Annonse Marie Amanda » Brunfarge For Dummies
July 24th, 2008

velanjo.jpg

Her kommer mine tips og triks til hvordan man får en jevn og fin brunfarge på 2 uker.

1. Smør deg med solfaktor 25 fra dag 1.
2. Dra på stranden mellom 9 og 13 eller 16 og 18
3. Ikke stress med å få farge, da ender du bare opp med å bli brent og da flasser du.
4. Dag 4 går du over til faktor 15
5. Dag 7 går du over til faktor 6 med gulrotekstrakt
6. Husk å skrubbe kroppen hver 3. dag og smør deg godt etter at du har dusjet.
7. Ikke bruk sminke på stranden
8. De siste 4 dagene kan du steke deg mellom 11 og 15 i solen med sololje
9. Husk at du også får en jevn farge av å ligge i skyggen
10. Ikke bad i klorvann, dette gjør deg faktisk blekere
11. Legg deg i vannet og slapp helt av, du får mer farge av å bade da vannet reflekterer solen på kroppen din.
12. Om dette mot formodning ikke funker på din type hud kan du kjøpe ModelCo spraytan og fake brunfargen.

15 Comments »

 • Haha. Smart. Jeg orker ikke å gjøre alt det, jeg. xD Jeg passer bare på å ikke bli blek, også får resten ordne seg av seg selv. ;p haha. :)

  Comment by Alexander — July 24, 2008 @ 21:49

 • Er vel kanskje ikke så lurt, men. Med tanke på kreft og det "tullet" der… :p

  Comment by Luna — July 24, 2008 @ 22:03

 • takk for tipse:D

  Comment by Hanne — July 24, 2008 @ 22:04

 • Ja dette var en flott oppskrift på kreft, tror muligens jeg holder meg til spraytan:D

  Comment by jaa:D — July 24, 2008 @ 23:01

 • Jeg vet ikke hva som driver meg til å lese bloggen din. Måten du skriver på er rett og slett magisk, og jeg digger det. Du skriver fantastisk! Hver gang jeg har vært på ferie, går jeg nedover i bloggen og leser alt jeg har gått glipp av. Bloggen er rett og slett fantastisk :)

  Comment by — July 25, 2008 @ 11:00

 • Bruker du sololje er du stokk dum…

  Comment by Benedikte — July 25, 2008 @ 13:37

 • Flaks at jeg har nok pigment i huden til at jeg ikke trenger denne guiden =D Hurra for sololje med faktor 2 <3

  Comment by Maria — July 25, 2008 @ 14:32

 • greit at klorvann virker blekende, men du blir ikke BLEK av å bade i klorvann hvis du er i syden i 14 dager akkurat… ;) Jeg har badet i klor hver dag og er blitt skikkelig sjokoladebrun. :) Herlig.

  Comment by kristin — July 25, 2008 @ 14:42

 • Hei marie.
  Kati sga me hooka opp? Du sendte jo ein melding te meg å spurte om eg ville komma te oslo å få meg et ligg? Kati kan eg komma? ;)

  Comment by Sindre — July 25, 2008 @ 16:23

 • Det kommer jo helt ann på hva slags brunfarge du har, folk med litt blekere hudtype kan ikke ligge å grille seg med sololje de siste 4 dagene. Det er ikke bra for huden heller.

  Comment by Emelie — July 25, 2008 @ 17:12

 • hvor får man tak i sololje?står det "sololje" på flaska eller?takk for tipsa forresten:)

  Comment by Kristin-Anita — July 27, 2008 @ 19:06

 • Sololje ødelegger DNAet i huden, så uansett om man er helt svart eller ikke ødelegger det huden. Og noe som også er litt rart, som veldig få vet, er at sololje gir strekkmerker.

  Comment by Maria — July 28, 2008 @ 00:02

 • ^BS! Hvordan gir liksom solojle strekkmerker?

  Comment by Heidi — July 30, 2008 @ 02:09

 • Det gjør det ved at det koker huden. Når du får sol og varme på hud som er innsmurt i sololje vil den begynne å "koke". Da utvider huden seg fortere enn den burde fordi det er varmt, og når den blir kald igjen trekker den seg tilbake til sånn den var. Da sitter du igjen med noe som ser ut som strekkmerker, og som jeg ikke husker det vitenskapelige navnet på. Det var enkelt forklart her, hvis du vil ha en skikkelig forklaring kan du ringe legen og jordmoren på sentralsykehuset som fortalte meg det da jeg lå på en solseng med strekkmerker og sololje i Hellas for tre uker siden.

  Comment by Maria — August 1, 2008 @ 21:55

 • Klorvann bleker IKKE huden. For det første er det en utrolig liten andel klor i forhold til vann, når man feks. bleker klær bruker man en mye høyere prosent ren klor. Når det er sagt er det et spørsmål om klor i det hele tatt har virkning på hudpigmentene som ikke ligger øvers på huden? Selvbruner virker jo bare på det øverste laget som man kan skrubbe av.

  Comment by Anonymous — November 24, 2010 @ 15:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment