Annonse Marie Amanda » torsdagsspørsmål
torsdagsspørsmål
November 25th, 2010

Svar på torsdagsspørsmål.

Vil du si at du er lik den personen du spiller/eller ikke spiller i Oslo girls?
Hei du, dette er jo litt old news, men jeg klandrer deg ikke for at du ikke har fått det med deg. Oslo Girls var fiktivt, det var ikke ekte, dvs, Lasse og jeg er ikke sammen og var aldri sammen. Nathalie og jeg er ikke bestevenninner og Astrid og Isabelle er ikke dumme blondiner og vi er heller ikke uvenner. Nathalie er ikke kynisk alkoholisert bitch. Jeg er ikke drittkjerring med stygge kommentarer og jeg henger ALDRI på drittstedet Emil & Samuel. Now you know. <3

Du er en person jeg ser opp til, selv om jeg ikke har møtt deg, eller kjenner deg personlig. Du virker så jordnær og god, og ikke minst så virker det som du har en utrolig livsglede. Kan du ikke fortelle litt om hvordan du ser på deg selv som person? Og hvordan du holder livsgleden oppe?
Jeg våkner ved siden av det beste mennesket jeg vet om hver dag, det i seg selv minner meg på at jeg har et flott liv med mange folk rundt meg som er glad i meg. Jeg er veldig glad i vennene mine og familien min. Jeg elsker å fortelle folk at de betyr mye for meg, og synes at det er veldig viktig. Det er også viktig å takke hverandre, selv om det bare er for at mammaen din laget middag, eller om lillesøsteren din gir deg en klem. Si takk, da vil du få gjensidig respekt og kjærlighet tilbake. Elsk å elske. Bli glad i å være glad. Det er jo så godt. Kjenn hvor deilig det er å smile til en fremmed på bussen. I går satt jeg ved siden av en narkoman på bussen, hun så så sliten ut, og hun kan ikke ha vært eldre enn 23-24. Hun sovnet ved siden av meg, og jeg ville at hun skulle ha noe fint å se på når hun våknet, så jeg hang hjerteanhenget jeg hadde på nøkkelknippet på glidelåsgreia vesken hennes og gikk av på mitt stopp. Da sov hun fortsatt, men jeg håper hun ble glad og fylt med kjærlighet da hun våknet. Sånne småting som det, gjør meg glad og får meg til å ville fortsette å være glad. Her i Oslo er det mye ulykke. Uteliggere på nesten hvert gatehjørne. Jeg har funnet min plass i byen, jeg er hun jenta som smiler til de som ikke smiler, bare for å få et smil tilbake. Prøv det!

Begynner navnet på kjæresten din på M?
Hei du, nei det gjør han ikke. Han begynner på XVW, lille nyskjerrigper. Hihi.

Hva syntes du om Tokio Hotel?

Bestevenninnen min, Nancy var blodfan i mange år, jeg ble aldri bitt av bassillen, heldigvis.

Hvilket forhold har du til penger?

Jeg liker penger og hater penger. Jeg liker ikke statusen masse penger kan gi deg, men jeg liker å ha penger å bruke. Sånn ellers tenker jeg at likskjorta ikke har lommer og at det er greit å spare men ikke for mye. jeg synes også at det er synd at mennesker med masse penger, heller bruker de på smakløse ting, enn å finne noe fint. Dessverre er det altfor mange som tror at noe er fint og kult bare fordi det har LV, Dior, Armani, Gucci osv skrevet på seg. Sånne mennesker bør heller kjøpe seg en stylist. Jeg har ikke spesielt mye penger, trust me.

Hvordan har du det ? <3
Jeg har det strålende. Har fått jobb i Lindex, skal reise på deilig badeferie om bare 34 dager, da blir jeg borte i 4 uker, det kommer til å bli prima. Gleder meg til å feire jul hjemme og til å fa pakkekalender av mamma, hun har nemlig brukt masse tid og energi på å sette sammen en nydelig adventskalender til meg. Jeg er jammen heldig. I dag møtte jeg pappa for første gang på en liten stund, veldig godt å se han og. Åh, jeg er så glad. Blir mer glad av å tenke på at jeg er glad. Takk for at du minnet meg på at jeg har det veldig fint. <3

Hvilke to sjampoer bruker du når du vasker håret, og hvor ofte vasker du det?
Hei søta, det varierer veldig, men vasker det som regel hver dag. Jeg bytter shampoo hver 2. uke ettersom jeg har endel produkter liggende. I morgen får jeg masse esker med skjønnhetsprodukter som jeg skal teste frem mot Cosmopolitan Beauty Awards, jeg skal jo sitte i juryen, og er veldig takknemmelig for det, så da får jeg sikkert et par shampooer som jeg kan anbefale om jeg liker de. I’ll keep you posted.

Hvorfor går du med trusa utenpå. supermaninspirert dag?:-D
Hei, jeg ser at dette er vanskelig å forstå for mange, ettersom jeg har fått mail, facebookmeldinger og kommentarer om at jeg har “trusa” utenpå strømpebuksen min. “Trusen” er riktignok en truse, men heldigvis for meg er jeg ikke like uptight som veldig mange av de som har påpekt dette og gjort narr av det. Jeg tør å kle meg i hva jeg føler at er bra, og jeg er hverken supermanninspirert eller gal som mange trodde. Blondetrusa er stor og fin og funker flott som blondeshorts. Gleder meg til en av kjedene lager blondeshorts, så jeg kan le sist. Bare vent. Hihi.

Din absolutt favoritt sang?
Favorittsangen min heter Comme Des Enfants og er av Beatrice Martin aka Coeur de pirate. Hør den . Den gjør meg alltid glad, og Beatrice er verdens nydeligste jente.

Er du fortsatt sammen med typen?
Ja og om noen dager er det helt helt år siden jeg tatoverte meg hos han for første gang. Tiden flyr i godt lag. Jeg har det dødsbra med han, kunne ikke fått bedre kjæreste.

42 Comments »

  • jeg er glad det finnes ei sånn som deg. til flere kan smile til de som ikke smiler, og de som gjør. til butikkene lager blondeshorts, for da skal jeg ha en, hvis ikke kjøper jeg den blondetrusa du har på. til mennesker lærer at fine ting kan være et lite, søtt nøkkelknippe, ei fin skjorte fra hm eller en tohundrelapp du gir til de som ikke har det så godt. ikke bare ting som i fysiske ting. vi lever i en alt for materalistisk verden. dette var dagens tale fra meg.

    marie <3

    Comment by Sara — November 25, 2010 @ 18:56

  • oi, tabbe. i begynnelsen skulle det stå “jeg gleder meg…til”

    Comment by Sara — November 25, 2010 @ 18:57

  • FILLERN. Rakk jo ikke stille spørsmål før du hadde svart.

    Søteste deg! Jeg har det litt som deg nå for tiden, har det veldig bra. Men trengte å bli minnet på det. Derfor er det så fint å ha familie, kjæreste osv som minner en på det :) For vi har det veldig bra.

    Noen ganger blir jeg glad av å bare lese bloggen din, jeg. :)

    Comment by Fashionbythea — November 25, 2010 @ 19:02

  • Jeg eeelsker bloggen din!!!!

    Comment by Maren — November 25, 2010 @ 19:09

  • Du er herlig i blondeshortsen din!
    Topshop solgte blondeshortser i hele vår/sommer/høst de, så det er absolutt riktig å gå med det som du gjør :)

    Comment by :) — November 25, 2010 @ 19:22

  • Hei! Kan du love at du aldri striper håret ditt lyst igjen (sånn som du hadde det i OsloGirls)? Du er myyyye finere med mørkt hår:D

    Comment by O.P. — November 25, 2010 @ 19:26

  • stussa litt på om det var truse eller ikke jeg og, men så tenkte jeg bare hey… kult egentlig! den var jo søt, og ikke g-streng! haha! :)

    Comment by Dagens Outfit — November 25, 2010 @ 19:31

  • Hei og hopp!

    Så koselig å lese gjennom spørsmålene du har svart på. Ekstra interessant var det om trusa, hihi! Jeg lurte litt på dette skjønner du, da jeg leste det forrige innlegget og så bildene av deg. Superfint må jeg også bare få si, du er modig og du kler det aller meste! Dette er noe av det fineste jeg har sett deg i- ingen tvil om at du ler sist ;)

    Har ikke kroppsfasongen/typen for din stil, så selvom jeg elsker den, så kan jeg desverre ikke bruke den, og da er det herlig å kikke innom bloggen og bildene dine og sikle på de fine klærne jeg bare kan nyte på hengeren og ikke i klesskapet!

    Keep it up, du har en råbra stil!

    Comment by Karianne — November 25, 2010 @ 19:39

  • Maja min, jeg elsker elsker deg, xxx

    pappa

    Comment by Anonymous — November 25, 2010 @ 19:42

  • hurra! Det var mye gøy!

    Comment by Veronic mike — November 25, 2010 @ 19:51

  • Fine svar! Det første jeg tenkte når jeg så den trusen var: WOW! det var sykt tøft! Skjønner ikke hvordan noe kan tenke noe annet. Det var jo awzum. Jeg så ikke at det var en truse da, trodde det var en shorts :)
    Men jeg elsker at du kler deg i hva du vil og ikke bryr deg hva andre synes. Smilet ditt er helt fantastisk og du tar mange inspirende bilder. Du er helt klart en av mine favoritt bloggere :)
    Ha en super kveld!

    Comment by Anne — November 25, 2010 @ 20:39

  • var aldri meningen å gjøre narr av deg med det spørsmålet. syntes det var veldig yndig ;)

    Comment by Anonymous — November 25, 2010 @ 20:40

  • når du unlater å svare på spørsmål som blir stilt, er det fordi de er for personlige?

    Comment by uorginal — November 25, 2010 @ 21:10

  • Hvordan kan du si du har lite penger? :) Husker når Ida W la ut om hvor mye hun hadde tjent på en måte, over 60 000, og like senere skrev du et innlegg om at du hadde mye feitere lønn enn henne;) Syns bloggen din er veldig fin:) Liker å lese den! og masse flotte bilder!

    Comment by Milla — November 25, 2010 @ 22:56

  • jeg syns det var kjempe fint med den trusa jeg, tenkte lenge på om hvor den kunne være fra! flinke Marie, du er så oppfinnsom og fin <3

    Comment by Aurora — November 25, 2010 @ 23:12

  • uorginal: Ja, stemmer!! :)

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:30

  • anonym; <3 takk , det går bra :D

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:32

  • O.P ; Nei, om sommeren liker jeg å ha lyst hår :)

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:40

  • D.O(marie) : hehe :) kult at du likte den <3

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:40

  • Fashionbythea; <3 love

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:40

  • Maren; jeg eeeeeelsker at du eeeeeelsker bloggen min <3

    Comment by Marie Amanda — November 25, 2010 @ 23:40

  • hei :) “trusene” utpå strømpebuksa er noe av det mest inspirerende og vakreste jeg har sett i det siste :) :)
    elsker bloggen din ,skulle bare ønske du kunne svart på mail jeg har sendt for lenge siden :(

    Comment by Linda — November 25, 2010 @ 23:55

  • åh. så snill du virker:) hun narkomane ble sikkert kjempeglad. det hadde ialelfall jeg blitt! synes det var supersøtt med blondetrusa utenpå. så på modekungen (troor jeg) at de hadde blondeskjorts der! :D

    Comment by silje skog — November 26, 2010 @ 00:12

  • de selger blondeshortser på vero moda

    Comment by Anonymous — November 26, 2010 @ 00:12

  • Så rart! Jeg la ikke merke til at du faktisk hadde truse utpå strømpebuksnene til jeg leste de ene spørsmålet.. Da måtte jeg scrolle tilbake å sjekke!

    Comment by Judith — November 26, 2010 @ 00:24

  • Et lite tips: Cubus har blondeshortser! Litt større enn den du har, men de er ganske kule:-) High waisted og med bånd i livet, men det er i det minste blonder..

    Comment by katrine — November 26, 2010 @ 09:29

  • Katrine; Så gøy! :) har du link?

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 10:07

  • Judith; Hehe der kan du se :D

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 10:07

  • anonym; yes they do ;D

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 10:07

  • Å å å… Comme Des Enfants – Coeur de pirate hører man så sjelden at folk vet om. Hurra! Den er fabelaktig <3

    Comment by Bini — November 26, 2010 @ 10:21

  • jeg blir virkelig i godt humør av å lese det du skriver! positiv til tusen og jeg elsker det! :) håper du har en stråålende dag :)

    Comment by linn pinn — November 26, 2010 @ 10:35

  • Du er herlig <3 og jeg digger blondetrusa di! ;P

    Comment by Helene — November 26, 2010 @ 11:34

  • Jeg så ikke at det var en truse, syntes bare antrekket ditt var like kult som alltid=)

    Comment by thea — November 26, 2010 @ 11:40

  • thea; love <3

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 12:28

  • linn pinn; Så bra! ;D jeg har en flott dag :D

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 12:29

  • Bini; ÅÅÅH, jeg fikk samme følelse som deg når jeg så at du har hørt om henne. <3 :D kult

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 12:29

  • helene; thanks love

    Comment by Marie Amanda — November 26, 2010 @ 12:30

  • synes sangen miss tattoo – lil wayne passer godt til deg : )

    Comment by Maija — November 27, 2010 @ 01:02

  • Hei!

    H&M hadde en blondeshorts i sommer, love it.

    Comment by Pia — November 27, 2010 @ 12:26

  • Blondeshortsen har vel vært å finne hos kjedebutikkene bikbok, hm og gina i et halvt år.

    Comment by Anonymous — November 28, 2010 @ 18:39

  • Hva slags jobb er det du har fått i Lindex?
    Jobber i Lindex selv, og synes det er verdens beste jobb!

    Comment by Elisabeth — December 1, 2010 @ 19:24

  • de har fått slike lignede shortser , på bik bok ;)

    Comment by Anonymous — December 5, 2010 @ 15:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment