Annonse Marie Amanda » give me a break from all this
July 27th, 2008

bloggmariesovekanten.jpg

“FÅR JEG IKKE NOE FOR Å KJØRE DEG HJEM?”, han er sint!
“Om du skulle ha noe for å kjøre meg hjem fra byen burde du kanskje ha sagt i fra
litt før om hva forventningene dine var.”, jeg er så lei greske gutter!

Vi var ute i går, traff nok en gang på nye gamle kjente og etterhvert som tiden gikk ble
John og Alberto ble fullere og fullere.
Da de begynte å danse på bordet, og bartenderene helte vann over hele hurven, bestemte jeg meg
for å dra hjem så jeg i det minste fikk sove i noen timer. En god venn av meg, uten å nevne navn sa at han
mer enn gjerne kunne kjøre meg hjem. Ettersom det er flere hundre trappetrinn opp til huset mitt takket
jeg høflig ja. Da han hadde sluppet meg av, fulgte han meg hjem, “høflig gutt”, tenkte jeg.

Jeg er på vei inn døren etter å ha sagt god natt da han tar tak i armen min og drar meg mot seg,
“herregud hva er det han driver med?”, jeg rekker ikke tenke stort mer før han prøver å kysse meg.
Jeg fikk dyttet han vekk men da blir han rasende, “FÅR JEG IKKE NOE FOR Å KJØRE DEG HJEM?”
Han gjør meg kvalm, om han skulle ha noe for å kjøre meg hjem burde han ha sagt i fra da vi dro,
jeg som trodde at dette var en vennlig gest.

“Ser jeg ut som at jeg kysser på hver gutt som kjører meg hjem?” jeg snur meg mot døren og går inn,
nok en gang drar han meg mot seg, men denne gangen svikter bena mine så jeg ramler og slår leggen min.
Jeg begynner å blø og hva skjer? Jo, han går sin vei, og da han har kommet et stykke fra huset mitt hører jeg han
si at han er skuffet over at jeg ikke er like lett på tråden som alle andre turister som kommer til øya.

Hvordan våger han å kalle meg turist!?!

blogg0delagthaha.jpg

48 Comments »

 • Sånne folk er patetiske, å så skadet du leggen din itillegg. Stakkars deg! Flaks du slapp kysset da!:)

  Comment by Linn — July 27, 2008 @ 13:37

 • For en dust! Ikke bry deg om han, Marie… Og ikke bry deg om hva folk skriver om deg på diverse hat sider rundt om på nettet.
  De er bare misunnelige, for du er nemlig en veldig vakker jente som har oppnådd mye på dine 18 år som andre aldri kommer til å oppnå noen sinne.
  Herrejesus…her lever vi på en jord med krig, død og elendighet, og folk velger å slenge møkk om deg, en nydelig mørk skjønnhet,  og spre usannheter.
  Norge er et drittland. Når nordmenn oppdager oppeggående og vakre mennesker som deg føler de seg truet og nærmest av instinkt begynner ryktene og florere og folk "hater" deg.
  Jeg er lei meg for at dette må gå utover deg…

  Comment by Nøkkel — July 27, 2008 @ 13:45

 • man behandler da ikke en jente på den måten.

  Comment by Line — July 27, 2008 @ 14:08

 • Snakker ikke du gresk Marie?

  Comment by Jean — July 27, 2008 @ 14:27

 • voldtekt!

  Comment by Malle — July 27, 2008 @ 15:03

 • Herregud, for en motbydelig fyr!
  Liker bloggen din ; ]

  Comment by Camilla — July 27, 2008 @ 15:06

 • Har grekerne trafikkregler? : (

  Comment by Anonymous — July 27, 2008 @ 15:10

 • Herregud, tragisk. It’s nothing like a free lunch, som de sier.

  Comment by Alexander — July 27, 2008 @ 15:26

 • Teit å oppføre seg sånn. Men er ganske sikker på at han ikke sa at han var skuffa forde du ikke var like lett på tråden som resten av turistene. ^^ Jeg bor i Hellas mesteparten av året og jeg blir ikke behandla på samme måte som en "turist" som du kalte det. tss.. jaja..

  Comment by stine — July 27, 2008 @ 15:42

 • Linn; ja det var svært tragisk .. legger ut bilde av leggen senere jeg :)

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:44

 • Nøkkel, takk for fine ord. Det trengte jeg :) Klem til deg <3

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:44

 • Line, det har du HELT rett i sweetheart ! :)

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:45

 • Jean, jeg tror at det hadde vært urelevant uansett. Han snakket til meg på gresk ettersom mesteparten av lokalbefolkningen her er dødsdårligei engelsk. Mine greskkunnskaper blir mer og mer finpussede hver dag som går. Snart kan jeg vel bli gresk skuespiller :D

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:46

 • Camilla; det høres kos ut :) ^^bloggen din er sweet

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:47

 • Anonym; svært få følger reglene :)

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 16:47

 • Alexander; awwwwww. men hadde det vært deg hadde det vært andre boller ;*

  Comment by Marie Amanda — July 27, 2008 @ 17:06

 • Du skulle gitt han en skikkelig pungklapp! : -)

  Comment by Anonymous — July 27, 2008 @ 17:33

 •  :)

  Comment by sf — July 27, 2008 @ 17:49

 • Haha, you say? ;p

  Comment by Alexander — July 27, 2008 @ 17:59

 • er du gresk? fattet ikke helt det med at du ikke er en turist.. men jeg har nok gått glipp av noe der ;)

  Comment by maiken — July 27, 2008 @ 18:45

 • Hah, han ville vel benytte sjansen. you go girl ! med ditt utseende er vel slikt verdagslig for deg, gorgeous ;)

  Comment by anniken — July 27, 2008 @ 19:57

 • Du, hvilket program bruker du for å redigere videobloggene dine i?:)

  Comment by Line — July 27, 2008 @ 20:28

 • Høres ut som en typisk gjennomsnittelig kåt gutt =P jeg har dysleksi så jeg er ikke sikker på om jeg skrev gjennomsnittelig riktig =P

  Comment by Leonidas — July 27, 2008 @ 20:59

 • Er du gresk?

  Comment by Jenny — July 27, 2008 @ 21:53

 • Ååååååh, du er så utrolig EKTE! <3<3<333333

  Comment by Vilde — July 27, 2008 @ 22:18

 • Da jeg var i Hellas i Mai lærte jeg fort at Grekerne ser på jenter som løssluppne da de fleste vi ble kjent med ble fly forbanna da vi takket nei til deres såkalte "jeg har funnet kvinnen i mitt liv" sitater og etterfølging på gata opplegg:P
  Haha latterlig igrunn, men sånn er de altså…:p
  Kansje litt annerledes for deg? mye i hellas? å er du gresk?

  Comment by Just me=) — July 27, 2008 @ 22:37

 • SÅ utrolig enig med Nøkkel!

  Comment by Anonym — July 27, 2008 @ 23:27

 • Jøss. Nesten litt som Bondinbella.

  Comment by Hedda — July 27, 2008 @ 23:38

 • Verden er nok ikke alltid like snill som den ser ut for.
  Er folk litt for sukkersøte og smilende så har de nok en baktanke med det.
  Hjelper nok lite å vere romantiker i all verdens situasjoner, men det er vel lov å håpe, selv om man bør vere kritisk.

  Comment by Anonymous — July 28, 2008 @ 02:09

 • Neimen. Nesten akkurat det samme som skjedde med Blondinbella jo! Tenk det:)

  Comment by Birgitte — July 28, 2008 @ 08:01

 • hei

  Comment by hei — July 28, 2008 @ 10:44

 • Birgitte; jeg har ikke lest bloggen til Isabella etter at jeg kom ned hit. Nettet her nede er så tregt at jeg ikke får lastet siden. :/ hva skjedde med henne?

  Comment by Marie Amanda — July 28, 2008 @ 10:57

 • Just me; det er veldig trist at det er sånn. VELDIG trist

  Comment by Marie Amanda — July 28, 2008 @ 10:58

 • hvorfor banket du han bare ikke Marie :P ?

  Comment by Magne — July 28, 2008 @ 12:31

 • Er gresk?
  Uansett for en idiot han fyren,sier jo også litt om modings nivået hans også da…så du får bare trøste deg med at han nok etter vært (forhåpentligvis) legger de vanene av deg og blir litt mer moden og skjønner at man ikke får noe dame på den måten der i hvertfall…

  Comment by sommer blomsten:) — July 28, 2008 @ 14:15

 • Hva slags selvbruning bruker du i ansiktet?:)

  Comment by kira — July 28, 2008 @ 16:46

 • Tror ikke det bare er han kisen som er sånn:P De fleste greske gutter er som regel kjempehøflige i starten, men de vil som regel ha noe tilbake. Men hvis han var en god venn av deg så er han vel heller en "dårlig venn" og ikke en "dum gresk fyr".

  Comment by Mari — July 28, 2008 @ 16:58

 • herreguud, så teit!  :S

  Comment by anja — July 28, 2008 @ 19:24

 • Skjønner ham jeg. Alle norske jenter er nesten slik. Hvordan han kan vite at du ikke er like lett på tråden??? Skulle bare mangle han ikke fikk noe som takk! Skamme deg skulle du! Må by litt på deg selv og ikke bare være gniten! Luremus er du!

  Comment by Norske jenter.. — July 28, 2008 @ 21:23

 • Virker ikke denne?

  Comment by Norske jenter.. — July 28, 2008 @ 21:25

 • Hvorfor du sensurere meg????

  Comment by Norske jenter.. — July 28, 2008 @ 21:25

 • he,he.. må faktisk si meg helt enig med ‘Norske jenter’ her. Har de siste to årene nøte singellivet, og er da ute på sjekkeren så og si hver helg. Møte svært mange norske jenter da som er ganske tøsete. Veldig mange opptrer veldig flørtete for å oppnå goder feks en gratis drink eller to (eller du her, blir kjørt hjem..!), men etter de har fått det de ville, later de som de knapt kjenner deg! Se bare på bildet du legger ut av deg selv og eksponerer for hele norge i innlegget ‘Its raining men’. Om det er samme måten du stod og bøyde deg på for å vise mest mulig av kløften når du hintet til at han skulle kjøre deg hjem, er det vel ikke rart han trodde du ville kjøre løpet ut? Norske jenter både kler seg og ter seg på den måten du så fint eksponerer her og det er ikke rart at mange i  da oppfatter signalene dere sender ut som en oppfordring til sex! Nei, kort oppsumert: Måten du kler og ter deg på, gjør at du blir behandlet der etter; kler og ter du deg slutty, blir du behandlet slutty. Ingen skam i det, men du får ta konsekvensene…!!

  Comment by Chris — July 29, 2008 @ 05:45

 • Boys are stupid, throw rocks at them!

  Comment by ;P — July 31, 2008 @ 22:06

 • oi… sjokkerende av "chris"… Jeg ville da ikke kalle å kle som som normalt av resten av verdens "trendye" befolkning er slutty… selv om man ser bra ut skal man ikke dekke seg til med slør og all verdens… vi ble født nakne, ble vi ikke? nakenhet er det mest naturlige i verden, og såvidt jeg ser så har Marie Amanda normale klær på seg… Det betyr ikke at man må hoppe til sengs med noen fordet. Mange gutter har som oftest en baktanke idag, og derfor er det vanskelig å finne en ordentlig gutt. Man merker ofte hvor fortere gutte blir snille når de tror de har sjans på noe… jaja, stå på og vær gnien, trenger fler gniene jenter her i byen!
  xoxo Mary

  Comment by kall det anonymt om du vil — September 3, 2008 @ 02:49

 • hehe for en dust

  Comment by Martha — October 14, 2008 @ 13:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment