden, det nytter ikke å drive som de gjør nå ijaffal.

  så over til noe annet, headeren din, den var litt kjedelig, men jeg liker størrelsen, synes forsåvidt at du bør ha en ny headerkonk for å få en fin en i samme str, men med noe annet motiv. skjønner du hva jeg mener?

  bare litt konstruktiv kritikk, rett og sletten fordi jeg liker bloggen din, og vil at den skal være best mulig

  Comment by Malin — September 1, 2008 @ 05:59

 • Veldig fin header, men strl var litt for stor også syns jeg at kvaliteten var litt dårlig. Den kunne vært mer klar på en måte! Men likte fargene!

  Comment by Martine — September 1, 2008 @ 06:59

 • Griser suger!

  Comment by Piiia — September 1, 2008 @ 07:19

 • Fine farger på header’en :D

  Det er så patetisk og trist med bloggere som slenger dritt om andre bare for å få lesere.

  Comment by Evangelia — September 1, 2008 @ 10:03

 • HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA FYFADER NÅ LER JEG. Ser på Chill og så kom meldingen: skal jeg bruke skjørt eller bukse i dag? hilsen GUTT!!!!!!!!!! og du bare: OKAY, pause!
  HAHAHHAHA Jeg lo til jeg gråt!!!!!!!!! har ikke ledd på ei uke, har ligget syk  ahahahhahaha fy faen
  takk marie amanda! fyfader s¨å morsomme dere er !!!

  Comment by Jenny — September 1, 2008 @ 10:05

 • Skjønner ikke helt hvorfor folk skal ha header som dekker hele øvre delen av siden. Må jo scrolle som fan for å komme til innholdet =/

  Comment by Maartz — September 1, 2008 @ 11:23

 • Maartz, beklager, men på min og 30 andre pcer som jeg har testet den på så klarer du å se minst 5 cm av det øverste innlegget, du kan mao se om jeg har oppdatert siden sist du var inne uten problemer. :) prøv å forstørre browseren din :)

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 11:57

 • Jenny, jeg ble ganske overrasket selv. haha, bra det var pause etterpå :D for jeg LO

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 11:59

 • Evangelia; takk skal du ha ^^ liker de selv :D

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 12:01

 • Kommer du snart med nye stylisten videoer?:-)

  Comment by Elle — September 1, 2008 @ 13:22

 • kjempe fin!! :D

  Comment by Johanne — September 1, 2008 @ 14:30

 • Ikke bry deg om de som slenger dritt Marie.  Jævlig barnslig og det grenser faktisk mot mobbing. Synes det er flott du går med hodet høyt hevet, drit i de idiotene. Du er flink som har fått til så mye på dine atten år. 

  Comment by Nøkkel — September 1, 2008 @ 14:54

 • Så deg i dag og syntes du var knallflink.
  Du passer til dette her…
  Rapp i kjeften og morsom når du kødda med Pec.
  Syntes ikke det i begynnelsen men alle kan ta feil.
  BRA

  Comment by Confessionn — September 1, 2008 @ 15:02

 • hmm….syns headern var fin, men likte den andre bedre. Tror det har med kantene på måten du er klippet og limet oppå bakgrunnen å gjøre. Litt vel "utklippet" på en måte…

  Comment by ellen — September 1, 2008 @ 16:04

 • nice, liker headeren, har du laget den selv?

  Comment by Cathrine — September 1, 2008 @ 16:04

 • ^
  nei, jeg har laget den, som hun skrev over her ;) Tusen takk for kritikk og ros forresten! :)

  Comment by Mari — September 1, 2008 @ 16:16

 • Mja, har ei oppløsning på 1280 x 1024, så skulle ikke vært nødvendig i mine øyne. En gyllen regel er at mange by default kjører på 1024 x 768, tror ikke man ser mye da:oKan jo seff være noe med at jeg liker det minimalistiske også da ^^

  Comment by Maartz — September 1, 2008 @ 16:47

 • Maartz; da ser jeg ikke problemet. Hovedgreia er vel at du skal kunne se om jeg har oppdatert eller ikke?! Jeg oppdaterer jo flere ganger hver dag, og det har sikkert hendt at jeg har blogget mer enn 2 ganger mellom hver gang du sjekker ut bloggen min, og da må må jo scrolle uansett. Om du må scrolle ned for å lese alt er bare sånn det er. Jeg ser det helt fint på 1024×768 også jeg altså :)

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 17:21

 • Mari, det har du, og jeg er kjempefornøyd :D

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 17:21

 • så bra :D

  Comment by Mari — September 1, 2008 @ 17:23

 • jammen har du ikke redigert headeren så du blir brunest mulig og helt feilfri hud på bildet også

  Comment by Anonymous — September 1, 2008 @ 17:37

 • jeg så deg på tv ista Manda, hehe. Skala si jeg koste meg da, du er utrolig morsom. det skal du ha :)

  Comment by Siri — September 1, 2008 @ 17:38

 • Anonym, jeg vet ikke om du skrev den kommentaren i ren dumhet eller om du rett og slett ikke vet bedre. 1. det er ikke jeg som har laget headeren. 2. på orginalbildet har jeg vel relativt feilfri hud der også(det ligger også på bloggen). 3. om du studerer bildet ser du at det er lagt et filter over HELE meg, ikke bare huden min… du trenger ikke være rakkettforsker for å forstå disse enkle tingene, men jeg velger å tro at du kun er her for å slenge dritt og pirke. Karma kommer og tar deg vet du, må være snill og søt <3
  NUSS

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 18:55

 • Siri; så gøy, det er sweet. :D

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 18:59

 • Nøkkel, jeg bryr meg ikke. men det er synd når vennene mine kontakter meg for å fortelle meg at griseunger skriver dritt om meg, de skal få slippe å bli utsatt for det. :) De kjenner meg jo!

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 19:02

 • Synes headeren var fin, jeg. Du er jo så nydelig. Nå husker jeg faktisk ikke den gamle headeren lenger, tror jeg må være medlem av kortidstidsminneforeningen. Haha.

  Syns det var litt rart at du ikke fikk mailen min. Håper jeg sendte mailen riktig. Jeg sjekket etter sendingen din i dag, gikk inn på sendte elementer, og der stod det at jeg sendte den onsdag 27. august kl. 1:54, like før du skulle ha nattsending. Sendte til .

  Jeg har ikke skrevet mailadresse på nicket her, for jeg var litt usikker på om jeg skulle skrive mailadressen til her jeg skriver/chatter fra, eller om jeg skulle skrive mailadressen min, som er hjemme hos meg (som er der jeg sendte mailen fra).

  Vet du hva, mens jeg skrev dette her fikk jeg en telefon, jeg syns hun sa hun het Marie Amanda, trodde først det var deg, hehe, men det var nok ikke deg likevel. (tror jeg) hehe.

  Comment by chill-seer — September 1, 2008 @ 19:46

 • Den var kjempe fin (:

  Comment by erika — September 1, 2008 @ 20:14

 • Holder på å laste opp litt skit til deg nå, kan sende det på mail om du vil ha det der istedet for her?Tror kanskje vi har noen felles bekjente også, etter jeg har undersøkt litt!Vemund T, Eivind K og Anders M. Men jeg aner ikke ^^

  Comment by Maartz — September 1, 2008 @ 20:40

 • Maartz; Ja, send det på mail du, :) Nå er jeg spent på hva du laster opp :D

  Comment by Marie Amanda — September 1, 2008 @ 21:00

 • Mail er sendt :)

  Comment by Maartz — September 1, 2008 @ 21:07

 • Syns headeren var fin men var kanskje litt stor. Hadde den vært smalere ville den ikke tatt opp halve pc skjermen min ;o Bare noe å tenke pÅ ; )

  Comment by Caroline — September 2, 2008 @ 08:51

 • Baby, ikke bry deg om dem..bare fordi bloggen din er bedre enn deres ;)

  Søt header btw :)

  Comment by Jeanette Nathali — September 2, 2008 @ 09:55

 • Caroline, da har du liten pcskjerm :)   nå er den passe så den passer til gjennomsnittet av pcskjermer :D

  Comment by Marie Amanda — September 2, 2008 @ 10:14

 • Jeanette N; takk skal du ha, så søt du er mot meg <3

  Comment by Marie Amanda — September 2, 2008 @ 10:25

 •  Headeren er kjempesøt! :D
  <3

  Comment by KaiaBlonk — September 2, 2008 @ 17:18

 • :*

  Comment by Jeanette Nathali — September 2, 2008 @ 17:57

 • Okey, Marie; alle kan se at huden din ikke ser så bra ut. Den er veldig flott, men ikke SÅ feilfri og engleaktig. Jeg har jobbet med Photoshop i år + dag – og jeg vet hvordan ting ser ut når noen har brukt den effekten alt for mye.

  Jeg vet du ikke har laget den, men likevell? Jeg syntes ikke det blir noe pent. Du sier filteret er over hele, men isåfall blir det tydligest over ansiktet ditt. Det er slikt små bærter gjør på bildene sine på Facebook.
   

  Comment by Katie — September 2, 2008 @ 20:04

 • Katie; joda, det gjør nok det. Huden min er nesten feilfri og jeg vet det og du vet det innerst inne du også :)

  Comment by Marie Amanda — September 2, 2008 @ 20:24

 • For de som ville vite det: jeg har ikke gjort noe med den naturlige, brune feilfrie huden hennes. Jeg har bare lagt en texture med forskjellige farger (som bakgr, bare tatt den veldig svak) og det er det som gjør det :)

  Comment by Mari — September 3, 2008 @ 14:30

 • Headeren var aldeles nydelig! :)

  Comment by Helene — September 4, 2008 @ 14:33

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment