Annonse Marie Amanda » I wont write you a lovesong cause you asked for it
July 28th, 2008

mariakainikosblogg.jpg

U
lempen med å være under 160, grønn-blåøyd og brun, er at flertallet av gutter
her nede tror at jeg er med på alt, og da mener jeg ALT.
Jeg er klar over at en god del av befolkningen her nede leser bloggen min,
så derfor skal jeg ikke nevne navn når jeg nå skal fortelle dere om enda en av mine
“erobringer” denne sommeren.

Da jeg først møtte “Giannis”, vi kaller han Giannis ettersom alle her heter det og
ingen vil skjønne hvem jeg snakker om,
virket han som en OK gutt.
Da jeg hadde kjent han i rundt 4 timer, og var på vei hjem, fikk jeg en sms fra han,
“I love you maraki mou and I wanna be more than friends”, Å GUD!
Hvorfor er alle grekere så rett på sak? HÆ? Selv ikke gutten hjemme i Norge
som jeg har et crush på har sagt at han liker meg som noe mer enn en venn,
og her blir jeg elsket fra dag 1.

Vi dro på stranden sammen nesten hver dag, men han prøvde seg på meg på en litt
småkvalm måte, jeg fortalte han tilslutt at jeg verken ville eller kunne ha noe forhold til
han, både fordi jeg ikke kan tvinge meg selv til å like han, og fordi jeg som nevnt
tidligere er keen på noen der hjemme.
Han sa at det var OK, men likevel begynte han å sende meg litt slibrige sms og jeg
fortalte han at måten han oppførte seg mot meg på skremte meg.
Tro meg når jeg sier at jeg virkelig fikk gjennomgå etter at jeg klaget på smsene han
sendte meg, han mente at jeg lekte med følelsene hans og at jeg bare brukte han.
BRUKTE HAN TIL HVA? VI GJORDE JO ALDRI NOE SOM HELST OG JEG SA I FRA
AT JEG IKKE VILLE NOE MER ENN Å BARE VÆRE VENNER.

Nå mener han at jeg skal tvinge hjernen min til å like han, han sier at jeg MÅ
prøve å like han fordi han liker meg. Når jeg forsøker å fortelle han at en gutt
og en jente også kan fungere som venner, så bare ler han av meg, han sier at
det ikke funker fordi da kan han ikke “gjøre ting med meg” .

Jeg gir snart opp, finnes det ikke én eneste gresk gutt her nede som klarer å
være med en jente uten å prøve å komme ned i buksene hennes?

27 Comments »

 • Æh:\ Så irriterende! Håper du koser deg bigtime der nede :)

  Comment by Marte Madèleine — July 28, 2008 @ 19:18

 • hvor i hellas er det du er og hvem reiser du med og hvor bor du?og vorfor kjenner du så mnage der nede?
  håper du svarer på alle spsm sidn du ike pleier;))

  Comment by linda — July 28, 2008 @ 20:11

 • veldig få menn fra den delen av europa ser noe annet enn et ligg når de ser ei skandinavisk jente. jeg er halvt skandinavisk halvt søreuropeisk, og jeg vet ALT om det der. det er ufattelig irriterende og det er et mannsego som er så sterkt at man knapt fatter det. ALT er en invitasjon til sex, til og med "hei vet du hvor doen er?" BLÆ! Se sur ut er mitt forslag :)

  Comment by Ki — July 28, 2008 @ 20:31

 • haha hvis du hadde hatt med en blond veninne tror jeg hun hadde fått mer oppmerksomhet for å si det sånn..skjønner ikke hvorfor du påpeker at du får mye oppmerksomhet som brun og mørkhåret,greske gutter er jo vant til det:P

  Comment by Linn — July 28, 2008 @ 20:38

 • Sånn må man nesten bare regne med i syden:) Hvis en greker spør om du vil være med på stranda vil han som regel ikke bare ha en til venninne;) Det sier seg selv nesten.

  De fleste har baktanker. Det er synd, men sånn er det bare, nesten uansett hvor du er i syden.

  Comment by Mari — July 28, 2008 @ 20:57

 • Du av alle mennesker burde jo ha forstått for lenge siden at greske gutter og norske gutter er helt forskjellige. Det handler om kulturer og tradisjoner. Ikke sitt og klag ved og indirekte si "jeg er så deilig at alle vil ha meg her nede". Det blir for selvopptatt for meg ihvertfall.

  Comment by Hmm — July 28, 2008 @ 21:14

 • Hmm:
  Man må ikke være selvopptatt eller noen skjønnhetsgudinne for å få gutter i syden på slep. Så lenge de tror at du er lett på tråden så er de interessert. De prøver seg på alt og alle.

  Comment by Kira — July 28, 2008 @ 21:19

 • Åh, spanioler er helt like på det settet. Fy f*. blir helt oppgitt jeg. Men i allefall forsøk å ha det hyggelig der nede da, kos deg og lad opp batteriene. :-)

  Comment by Marita — July 28, 2008 @ 21:20

 • Med en gang de ser en nordisk jente, tenker de med feil hode, vet du. :)
  Men jeg syns ikke du skal ta for ille til mote det han sier. Det er liksom bare sånn det er. Vil du ikke, så vil du ikke. Og det er feil at du skal ødelegge noe potensielt her hjemme på grunn av han, som du ikke vil ha engang. :) <3

  Comment by Alexander — July 28, 2008 @ 21:27

 • Kira: Ikke det jeg mente. Jeg mente at hun var selvopptatt som skrev om det i nesten hvert innlegg her inne.

  Comment by Hmm — July 28, 2008 @ 21:30

 • Det er jo hennes blogg, så, ja det er meningen at hun skal skrive om seg selv og det hun opplever. Sånn sett kan du kalle alle bloggere "selvopptatte" og  egosentriske, de gjør jo ingenting annet enn å blogge om seg selv og sine interesser (forferdelig altså)!
  Blir hun plaget av innpåslitne gutter hver dag,ja da skriver hun om det hver dag.  Så enkelt er det,vet du.:)

  Comment by Kira — July 28, 2008 @ 21:38

 • haha.. syke grekere =P finner han på noe dumt så gi han et skikkelig balle spark =PpPXOXO

  Comment by Leonidas — July 28, 2008 @ 21:53

 • En liten ting jeg lurte på, må jeg gjennom et filter eller noe? pga det tar så maaaaad lang tid før kommentaren min kommer opp.. =PpPXOXO

  Comment by Leonidas — July 28, 2008 @ 22:06

 • er grekerne skikkelig påtrengende? har det inntrykket fra andre som også har vært i Hellas i sommer (skal dit om noen uker)

  Comment by Ingvild — July 28, 2008 @ 22:16

 • Uff stakkars:( tar vist ikke nei til et nei de gutta der..

  Comment by Siri — July 28, 2008 @ 22:26

 • Hmm: Nesten hvert innlegg? Herregud.
  Å du er ikke selvopptatt fordi en litt for påtrengende greker plager deg. Innlegget til Marie Amanda gikk uansett ut på hennes frustrasjon over en fyr som plaget henne, ikke hvor pen hun er. Ville det drept deg å lese det hun skriver skikkelig før du kritiserer?

  Comment by Linn — July 28, 2008 @ 22:42

 • Vil bare si at jeg rett og slett digger bloggen din, du oppdaterer så mye og er så ærlig. Liker det! Du er også sykt fotogen, veldig veldig pen og utrolig flink til å skrive! He he måtte bare komme med den uttalelsen :) Håper du koser deg, nyt sommern videre!

  Comment by Ida:) — July 29, 2008 @ 00:11

 • tidligere så skrev du om hva du behandler huden din med.. jeg bare lurer på om den aloe vera kremen er spesielt for ansiktet eller kan man kjøpe hvilken som helst aloe vera krem? ha en fin ferie!:)

  Comment by sukkerleggings — July 29, 2008 @ 00:31

 • Ulempen med å være under 160, grønn-blåøyd og brun, er at flertallet av gutter her nede tror at jeg er med på alt, og da mener jeg ALT.

  måtte le litt av den setningen der, ass. Sorry meg men det hørtes litt ut som om du tror at det er grunnen til at du får "oppmerksomhet" av gutta der nede. De tar alt & alle skal jeg si deg, om du er den støggeste jenta på jord feit som faen så vil de prøve seg! det er liksom bare "sex" de tenker på i utlandet. De prøver seg på alt og alle å liksom en dag "elsker" de deg. når du reiser hjem til norge igjen så finner de en ny å "elsker" plutselig den personen også! Så holder de på sånn.

  Uff de er så J**** ekkle, jeg blir helt kvalm av dem. Serri det er det eneste negative som er med å reise utenlands! Ellers er alt helt topp!:)

  Forresten.. Ikke misforstå meg, det var ikke frekt ment assa :O du er en pen jente Osv.. Det er ikke det.

  Men liksom måten du skrev det på så litt ut som om du tenker om deg selv

  " ahh jeg er verdens peneste, alle liker meg. meg. meg"

  om du fatter.. Ikke at jeg tror du er slik, det er derfor jeg sier du ikke må misforstå meg!

  Men ellers, ha en fortsatt fin sommer!

  Comment by Mira! — July 29, 2008 @ 00:37

 • -

  Comment by Mira! — July 29, 2008 @ 00:38

 • Ble sterkt irritert av å lese om den fjotten her jeg. Helt respektløst!

  ..btw, er du aldri på myspace? :)

  Comment by — July 29, 2008 @ 01:46

 • Herregud, virker som at du får gjennomgå en del :S

  Comment by NadiiaTee — July 29, 2008 @ 08:38

 • Når jeg forsøker å fortelle han at en gutt
  og en jente også kan fungere som venner, så bare ler han av meg, han sier at
  det ikke funker fordi da kan han ikke “gjøre ting med meg” .

  Det er nok dessverre de fleste gutter enig i, men neppe noen som innrømmer det ;)

  Comment by Kent — July 29, 2008 @ 09:24

 • Selv om man er under 160,  grønn-blåøyd og brun i Hellas, er det ikke bare de som får litt oppmerksomhet. LoL

  Comment by Thea — July 29, 2008 @ 21:50

 • Hvis du drar til Naxos og finner Mr. StalkerBoy. Bare rop StalkerBoooy, så kommer han. Det har jeg nemlig døpt han. Han stirrer på det som er å stirre på, flyr rundt der med fetteren sin som også er 155 høy og som forteller norske jenter at "you’re werri sexii". Ja, han er albaner. Det værste er at han faktisk er ganske fin…

  Comment by Maria — August 1, 2008 @ 21:50

 • Hvem er han du har et crush på i Norge da? :)

  Comment by Tssj — August 4, 2008 @ 20:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment