Annonse Marie Amanda » all night long
July 26th, 2008

johnbloggmarie.jpg

K
lokken er 7, jeg kom nettopp hjem, og jeg er utslitt,
vi dro til Thalassa og hørte live musikk klokken 4 i natt, og da
vi hadde fått nok dro vi ut og festet med Tracy og Mike på Electrovio.
Jeg møtte John som jeg ikke har sett på 2 år og det var kjempekoselig,
det er alltid så gøy å møte gamle kjente på en så liten øy som Skopelos!
Før vi visste ordet av det var klokken halv 7 og vi gikk for å kjøpe frokost på KoXlis.
Vi tok med oss maten til strandlinjen langs havnen og koste oss i solen!

Nå skal jeg gjøre husarbeid og så skal vi på stranden!
På mandag skal jeg og John i bryllup, Josie skal gifte seg, det blir superherlig!

bloggmariejohn.jpg

outfitskopelostorsdagkveld.jpg

Dagens outfit:
Shorts fra H&M Barn
Topp fra Nefeli
Sko fra H&M
Smykker fra TS

19 Comments »

 • "Sko fra H&M", hvor er skoene? :p

  Comment by Iselin Tara — July 26, 2008 @ 10:54

 • Hvor er Nefeli?:P
  Likte toppen skikkelig godt!;)

  Comment by c. — July 26, 2008 @ 13:11

 • C. nefeli er en butikk her nede, kan kjope deg en om du er keen :)

  Comment by Marie Amanda — July 26, 2008 @ 13:57

 • Bruun din lille brune jente!

  Comment by Jean — July 26, 2008 @ 15:39

 • Hei Maria Amanda!
  har du sluttet å jobbe på chill??
  eller er det pga du er på ferie nå??
  for hørte de sa at du hadde sluttet, de som jobbet i går på chill.

  Comment by Anonymous — July 26, 2008 @ 16:13

 • heisann, hvilken øy er det du besøker egentlig? virker som du har litt historie derfra =) ha en forsatt fin ferie:)

  Comment by Nina — July 26, 2008 @ 16:44

 • Anonym; hei! jeg jobber ikke der fulltid nei, jobber som vikar der. :)

  Nina: Øyen heter Skopelos, har vært her siden jeg var et par år gammel :)

  Comment by Marie Amanda — July 26, 2008 @ 17:34

 • Kjære, søte, vakre Marie Amanda! Du er så pen at jeg får ståååpeeels :o
  Hvordan har du det nedi Hellas? Jeg syns vi skal leke sammen snart. Vi er for dårlige på å gjøre det i prakis.
  Det er litt som kommunisme; bra ideologi, men funker ikke i praksis. Vi må skjerpe oss!
  Suss og nuss fra Sofsen :)

  Comment by Sofsen — July 26, 2008 @ 20:47

 • er du halvt gresk?

  Comment by ingen — July 26, 2008 @ 21:04

 • æsj, nærd ass.

  Comment by M* — July 26, 2008 @ 23:52

 • Så søt topp! Fikk lyst på den selv :-D *søke på Ebay*

  Comment by Mitra K — July 27, 2008 @ 00:34

 • Ja, det hadde vært kjempe fint om du kunne Marie! Syntes det var skikkelig fin^^

  Comment by c. — July 27, 2008 @ 21:34

 • Hm barn?:P mener du det var nødvendig å få med det? Du mener ikke at minste størrelse i dame avdelingen var for stor?

  Comment by Beate — July 28, 2008 @ 02:13

 • Beate, hun tar det vel kanskje med for at folk som synes klærne er fine ikke skal lete seg ihjel på H&M voksen. Når man er rundt 160cm er det masser av klær i str 164 som faktisk er like store som XS i voksenavdelingen. Slike kommentarer som du leverer et eksempel på her er utrolig unødvendig å komme med, tenke det ja, men skrive det…… er det virkelig nødvendig?

  Comment by Anonymous — July 28, 2008 @ 10:21

 • hei Calåtte jeg hetter anette w røkeberg jeg bor i sokbergelva 3057 solbergelva ulerud katta 17 hei jeg har ikke kjærste leger men 2010 så skal jeg fine en kjærste de skal jeg det men går de bra med deg i dag gåt nyt år fåren men går det bra med dere i dag såfinbt da men går de bra med kjærste din da kan du hilse fra meg fint men va hetter han vet du han hetter ?

  jeg her så glad i deg oki men du hsuk hat jeg her veldig glad i deg oki du kan jo rige meg vi jeg her hjeme så kan du ta tur til meg vis du kan tame deg din kjærste så kan hilse på han da oki så kan du får det Mobil 45636446 oki oki så kan jeg fine dag sammen så kan vi ta gåtriet og Bizza rus og film oki hilsen anette husk hat jeg her velig glad i deg god jul og gåt nyt år hilsen anette

  Comment by anette w røkeberg — January 1, 2010 @ 14:45

 • hei på deg jeg hetter anette * jeg bor i s*a jeg sener deg jeg vet du hetter Calåtte men du her min beste venn oki men du her du kjærste til fredrik han bor i M* da* oki men vofor jore du det de her jo min kjærste ektlig det men nei da jeg her ikke det men jeg her bare signel jeg komer til å fine det rette får meg selv så du vete oki husk hat jeg her du *hun bor i Ås*n neligheten der så du vete dette oki hun her støttekontakt så det vete om det er de men ha de god helg ha de jeg må se på sen kveld ha de hilsen anette

  Comment by Anonymous — January 29, 2010 @ 22:16

 • Anonym; hehe hva er dette da ? :)

  Comment by Marie Amanda — January 29, 2010 @ 22:30

 • hei
  jeg hetter anette e røkeberg jeg kan ikke sie vor jeg bor jeg kan ikke si det for jeg har snakket med min pappa om det men jeg har ikke kjærtse fordi har fredrik iversen han jore meg slutt om meg jeg var velig leg meg da men jeg skal fine det rette for meg selv oki jeg bor i solbergelva men jeg her signel så du vete men du sener du han fredrik iversen du
  oki jeg har snakket med 2 jentter på spenst i går dem sener meg dem vet hat den sener meg så du vette det oki hilsen anette

  Comment by Anonymous — April 1, 2010 @ 20:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment