Annonse Marie Amanda » Tirsdag kveld
September 28th, 2007

Siden jeg kjeder meg helt forderdelig nå, og siden CSI begynner om 10 sekunder,

så skal jeg gjøre dette kort og godt.
Jeg vil i grunn bare ytre at jeg er drittlei av nettby som det alltid er noe galt med…*ÆÆÆH, NÅ begynner CSI,/Skriver fort*.. Vel, pluttselig får man ikke logget inn på nettby, og for en som er så avhenging som meg så er det krise.

 

På bildet ser dere nok et eksempel på at nettby suger.

 

-Nettby, the place you hate to love, and love to hate.

.

3 Comments »

  • Åhh.. Jeg digger deg, og bloggen din! :D   Og de videoklippene , de tar av! ..  Jeg har sett på dem mange ganger, og blir aldri lei av dem! :D  Men herregud, den klesstilen din!! Fyyy som jeg liker den! <3 Men et spørsmål ,  hva kaller du deg på nettby egentlig? :)

    Comment by Veronica — May 27, 2008 @ 16:43

  • Jaokei ;p
    Unnskyld at jeg spør, men hvorfor ikke ? ;)

    Comment by Veronica — May 27, 2008 @ 17:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment