Annonse Marie Amanda » Svar på spørsmål del 2
Svar på spørsmål del 2
October 13th, 2010

Hva er dine beste skjønnhetstips? Jeg får veldig mange skjønnhetsprodukter gratis, og har aldri kjøpt en eneste krem eller shampoo i hele mitt liv. Jeg tester ut mye rart, men vil i grunnen si at mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann, ikke sovne med sminke og ikke tett igjen porer og hud med tykk foundation. Selv om du kanskje prøver å dekke over kviser som er skjemmende for deg nå, vil du angre veldig når du blir eldre. Mitt beste tips mot uren hud og kviser er å ikke sminke over det, men tørke det ut, og heller prøve å endre kostholdet og begynne å trene. Ofte kan det hjelpe veldig. Pluss at det er fint å smile! Smil smil smil er kanskje mitt beste tips.

Hvordan holder du humøret oppe hele tiden? Du ser aldri sint ut! Jeg er nesten aldri sint. Jeg liker ikke å være sint. De gangene jeg blir sint, går jeg ut av rommet, teller til ti og tenker på at ting er innmari fint sånn egentlig. Det er mye gøyere å tenke fine tanker enn å uroe seg og tenke negative tanker. Jeg tror at vi påvirker universet med tankene våre, så så lenge jeg holder meg positiv til universet og verden, vil verden være snill og positiv mot meg.

Hvilken musikk hører du mest på? Hører mest på rolig og glad musikk. Er glad i indie, ska og alt egentlig. Akkurat nå i dag hører jeg mest på Eric Hutchinsson, The Specials og The Skatalites.

Hva har du på deg? Rams opp alt please. Elsker deg og bloggen din! Hei og tusen takk for at du elsker bloggen min, det er jeg veldig glad for å høre. Akkurat nå har jeg på meg en rutete skjorte, blondebody, jeans fra Lee, boots fra DinSko og en ring jeg kjøpte i en liten avsidesliggende butikk på Skiathos i sommer.


(denne skjorten har jeg på meg nå, den er så myk og deilig)


Hvilke hårprodukter bruker du?
Jeg bytter shampoo hver uke, akkurat nå bruker jeg Gliss shampoo og balsam og en hårkur fra Gliss i tillegg som jeg tar hver 3.dag. Når jeg har vasket håret og smurt meg inn med lotion, tar jeg i en hårkrem fra got2be og så varmebeskyttende spray fra got2be. Så føner jeg det og tar i litt mer spray og så retter jeg det ut.

Favoritt tvserie? Jeg elsker å se på drawn together, futurama og simpsons for ikke å glemme family guy og alle andre voksentegneserier. I tillegg er jeg glad i nurse jackie, brotherhood og nylig ble jeg introdusert for entourage. Etter at jeg fikk internett hjemme har jeg fått opp øynene for veldig mange nye og kule serier. Si i fra om dere vil ha serietips en gang.

Hei! Før viste du oss så masse kult fra adidas… Savner det! Har du mista interessen? Hei søta. Adidas kommer ikke med nye kolleksjoner like ofte som de andre kjedene, så det er lite på Adidasfronten for tiden. Jeg bruker fortsatt skinnjakken og paljettskoene mye, men det synes bare ikke så godt. Noen som er interessert i å kjøpe paljettvesten forresten? Legger den ut for salg senere i dag.

Hva synes du om å spise peanøtter på påskefjellet? Det er vel kos det, men jeg tror helt ærlig at klementiner er mye bedre.

Jeg så deg i fjor sommer på Hove . Hadde utrolig lyst å gå bort og si hei, men det er liksom ikke meg å bare hilse på noen jeg ikke kjenner. Hadde du syntes det var hyggelig?
Ja det synes jeg virkelig at hadde vært koselig. Jeg elsker at leserene mine engasjerer seg i bloggen og det er dødskoselig at dere kommer bort og hilser på meg, men ikke bli overrasket om jeg blir overrasket, for jeg synes at det er litt rart å bli kjent igjen sånn, enda jeg blir det hele tiden.Hihi.


(Hove 2009)

Hvordan øyenfarge har du egentlig? Jeg har blågrønne øyne men i sterkt sollys blir de helt knall blå og i litt mer dempet lys blir de helt grønne. Rart det der.

7 Comments »

  • kan vi se et bilde av deg og kjæresten din?

    Comment by Anonymous — October 13, 2010 @ 17:40

  • anonym; nei :) <3

    Comment by Marie Amanda — October 13, 2010 @ 17:42

  • Er kjæresten din han Lasse fra Oslo girls?:p

    Comment by ANITA — October 13, 2010 @ 21:45

  • røyker du?

    Comment by elisabeth — October 13, 2010 @ 23:40

  • anita; nei :D

    Comment by Marie Amanda — October 14, 2010 @ 09:20

  • elisabeth; nope ! :)

    Comment by Marie Amanda — October 14, 2010 @ 09:21

  • Det virka som du ser tv-serier på nettet, hvilde sider ser du de på i så fall? :)

    Comment by Anne — October 14, 2010 @ 19:41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment