Annonse Marie Amanda » Diva?
March 1st, 2008

Jeg kom tilfeldigvis over en blogg i dag, og jammen er det ikke bilde av meg i post nummer to.
Ble veldig overrasket over det som ble skrevet:

17. februar 2008

Marie Amanda – en hott blogger :-)

Møt Marie Amanda:

marie amanda

En hyggelig leser tipset meg om bloggen hennes:
Du burde seriøst ta en titt på bloggen til Marie Amanda,
MarieAmanda.com, jenta skriver bra og er superdeilig!

Amen!

.. og i motsetning til de fleste av jentene vi har linket til her på Divabloggen,
er vel Marie Amanda først og fremst en blogger (.. og deretter en babe, selvsagt).
Og det er jo litt kult da!

Besøk Marie Amanda sin blogg her:
Read my mind.

6 Comments »

 • Hej! Vel, var faktisk en kamerat som sa jeg skulle sjekke ut bloggen din igår. Så jeg gjorde jo det:o) fin blogg! Og skal skrive noe nå som kan bli misforstått, men som jeg håper blir skreve godt nok…hehe! Du ser bra ut, og de fleste jenter som ser så bra ut og vet det har som oftest så dårlig og latterlige blogger at jeg aldri gidde å lese selv om bildene er noe å se på. Og selv om du ikke akkuratt skriver veldig mye eller om saker som opptar meg for mye så synest jeg du er morsom, og liker det derfor å lese. Så når noen klarer å formidle det så enkelt går det som oftest på at personligheten er bra:o) Har derfor vært inne på siden to dager på rad… Vel, nå får jeg lage middagen ferdig! Kos deg.
  Forresten, hvorfor ikke noe info om deg selv her?

  Comment by Anonymous — March 1, 2008 @ 14:07

 • Koselig at du sier det :) Om det er noe du vil vite om meg får du sende en mail til :)

  Comment by Marie Amanda — March 1, 2008 @ 14:11

 • Thus<3

  Comment by uknow=) — March 2, 2008 @ 01:02

 • Lett en B_A_B_E!!

  Comment by gutt — March 2, 2008 @ 21:51

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment